Προς το περιεχόμενο

Το σβηνω αλλα αυτο μετα επανερχεται...

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη,κατω στο ρολοι μου βγαινει το εξης:PWS:Win32/Daurso.A Με την επιλογη διαγραφη το διωχνω.Οταν ομως ξαναανοιγω το πισι, μου παρουσιαζεται παλι.Παρενεργειες ο υπολογιστης δεν εχει για την ωρα.Πως εξοντωνεται οριστικα? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Παντως εδω και καποια ωρα εχει εξαφανιστει απο το tray.Για να δω ποτε θα μου εμφανιστει ξανα...

Δημοσ.
Μετα απο σκαναρισμα μου βγαζει αυτο:

http://yfrog.com/6crootkitj

Αναφερει ενα Rootkit.Δεν ξερω αν αυτο ειναι κακο...

Rootkit ;;;

Χμμ... είναι πολύ κακό.

Απ ότι θυμάμαι δεν είναι απλό virus. Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό που ενσωματώνεται σε ζωτικά μέρη του λειτουργικού,

θέλει ειδική μέριμνα από το antivirus για να εντοπιστεί και δεν το ξεφορτώνεσαι εύκολα.

Μια φορά την είχα πάθει αλλά ήμουν τυχερός...

Η συμβουλή μου είναι να κρατάς καθολικό αντίγραφο του δίσκου με το ενσωματωμένο εργαλείο των Windows.

Eίναι πολύ εύκολο και εξίσου εύκολο να επαναφέρεις το σύστημα ότι κι αν γίνει (viruses, κακή εγκατάσταση κλπ).

To πώς θα το ξεφορτωθείς τώρα (αν είναι δυνατό) θα στο πουν οι πιο έμπειροι...

Δημοσ.
Rootkit ;;;

Χμμ... είναι πολύ κακό.

Απ ότι θυμάμαι δεν είναι απλό virus. Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό που ενσωματώνεται σε ζωτικά μέρη του λειτουργικού,

θέλει ειδική μέριμνα από το antivirus για να εντοπιστεί και δεν το ξεφορτώνεσαι εύκολα.

Μια φορά την είχα πάθει αλλά ήμουν τυχερός...

Η συμβουλή μου είναι να κρατάς καθολικό αντίγραφο του δίσκου με το ενσωματωμένο εργαλείο των Windows.

Eίναι πολύ εύκολο και εξίσου εύκολο να επαναφέρεις το σύστημα ότι κι αν γίνει (viruses, κακή εγκατάσταση κλπ).

To πώς θα το ξεφορτωθείς τώρα (αν είναι δυνατό) θα στο πουν οι πιο έμπειροι...

Σε ευχαριστω.Θα περιμενω καμμια καλή ειδηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...