RottenLungs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Λοιπόν για να φτιάξουμε και ένα thread για το πολυ αγαπημένο αλκοόλ. :mrgreen: Τι ποτό προτιμάτε; Πως το πίνετε; Σε τι δόσεις και πόσο συχνά... Εμένα το αγαπημένο μου είναι το Bombay Gin. Πάντα σκέτο και απο το μπουκάλι δεν με χαλάει (στο σπίτι δεν λερώνω ποτήρια) Επίσης πολύ καλό είναι και το Rum Captain Morgan απο μαύρο και απο λευκό Havana Επίσης ελληνικές λατρίες είναι το τσίπουρο Κρητικό (ρακί) , Βολιώτικο, Κυπριακό (σχεδόν όλα τα ρακι - τσίπουρα μ'αρέσουν) και εννοείται το Ούζο Πλωμάρι κυρίως. Και απο μπύρες πίνω κυρίως απο τις ξανθιές Amstel, Kaiser και Amstel Pulse και απο weisse beer λατρέυω την Franziskaner Hefe Weissbier και την Erdingers Εγω γενικότερα όλα τα ποτά τα πίνω σκέτα γιατι δεν μ'αρέσουν τα coctail και γιατι ο πάγος το νερώνει και γίνεται μία αηδία. Για πείτε κι εσείς προτιμήσεις και βάλτε και μία φωτογραφία με spoil του κάθε ποτού δίπλα.
htps Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Aυστραλεζικο κοκκινο κρασι...ακουγοντας μουσικη,διαβαζοντας,μιλωντας με φιλους παντα σε κομψο chilled ποτηρακι πινοντας το αργα αργα με ενα κερι διπλα αναμενο για ατμοσφαιρα..με χαλαρωνει αφανταστα
Garnele Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 To αγαπημένο μου ΝΑΙ ρε τζέησον. ΜΠΡΑΒΟ. Με χυμό πορτοκάλι, ή χωρίς, με σόδα ή χωρίς, ότι και να κάνεις μ αυτό το ζουμί είναι θεσπέσιο.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Βοτκίτσα κανείς??? That's me. Και μπύρες.
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά μην γράφετε μόνο το αγαπημένο σας ποτό. Γράψτε αυτά που σας αρέσουν να πάρουμε μια ιδέα... Εγω απ'όλα έγραψα. Εμένα απο Vodka μου αρέσει πολύ περισσότερο η Absolute . Γεμάτη γεύση (1-2 Λυκείου ήμουν μανιακός με Vodka, πλέον μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, δλδ πάρτυ που έχουνε όλο μαλακίες ποτά)... Η Stolisnaya είναι βέβαια οικονομικότερη.
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 το άφθονο που σερβίρεται σε γενναίες μερίδες.
Praetorianos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Είχα ανοίξει παλαιότερα παρόμοιο thread εδώ, αλλά χωρίς spoiler για τα ποτά
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ακόμα δεν είδα tequiλες να παίζουν και αγχώθηκα. Cuervo και τα @@δια στη μασχάλη! Το μόνο που θα ήθελα να πιώ τώρα στη σαπίλα που με διακατέχει. Ξυδοκοίλι ούστ.
**moka-chan** Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Aυστραλεζικο κοκκινο κρασι...ακουγοντας μουσικη,διαβαζοντας,μιλωντας με φιλουςπαντα σε κομψο chilled ποτηρακι πινοντας το αργα αργα με ενα κερι διπλα αναμενο για ατμοσφαιρα..με χαλαρωνει αφανταστα με ενα κερι διπλα αναμενο για ατμοσφαιρα διαβαζεις? θα παθουν τα ματια σου.
umaga Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 και φυσικα η αγαπημενη μου βοτκα απο μαρκες δεν εχω καποια ιδιετερη προτιμιση
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πω πω ναί ένα Jack drambuie(rusty nail) το ΨΟΦΟΥΣΑ τώρα. Να κλειδωθεί το τόπικ άμεσα παρακαλώ!
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Εντωμεταξύ παίζει να άνοιξα το τόπικ επειδή αυτήν την στιγμή θέλω απίστευτα να κατεβάσω (το 1/3) ενός Gin Bombay... Δυο στάλες έχουνε μείνει στο μπουκαλάκι μου...:cry::cry: Και βαριέμαι απίστευτα να πάω να αγοράσω. Άσε που ήρθαν κάτι φίλοι χθές και δεν έχει μείνει ούτε καν μπύρα (5 μισόλιτρα kaiser, 6 Amstel πουκάλι, 3 παλικάρια τα εξαφανήσαμε χθές) Καταραμένη βαρεμάρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.