metzelos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 παιδες καλησπερα!ειχα σε ενα πισι windows xp πειραγμενα και ηθελα να δοκιμασω να κανω φορματ και να περασω τα 7! απο μαλακια πηγα να κανω αναβαθμιση και μου αλλαξε το φακελο των windows σε windows.old με αποτελεσμα αφου μου εμφανισει προβλημα μετα να μην ανοιγει καν το πισι και στο bootαρισμα απο το σιντι να μου βγαζει ενα error που λεει τα εξης: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. Plug and Play detected an error most likely caused by a faulty driver. If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode. Technical Information: *** STOP: 0x000000CA δοκιμασα με το σιντι απο τα 7 να μπω στο repair, μπηκα σε cmd εκανα format το σκληρο μου και πηγα να βαλω παλι τα XP αλλα το error μενει ιδιο!! τι κανουμε σ αυτη τη φαση εκτος απο το να κλαιγομαστε; ευχαριστω!
Νικαετός Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Διάβασε πρώτα αυτό και τα λέμε... http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=63&a=24
Νικαετός Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 τι εκανα λαθος; ειμαι νεο μελος σορρυ.. May 2006 1)Μιλάς για πειραγμένο λογισμικό 2)Προσοχή στην έκφρασή σου για να γλιτώσεις να μην κλειδωθεί...
metzelos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 το χαρακτηρισα πειραγμενο γιατι ενω ειχε αυθεντικα ΧΡ πανω προσπαθησα να του βαλω καποια visuals απο τα 7 και ειχε γινει σαλατα.. τεσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.