Προς το περιεχόμενο

Αλκοόλ - Τι προτιμάτε;;;

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν για να φτιάξουμε και ένα thread για το πολυ αγαπημένο αλκοόλ. :mrgreen::mrgreen:

Τι ποτό προτιμάτε; Πως το πίνετε; Σε τι δόσεις και πόσο συχνά...

Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Bombay Gin. Πάντα σκέτο και απο το μπουκάλι δεν με χαλάει (στο σπίτι δεν λερώνω ποτήρια)

05402_resized_gin1.jpg

Επίσης πολύ καλό είναι και το Rum Captain Morgan απο μαύρο

cap%20morgan.jpg

και απο λευκό Havana

_MG_0411.JPG

Επίσης ελληνικές λατρίες είναι το τσίπουρο Κρητικό (ρακί) , Βολιώτικο, Κυπριακό (σχεδόν όλα τα ρακι - τσίπουρα μ'αρέσουν) και εννοείται το Ούζο Πλωμάρι κυρίως.

Και απο μπύρες πίνω κυρίως απο τις ξανθιές Amstel, Kaiser και Amstel Pulse και απο weisse beer λατρέυω την Franziskaner Hefe Weissbier

spm_a1004-fhw-bottle.jpg

και την Erdingers

3297767720_0a29877c8f.jpg

Εγω γενικότερα όλα τα ποτά τα πίνω σκέτα γιατι δεν μ'αρέσουν τα coctail και γιατι ο πάγος το νερώνει και γίνεται μία αηδία.

Για πείτε κι εσείς προτιμήσεις και βάλτε και μία φωτογραφία με spoil του κάθε ποτού δίπλα.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aυστραλεζικο κοκκινο κρασι...ακουγοντας μουσικη,διαβαζοντας,μιλωντας με φιλους

παντα σε κομψο chilled ποτηρακι πινοντας το αργα αργα με ενα κερι διπλα αναμενο για ατμοσφαιρα..με χαλαρωνει αφανταστα

Δημοσ.
To αγαπημένο μου

CAMPARI70ml.jpg

ΝΑΙ ρε τζέησον. ΜΠΡΑΒΟ.

Με χυμό πορτοκάλι, ή χωρίς, με σόδα ή χωρίς, ότι και να κάνεις μ αυτό το ζουμί είναι θεσπέσιο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην γράφετε μόνο το αγαπημένο σας ποτό. Γράψτε αυτά που σας αρέσουν να πάρουμε μια ιδέα... Εγω απ'όλα έγραψα.

Εμένα απο Vodka μου αρέσει πολύ περισσότερο η Absolute

ABSOLUT_VODKA_1liter_mrk_hi.jpg

. Γεμάτη γεύση (1-2 Λυκείου ήμουν μανιακός με Vodka, πλέον μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, δλδ πάρτυ που έχουνε όλο μαλακίες ποτά)... Η Stolisnaya είναι βέβαια οικονομικότερη.

Δημοσ.

Ακόμα δεν είδα tequiλες να παίζουν και αγχώθηκα. Cuervo και τα @@δια στη μασχάλη!

Το μόνο που θα ήθελα να πιώ τώρα στη σαπίλα που με διακατέχει.

Ξυδοκοίλι ούστ.

Δημοσ.
Aυστραλεζικο κοκκινο κρασι...ακουγοντας μουσικη,διαβαζοντας,μιλωντας με φιλους

παντα σε κομψο chilled ποτηρακι πινοντας το αργα αργα με ενα κερι διπλα αναμενο για ατμοσφαιρα..με χαλαρωνει αφανταστα

με ενα κερι διπλα αναμενο για ατμοσφαιρα διαβαζεις? θα παθουν τα ματια σου.:-(

Δημοσ.

KAISER_can_330.jpg

lgpp30320+a-full-glass-of-guinness-guinness-beer-poster.jpg

jameson_whiskey.jpg

jack_daniels-9205.gif

και φυσικα η αγαπημενη μου βοτκα απο μαρκες δεν εχω καποια ιδιετερη προτιμιση :fear:

Δημοσ.

Εντωμεταξύ παίζει να άνοιξα το τόπικ επειδή αυτήν την στιγμή θέλω απίστευτα να κατεβάσω (το 1/3) ενός Gin Bombay... Δυο στάλες έχουνε μείνει στο μπουκαλάκι μου...:cry::cry::cry::cry: Και βαριέμαι απίστευτα να πάω να αγοράσω. Άσε που ήρθαν κάτι φίλοι χθές και δεν έχει μείνει ούτε καν μπύρα :mad: (5 μισόλιτρα kaiser, 6 Amstel πουκάλι, 3 παλικάρια τα εξαφανήσαμε χθές)

Καταραμένη βαρεμάρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...