hashashin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Εγω εχω δοκιμασει απο ολα τα ποτα αλλα το αγαπημενο μου ειναι μια μπομπα-κοκτειλ που μου φτιαχνει ενας φιλος μου.Βαζει ουσκι,τζιν,τσιπουρο και δεν ξερω τι αλλο σκατα εκει μεσα. Πινω ενα διπλο μου και τα βλεπω διπλα,μην σας πω και τετραπλα Παντως σαν την μπυρα τιποτα παιδες.Προτιμω kaiser .Αλλα πινω και heineken,amstel,mythos ακομα και αυτες του σουπερμαρκετ Γαλαξια οι οποιες ειναι απαραδεκτες αλλα στην αναγκη....
BritGreek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Γιαννάκης ο Περιπατητής με πάγο FTW και μπύρες από το Lidl. Τις ελληνικές, μετά από χρόνια στην Αγγλία δεν μπορώ να τις πιω με τίποτα. Μου θυμίζουν μπύρα με σόδα μαζί. Όλα τα παραπάνω μόνο μια φορά την εβδομάδα και μόνο 1 ποτό. Μπορεί το βράδυ να πιω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, επειδή κάνει καλό στην καρδιά. Αν βγω σε μπουζούκια ή club θα πιω πάντα μπύρα ή κρασί (όταν έχουμε τραπέζι). Ποτέ ποτό από μπαρ. Υ.Γ. Όταν ήμουν στο Λύκειο, ήταν της μόδας το Rosso Antico με 7up και το Bacardi Cola.
Garnele Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ωραία λοιπόν, πέρα από τις διάφορες μπύρες που έχουν το δικό τους τόπικ και το τιμάμε ιδιαιτέρως και το καμπάρι που ήδη αναφέραμε, από τα κοινά που βρίσκονται σε κάθε αξιοπρεπές μπαρ Βότκα χωρίς φέτες λεμόνι κτλ παρά μόνο πάγο, τζιν σόδα και όταν παίζουν κοκτέηλ στρέητ μαργαρίτα: ούτε πάγο, ούτε γρανίτες λεμόνι και λοιπά αδερφίστικα. Αυτά. Επιπλέον ο συνδυασμός παγωμένη μπύρα/σφηνάκι παγωμένο γέγκερμάιστερ. Πω.
Septum Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αυτο που γράφεις είναι λάθος. Δηλαδή στην αρχαία Ελλάδα όταν έπιναν κρασί τον κάνανε για το prestige;;; Έχεις αγοράσει ποτέ ποτό απο κάβα; Γιατι όταν το ποτό έχει γεύση οινόπνευμα (πετρέλαιο), σημαίνει πως είναι Μπόμπα και μάλιστα βαρβάτη. Ρε παιδιά σεβαστή η άποψη του καθένα αλλα δεν γίνεται επειδή ας πούμε δεν σου αρέσει εσένα το ποτό, να τα βγάζεις όλα σκ@τά και να μας βρίζεις κιόλας λέγοντας μας δήθεν. Τι να πείς κανείς. Απολαμβάνω να ακούω άτομα που ότι τους αρέσει είναι το σωστό - καλό - πρέπον κτλ. και ότι δεν τους αρέσει είναι το λάθος - δήθεν κτλ. Kαταρχας το κρασι ειναι πολυ ελαφρυ,εγω αναφερομαι στα βαρια ποτα.Επισης που το ξερεις οτι οι αρχαiοι δεν επιναν για το prestige?Μονο στη συγχρονη κοινωνια υπαρχουν ψωναρες?Επιπλεον,ναι εχω παρει και απο καβα και απο κλειστο μπουκαλι που φερνουν σε μαγαζια και παραμενει σκετο οινοπνευμα.Ακομη,σαφως και δεν μπορω να πω τιποτα για τη γευση η οποια ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο αλλα για παραδειγμα οταν ηπιες για πρωτη φορα vodka ας πουμε ειπες "μαλιστα αυτο εχει ωραια γευση" η ξυνισες,δακρυσες λιγο,και τρανταχτηκες?Ειναι η κλασσικη αντιδραση οταν βλεπεις καποιον να πινει βαρυ ποτο.Γιαυτο πινεις και μικρες γουλιες ειδικα απο απο αυτα τα ποτα γιατι ο οργανισμος δεν μπορει το τοσο οινοπνευμα μαζι και οχι γιατι θες να το "απολαυσεις".Τελος,ειπα το 99% που πινει ειναι δηθεν,ακομα το πιστευω αλλα αν παρεις πχ απ την Ελλαδα απο τα 12+εκατομμυρια οτι τα 3 πινουν το 1% ειναι 30000 ατομα.Τωρα αν εσυ θες να ενταξεις τον ευαυτο σου εκτος δεν φταιω εγω,εγω απλα αναφερθηκα στην πλειοψηφια.
