Προς το περιεχόμενο

safari και format...

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα σας!θελω να ξαναπερασω το snow leopard,θελω να τα ξαναβαλω ολα παο την αρχη,εκτος το σαφαρι!τι φακελους και τι αρχεια πρεπει να σωσω ετσι ωστε με ενα απλο copy paste να εχω το safari που ειχα και πριν το format?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι κατι τετοιο!!!θελω να σωσω οπως ειπα το σαφαρι ως εχει!με τα password με τις προτιμησεις μου,με τις γρηγορες επιλογες ,ολα!

Δε το έχω κάνει, δε το έχω ψάξει αλλά συνήθως κάτω από τα ~/Library, /Library θα βρεις τα preferences για κάθε installed εφαρμογή (άλλα έχουν ένα .plist αρχείο στον ίδιο το φάκελο, άλλα φτιάχνουν .appname στο home)

Για Safari ρίξε μια ματιά στο ~/Library/Safari

Μπορεις να κανεις κόπια το παλιο συστημα σε έναν εξωτερικό σκληρό με το disk utility απο το installation DVD και μετά μολις τελειωσεις την εγκατασταση του καινούργιο συνδεεις το σκληρό και ανοιγεις το migration assistant απο τα utilities

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις backup με το time machine μόνο τον Safari, μετά format, και μετά restore?

Αν τελικά δεν ισχύει αυτό και βρεις τη λύση αλλιώς, πόσταρέ την να την ξέρουμε και μεις ;)

πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα: η καταβολές του osx είναι από το freeBSD το οποίο με την σειρά του είναι πολύ κοντά στο unix.

Επομένως όλα αυτά που ζητάς βρίσκονται απλά, σε ένα φάκελο.

Πηγαίνεις στο ~/Library/Safari και τον μαζεύεις όλο... Τελείωσες.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

αφου το λυσαμε το προβλημα αυτο,παμε λοιπον και στα δυσκολα τωρα.

κατεβασα το σαφαρι και στον ηλεκτρονικο υπολογιστη που εχω στο σπιτι,ο οποιος τρεχει windows xp .πως μπορω να

το κανω να εχει ακριβως την ιδια οψη με το σαφαρι που εχω στο μακ?

υπαρχει καποιος τροπος να του κανω import τα αρχεια που εσωσα απο το ~/Library/Safari που ειχα στο μακ(και που το χρισημοποιω οποτε αλλαζω μακ).και να τα κανω import στα windows xp?

οποιος το βρει θα τον παραδεχτω.

εκτιμώ πως "όχι" καθώς είναι διαφορετική η αρχιτεκτονική του ενός συστήματος από το άλλο.

Και εξηγούμε: Κάθε πρόγραμμα σε περιβάλλον BSD/Linux/UNIX κλπ αποθηκεύει τις επιλογές του σε ένα μικρό αρχείο μορφής text το οποίο είναι ανεξάρτητο από την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Γι' αυτό και όταν μετέφερες τα περιεχόμενα του folder που υπέδειξα στο προηγούμενο post, ήταν αρκετό για να έχεις ακριβώς αυτό που ήθελες ΣΕ ΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Σε ένα σύστημα win τα αρχεία ρυθμίσεων δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο που ακολουθούν τα ΛΣ που ανέφερα παραπάνω. Για την ακρίβεια νομίζω πως κατά κύριο λόγο οι ρυθμίσεις που θέλεις αφορούν καταχωρήσεις σε μία δεντρική database που λέγετε registry (φτου-φτου, μακριά μας).

Άρα νομίζω πως είναι αδύνατον να κάνεις αυτό που θέλεις.

Sorry

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...