bebis4 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 τελικα αποφασισα να κρατησω το sony μου. ο λογος που το σκεφτομουνα ειναι οταν θα βγει εκτος εγγυησης τα πολλα μεταφορικα σε περοπτωση φτου φτου βλαβης
panos2000gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 τελικα αποφασισα να κρατησω το sony μου.ο λογος που το σκεφτομουνα ειναι οταν θα βγει εκτος εγγυησης τα πολλα μεταφορικα σε περοπτωση φτου φτου βλαβης Ευτυχώς επικράτησε η σύνεση και η λογική. Αν το άλλαζες με το Toshiba θα ήταν αψυχολόγητη και ανούσια ενέργεια κατά την γνώμη μου. Θα έχανες αρκετά χρήματα για να πάρεις ένα ελαφρώς χειρότερο λαπτοπ.
bebis4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 καλημερα σε ολους. ξερει καποιος να μου πει ποιο ειναι το utility για την μπαταρια που εχει η sony στα λαπτοπ και σε τι ποσοστό να το ρυθμισω για να διατηρησω την μπαταρια και να μην χασει απο την αυτονομια της?
panos2000gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 καλημερα σε ολους. ξερει καποιος να μου πει ποιο ειναι το utility για την μπαταρια που εχει η sony στα λαπτοπ και σε τι ποσοστό να το ρυθμισω για να διατηρησω την μπαταρια και να μην χασει απο την αυτονομια της? Vaio Control Center --> Power Managment --> Battery ---> Τσέκαρε το Enable Battery Care function. Εγώ το έχω στο default (80%). Όταν θέλεις να φορτίσεις πλήρως την μπαταρία ξετσεκάρεις την παραπάνω επιλογή. Αφού φορτίσει στο 100% μπορείς να το τσκάρεις εκ νέου για να μην κάνει άσκοπους κύκλους φόρτισης. Το έχουμε ξανασυζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.
bebis4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 σε ευχαριστω ξανα. πηγα να κανω απεγκαταστση τους drivers synaptics αλλα δεν τους βλεπω στο προγραμμα unistaller. μπορω να κανω καταργηση απο την διαχειρηση συσκευων και επειτα να περασω τους νεους?
panos2000gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 σε ευχαριστω ξανα. πηγα να κανω απεγκαταστση τους drivers synaptics αλλα δεν τους βλεπω στο προγραμμα unistaller. μπορω να κανω καταργηση απο την διαχειρηση συσκευων και επειτα να περασω τους νεους? Περίεργο αυτό...θα έπρεπε να φαίνονται στο unistaller. Μήπως τους έχεις κάνει unistall κατα λάθος κάποια άλλη φορά? Δοκίμασε να κατεβάσεις τους καινούργιους από site της synaptics και εγκατέστησε τους απευθείας χωρίς την διαδικασία που περιγράφεις. http://www.synaptics.com/support/drivers (προσοχή!!!τους 64bit) Θα έχεις και multitouch λειτουργίες (two finger scroll κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.