Προς το περιεχόμενο

Αλκοόλ - Τι προτιμάτε;;;

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μ'αρεσει το κοκκινο κρασι,μαυροδαφνη,sangria.apo μπυρες heiniken για καθε μερα να πουμε και samichlaus για μια στις τοσες

επισης λατρευω το sake αυτο το υπεροχο ποτο που μου παει με ολα με φαι , σκετο , ζεστο , κρυο , οπως να'ναι..... hink!!! (ωχ παλι αφεραιθηκα,συγνωμη).

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα σας φανώ ξενέρωτος αλλά το αποφεύγω...

Ο ξενέρωτος δεν φαίνεται απο το άν πίνει ή όχι αλκοόλ. Οπότε μην αγχώνεσαι. Και εμένα η αδελφή μου ούτε να το μυρίσει, το ίδιο και η μάνα μου (ο πατέρα μόνο ρακί, μπύρα και κόκκινο κρασί). Εγώ απο που πήρα δεν ξέρω ρε γαμώτο. 2ρα Λυκείου καλοκαίρι, μόνος στο πατρικό της μάνας μου για 1μιση μήνα. Εγώ και άλλοι 2 καταναλώσαμε ότι ποτό υπήρχε στο σπίτι (γύρω στα 40 μπουκάλια απ'όλα τα είδη ποτού, μέχρι και κονιάκ κατεβάζαμε :eek: )(λόγω έλλειψης χρημάτων, πρώτα πίναμε, μετά βγαίναμε έξω)

Δημοσ.
Ρε παιδιά μην γράφετε μόνο το αγαπημένο σας ποτό. Γράψτε αυτά που σας αρέσουν να πάρουμε μια ιδέα... Εγω απ'όλα έγραψα.

Εμένα απο Vodka μου αρέσει πολύ περισσότερο η Absolute. Γεμάτη γεύση (1-2 Λυκείου ήμουν μανιακός με Vodka, πλέον μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, δλδ πάρτυ που έχουνε όλο μαλακίες ποτά)... Η Stolisnaya είναι βέβαια οικονομικότερη.

Καλή και η Absolut, αλλά πολύ ελαφριά σε σχέση με τη Stolichnaya. Η μια είναι Σουηδική και η άλλη Ρώσικη.

Επίσης κόκκινο κρασάκι FTW. Νάουσα φάση.

Δημοσ.
Παντως κ εγω το αποφευγω...βασικα δεν μου αρεσει καν...το κρασακι μια στο τοσο κ ΑΜΑ

Το περιεργο ειναι με αυτους που αρεσει.Τα βαρια ποτα ειδικα εχουν απλα γευση απο οινοπνευμα.Εμενα η αποψη μου ειναι οτι το 99% πινει για το δηθεν prestige.Απο τυπου ποτα προτιμω mojito και αλλα παρομοια ελαφρια cocktails.

χμμ για καποιο λογω βγαζει λινκς και οχι εικονες;/

Δημοσ.

Εγώ αν και δεν ρουφάω πολύ, δηλαδή μπορώ να την βγάλω μέχρι τις 7-8 το πρωί με 2 Corones, προτιμώ Jack με πάγο, vodka - red bull, Martini - Sprite που πίνω και ένα μπουκάλι με την μία!!!! και Quervo κίτρινη με πάγο

Απο coctails ρουφάω, Mojito, Chaepirinia (ή όπως γράφεται) Caipiroska (ή όπως γράφεται) και Β52

Δημοσ.
Ακόμα δεν είδα tequiλες να παίζουν και αγχώθηκα. Cuervo και τα @@δια στη μασχάλη!

Το μόνο που θα ήθελα να πιώ τώρα στη σαπίλα που με διακατέχει.

Ξυδοκοίλι ούστ.

my kind of guy. ¡Vive Quervo! λευκή κατά προτίμηση με Amita λεμόνι.

και το Campari με χυμό πορτοκάλι όπως αναφέρθηκε καθώς και Caipirinha.

caipirinhai.jpg

Ουϊσκι δε το μπορώ.

Κρασί προτιμώ ξυροληθιά. (sp?)