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Απορία: Τι σκατά είναι το τζάγκερ/γκάγκερ μαϊστερ;
Septum Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αυτο που γράφεις είναι λάθος. Δηλαδή στην αρχαία Ελλάδα όταν έπιναν κρασί τον κάνανε για το prestige;;; Έχεις αγοράσει ποτέ ποτό απο κάβα; Γιατι όταν το ποτό έχει γεύση οινόπνευμα (πετρέλαιο), σημαίνει πως είναι Μπόμπα και μάλιστα βαρβάτη. Ρε παιδιά σεβαστή η άποψη του καθένα αλλα δεν γίνεται επειδή ας πούμε δεν σου αρέσει εσένα το ποτό, να τα βγάζεις όλα σκ@τά και να μας βρίζεις κιόλας λέγοντας μας δήθεν. Τι να πείς κανείς. Απολαμβάνω να ακούω άτομα που ότι τους αρέσει είναι το σωστό - καλό - πρέπον κτλ. και ότι δεν τους αρέσει είναι το λάθος - δήθεν κτλ. Kαταρχας το κρασι ειναι πολυ ελαφρυ,εγω αναφερομαι στα βαρια ποτα.Επισης που το ξερεις οτι οι αρχαοι δεν επιναν για το prestige?Μονο στη συγχρονη κοινωνια υπαρχουν ψωναρες?Επιπλεον,ναι εχω παρει και απο καβα και απο κλειστο μπουκαλι που φερνουν σε μαγαζια και παραμενει σκετο οινοπνευμα.Ακομη,σαφως και δεν μπορω να πω τιποτα για τη γευση η οποια ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο αλλα για παραδειγμα οταν ηπιες για πρωτη φορα vodka ας πουμε ειπες "μαλιστα αυτο εχει ωραια γευση" η ξυνισες,δακρυσες λιγο,και τρανταχτηκες?Ειναι η κλασσικη αντιδραση οταν βλεπεις καποιον να πινει βαρυ ποτο.Γιαυτο πινεις και μικρες γουλιες ειδικα απο απο αυτα τα ποτα γιατι ο οργανισμος δεν μπορει το τοσο οινοπνευμα μαζι και οχι γιατι θες να το "απολαυσεις".Τελος,ειπα το 99% που πινει ειναι δηθεν,ακομα το πιστευω αλλα αν παρεις πχ απ την Ελλαδα απο τα 12+εκατομμυρια οτι τα 3 πινουν το 1% ειναι 30000 ατομα.Τωρα αν εσυ θες να ενταξεις τον ευαυτο σου εκτος δεν ειμαι εγω ο κακος δικαστης ,εγω απλα αναφερθηκα στην πλειοψηφια.
