Προς το περιεχόμενο

Αλκοόλ - Τι προτιμάτε;;;

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το τσίπουρο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με φαγητό. Μεζέδες παντός τύπου δηλαδή. Τα λοιπά πάνε και σκέτα, και συνοδευόμενα.

Καλα στο τσίπουρο κι εγώ χτυπάω κανα λουκανικάκι κτλ. Ταιριάζει όσο να πείς. Αλλα για σκέψου τώρα να έχεις φασολάκια :eek: ...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επειδη και εμενα μου αρεσει η βοτκα και σκετη και με αλλα ποτα, δεν καταλαβαινω διαφορα στη γευση αναμεσα σε μαρκες. σε ουισκι για πχ καταλαβαινω. καμια ιδεα; ειναι εντονη η διαφορα οπως στο ουισκι;

η διαφορα ειναι στο ποσες φορες φιλτραρετε, η πιο καλη βοτκα δεν εχει καθολου καψιμο στον λαιμο

Δημοσ.

Χτες ημουν εδω : http://www.fiftyfivebar.co.uk/

Αυτό θα ήταν ο λόγος για να ξανάρθω στο Λονδίνο ε. -Μόνο αυτό- Ντάκιρι κιουκαμπερ, Χέντριξ κιουκαμπερ.. Πω. Τρέχουν τα σάλια στο τατσπαντ.

Δουλεύει ακόμη εκείνος ο ομορφούλης άγγλος με την υπέροχη φρατζούλα; =ρ

Δημοσ.

καλησπερα σας, πινω πολυ αλφα που ειναι και ελληνικη βεβαιως βεβαιως..λιγο χαινεκεν ..και αν βρω μια τσεχικη ...

γενικα δοκιμαζω ολες τις μπυρες ..με το ουζο και το τσιπουρο δυστυχως ζαλιζομαι ..αλλα λογω εποχων παντα προτιμουσα ελληνικα προιοντα οπως η μπυρα αλφα.

Δημοσ.
...με το ουζο και το τσιπουρο δυστυχως ζαλιζομαι ...

δυστυχώς; Γιατί δυστυχώς; Ευτυχώς να λες. Φαντάσου να πίνεις και να μην ζαλίζεσαι.

Δημοσ.

Ορίστε και οι δικές μου προτιμήσεις:

1]

Beer

corona1.th.jpg

2]

As for the Rum

a61b006ba7d08b84919f615.th.jpg

3]

Τεκίλα κανείς???

elhimadorreposado.th.gif

4]

Το καλύτερο [για εμένα ουίσκι]

katisark.th.jpg

5]

5ο και καλύτερο [Η αγαπημένη μου]

logoem.th.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Το καλοκαιρι τεκιλα λευκη (Jose συνηθως) με σοδα (καποιες φορες τονικ) και στυμμενο λεμονι. Ενιοτε Mojito αν ξερω πως το φτιαχνουν οπως πρεπει.

Τον χειμωνα Gin (Tanqueray συνηθως) με σοδα (καποιες φορες τονικ) και στυμμενο λεμονι.

Επισης δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω ουισκυ. Εχω δοκιμασει αρκετα, αλλα η γευση τους απλα δεν μου καθεται.

Δημοσ.

Το αλκοόλ όμως έχει πολλές όψεις, πολλοί έχουν ανακαλύψει μόνο αυτήν που σου προκαλεί ευφορία.

Υπάρχει όμως κι αυτή που το αλκοόλ σε βοηθάει να βάλεις τάξη στο χάος του μυαλού σου. Ξεπερνάς τα όρια που έχει θέσει το μυαλό σου και βλέπεις με άλλο μάτι την φύση των πραγμάτων. Ταξιδεύεις μέσα στο μυαλό σου και παρατηρείς την μάχη των πολλών εαυτών σου, αυτού που έχει επικρατήσει και διατηρεί την εξωτερική σου εικόνα και όσων έχουν υποταχτεί. Μια μάχη που την βιώνεις καθημερινά αλλα δύσκολα αντιλαμβάνεσαι. Όλα αυτά όμως προυποθέτουν την διατήρηση του μέτρου. Γιατι χωρίς αυτ'ο το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι να γίνεις ένα αλκοολικό πρεζάκι που δεν σκέφτεται τπτ άλλο.

Ξέρω τι σημαίνει αλκοολισμός (ήδη έχω χάσει 2 συγγενείς μου απο το αλκοόλ και άλλος ένας πολύ κοντινός μου και αγαπημένος δεν μπορεί να το ελέγξει) και οι σκέψεις που παραθέτω δεν έχουν καμία διάθεση να προοθήσουν κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Εγώ από ποτάκια πίνω ουίσκι..συνήθως αδιαφορώ για την μάρκα...

Τεκίλα κίτρινη

Που και που κανένα τόνικ..

Και το το απαγημένο μου ΠΛΩΜΑΡΙ !!(έχω καιρό να πιω γαμώτο!!)

Αυτά....

Δημοσ.

Υπάρχει όμως κι αυτή που το αλκοόλ σε βοηθάει να βάλεις τάξη στο χάος του μυαλού σου. Ξεπερνάς τα όρια που έχει θέσει το μυαλό σου και βλέπεις με άλλο μάτι την φύση των πραγμάτων. Ταξιδεύεις μέσα στο μυαλό σου και παρατηρείς την μάχη των πολλών εαυτών σου, αυτού που έχει επικρατήσει και διατηρεί την εξωτερική σου εικόνα και όσων έχουν υποταχτεί. Μια μάχη που την βιώνεις καθημερινά αλλα δύσκολα αντιλαμβάνεσαι.

Απλώς υπεραναλύεις το γεγονός πως το αλκοόλ σου κόβει τις αναστολές.

Δημοσ.
νομίζω μπερδεύεις το οινόπνευμα με τα ναρκωτικά.

Τι να σου πω, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω τι νιώθεις όταν πέρνεις ναρκωτικά. Ούτε σκοπεύω κιόλας, οπότε δεν με πολυενδιαφέρει και να μάθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...