Από μπύρες Guinness

guinness.jpg

και τώρα τελευταία Belhaven Best

Δημοσ.
Το περιεργο ειναι με αυτους που αρεσει.Τα βαρια ποτα ειδικα εχουν απλα γευση απο οινοπνευμα.Εμενα η αποψη μου ειναι οτι το 99% πινει για το δηθεν prestige.Απο τυπου ποτα προτιμω mojito και αλλα παρομοια ελαφρια cocktails.

Αυτο που γράφεις είναι λάθος. Δηλαδή στην αρχαία Ελλάδα όταν έπιναν κρασί τον κάνανε για το prestige;;;

Έχεις αγοράσει ποτέ ποτό απο κάβα; Γιατι όταν το ποτό έχει γεύση οινόπνευμα (πετρέλαιο), σημαίνει πως είναι Μπόμπα και μάλιστα βαρβάτη. Ρε παιδιά σεβαστή η άποψη του καθένα αλλα δεν γίνεται επειδή ας πούμε δεν σου αρέσει εσένα το ποτό, να τα βγάζεις όλα σκ@τά και να μας βρίζεις κιόλας λέγοντας μας δήθεν.

Τι να πείς κανείς. Απολαμβάνω να ακούω άτομα που ότι τους αρέσει είναι το σωστό - καλό - πρέπον κτλ. και ότι δεν τους αρέσει είναι το λάθος - δήθεν κτλ.

Δημοσ.

Spirytus, η υπέρτατη βότκα. Οι Πολωνοί την παρασκευάζουν παράνομα στα υπόγεια τους μόνο και μόνο για να πεθάνουν πίνοντας την.

Δημοσ.

Βασικα εξαρταται απο την ωρα και την παρεα!

Και εξηγω...

Αν ειμαι σπιτι θα προτιμησω μπυριτσα απο heineken μεχρι μοναστηριακες

Σε εστιατορια-ταβερνες συνηθως πινω κρασι, τωρα το καλοκαιρι περισσοτερο λευκο.

Σε κλαμπ τη βγαζω με βοτκα λεμονι(absolut) αλλα αν η παρεα θελει τζιν, δε με χαλαει! Καποτε επινα ursus αλλα εδω και 1.5 χρονο περιπου την εχω κοψει.

Το ουισκι σκετο δε μου αρεσει καθολου αλλα με μπυριτσα, aka υποβρυχιο, δε το αρνουμαι.:P

Μ αρεσει και το baileys το οποιο εχω συνδυασει με χαλαρες καταστασεις σε μπαρακια.

Απο κοκτειλ τα αγαπημενα μου ειναι το Cosmopolitan & το Cabo Rita(Jose Cuervo, Blue Curacao, χυμος πορτοκαλι, Simple Syrup & Margarita Mix. )

Δημοσ.

Septum το ποτό είναι μια μλκεία και μισή. Φάκτ.

Αυτό όμως δεν παύει να με κάνει να το απολαμβάνω.

Ας πούμε όσο browsάρω έχω ένα τσιπουράκι στο πλάι. Δε νομίζω οτι μου δίνει ιδιαίτερο prestige απέναντι στον κανένα που είναι σπίτι.

Το ίδιο γενικά κάνω πάρα πολλές φόρες όταν βαριέμαι να βγώ. Με τη λογική σου θα έπρεπε να πίνουμε μόνο όταν βγαίνουμε και επιδεικτικά.

Προσωπικά το απολαμβάνω πολύ περισσότερο σπίτι χαλαρά με ένα βιβλίο ή με λίγο browsing, παρά έξω.

Δημοσ.
Spirytus, η υπέρτατη βότκα. Οι Πολωνοί την παρασκευάζουν παράνομα στα υπόγεια τους μόνο και μόνο για να πεθάνουν πίνοντας την.

πωωω ειμαι μισος polska polska και ειναι πολυ killer η spirytus ( οινοπνευμα ελλινιστη )

δωσε μπυρες και ειμαι οκ...

heineken

kaizer

veltins για της φτηνες...

απο ακριβες ξανθια και πικρη να ειναι και ειμαι οκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...