RottenLungs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Και που ξέρεις εσύ τι κάνει και για ποιον λόγο η πλειοψηφία;; Έχω αυτήν την απορία τώρα εγώ... Έχεις διαβάσει κάποια στατιστική μελέτη; Άμα ήταν να παρουσιάζει ο καθένας την άποψη του σαν αποτέλεσμα στατιστικής τότε θα σου πω΄και εγώ οτι 20% του ελληνικού πληθυσμού είναι μ!@$@##! (εσύ γιατι βγάζεις τον εαυτό σου έξω απο αυτό; ) Και συγνώμη είναι επιχείρημα οτι την πρώτη φορά που πίνεις vodka σου φαίνεται περίεργη η γεύση; Το ίδιο συμβαίνει άμα πάς σε μία χώρα της ανατολής και φάς σκουλίκια για γλυκό. Σε αυτούς αρέσουν και δεν φαίνονται περίεργα. Τόσοι λαοί απο Π.Χ. χρησιμοποιούσαν μεθόδους για την παραγωγή αλκοολούχων ποτών και έρχεσαι εσύ να μας πείς είναι γιατι ήταν κι εκείνοι δήθεν. Γιατι κάθομαι και απαντάω σε τέτοιες ....
Garnele Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Απορία:Τι σκατά είναι το τζάγκερ/γκάγκερ μαϊστερ; Χωνευτικό λικέρ με βότανα και φρούτα. (και γέγκερμάιστερ ούτε γκ ούτε τζ)
insomniaK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Απορία:Τι σκατά είναι το τζάγκερ/γκάγκερ μαϊστερ; Οι αλκοολικοί το πίνουμε σε σφηνάκι πριν την πρώτη γουλιά της κάθε μπύρας. EDIT: Μίλησα ο προπέτης και μετά διάβασα.
Garnele Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ρε. Και χθες μου το είπε αυτό ένας γερμανός στο μπαρ. Οι αλκοολικοί πίνουν γέγκερ με βότκα. 50/50, για να έχει γεύση γέγκερ και να βαράει. Ή ταγκερέι σκέτο. Ή αγγλόμπυρες.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δέν ξέρω αν θεωρείται ποτό πάντως φοβερός συνδιασμός ειναι βότκα με red bull
insomniaK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ρε. Και χθες μου το είπε αυτό ένας γερμανός στο μπαρ. Οι αλκοολικοί πίνουν γέγκερ με βότκα. 50/50, για να έχει γεύση γέγκερ και να βαράει.Ή ταγκερέι σκέτο. Ή αγγλόμπυρες. κάτι θα ξέρει... Το πιο συνηθισμένο είναι φτηνιάρικη μπύρα που κάνει το στόμα σόλα και γιέγκερ για να φτιάξεις γεύση και καλά. Αν είσαι και πολύ γερμανός κάνεις και κάτι τσιγάρα από το αλντι ή το πενυ που τα πουλούν σε 100άδες και σκοτώνεις με την αναπνοή ελέφαντα... Να το προσέξεις πάντως, ο συνδυασμός γιέγκερ με οτιδήποτε σε πάει μονότερμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Λυπάμαι που δεν έχω πολύ καιρό να βάλω και εικόνες. 1. Τεκίλα Heradura (εναλλακτικά Don Julio αλλά εκεί ανεβαίνει το κασέ και δεν συνίσταται για συχνή κατανάλωση). Μπροστά της τα ζουμιά τύπου Jose Cuervo δεν είναι πόσιμα υγρά, είναι αηδιαστικές βρωμιές. 2. Ρούμι Havana Club λευκό (για κοκτέιλ) ή Havana Club Anejo Especial (γνωστό και ως "πεντάρι"). Για σκέτο ρούμι, το χειμώνα, χωρίς πάγο, το Havana Club Barrel Proof. Και μόνον. 3. Τζιν, είτε το Tanqueray είτε το Bombay Sapphire με τόνικ ή λεμονάδοτόνικ. Για σκέτο τζιν με ένα παγάκι, το Tanqueray Ten. Παρακαλώ ας μην βάζουμε στην ίδια πρόταση τις λέξεις τζιν και Gordon's, είναι ιεροσυλία. 4. Το ουίσκι δεν το συμπαθώ. Καθόλου. Τα μόνα που ανέχομαι είναι το Bushmills 10 years (2-3 φορές το χρόνο το πολύ) και το Ηighland Park 18 το οποίο κρατώ ως κόρη οφθαλμού για ακόμη πιο αραιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.