IKARIWTHS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 παιδια καλησπερα σας!θελω να ξαναπερασω το snow leopard,θελω να τα ξαναβαλω ολα παο την αρχη,εκτος το σαφαρι!τι φακελους και τι αρχεια πρεπει να σωσω ετσι ωστε με ενα απλο copy paste να εχω το safari που ειχα και πριν το format? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 safari, file, export bookmarks, format, import bookmarks.... γραφω ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 οχι κατι τετοιο!!!θελω να σωσω οπως ειπα το σαφαρι ως εχει!με τα password με τις προτιμησεις μου,με τις γρηγορες επιλογες ,ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δε το έχω κάνει, δε το έχω ψάξει αλλά συνήθως κάτω από τα ~/Library, /Library θα βρεις τα preferences για κάθε installed εφαρμογή (άλλα έχουν ένα .plist αρχείο στον ίδιο το φάκελο, άλλα φτιάχνουν .appname στο home) Για Safari ρίξε μια ματιά στο ~/Library/Safari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μπορεις να κανεις κόπια το παλιο συστημα σε έναν εξωτερικό σκληρό με το disk utility απο το installation DVD και μετά μολις τελειωσεις την εγκατασταση του καινούργιο συνδεεις το σκληρό και ανοιγεις το migration assistant απο τα utilities Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Τα passwords τα κρατάει στο keychain του συστήματος. Αποθήκευσε κι αυτό πριν κάνεις format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις backup με το time machine μόνο τον Safari, μετά format, και μετά restore? Αν τελικά δεν ισχύει αυτό και βρεις τη λύση αλλιώς, πόσταρέ την να την ξέρουμε και μεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δεν υπαρχει κατι stadar δηλαδη ε?στο chrome στα windows,εσωσα απλα ενα φακελο και ηταν σα να μην ειχε αλλαξει τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα: η καταβολές του osx είναι από το freeBSD το οποίο με την σειρά του είναι πολύ κοντά στο unix. Επομένως όλα αυτά που ζητάς βρίσκονται απλά, σε ένα φάκελο. Πηγαίνεις στο ~/Library/Safari και τον μαζεύεις όλο... Τελείωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 αυτο ακριβως ζητουσα!σε ευχαρηστω,οτακ κανω το φορματ θα ενημερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ο φιλος The_Mentor εδωσε τη σωστη απαντηση!καθε που αλλαζω συστημα πλεον εχω το ιδιο ακριβως σαφαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Πραγματι ο The Mentor εδωσε την πιο απλη- σωστη απαντηση , αλλα και η λυση με το time machine ουσιαστικά κανει το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 αφου το λυσαμε το προβλημα αυτο,παμε λοιπον και στα δυσκολα τωρα. κατεβασα το σαφαρι και στον ηλεκτρονικο υπολογιστη που εχω στο σπιτι,ο οποιος τρεχει windows xp .πως μπορω να το κανω να εχει ακριβως την ιδια οψη με το σαφαρι που εχω στο μακ? υπαρχει καποιος τροπος να του κανω import τα αρχεια που εσωσα απο το ~/Library/Safari που ειχα στο μακ(και που το χρισημοποιω οποτε αλλαζω μακ).και να τα κανω import στα windows xp? οποιος το βρει θα τον παραδεχτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 εκτιμώ πως "όχι" καθώς είναι διαφορετική η αρχιτεκτονική του ενός συστήματος από το άλλο. Και εξηγούμε: Κάθε πρόγραμμα σε περιβάλλον BSD/Linux/UNIX κλπ αποθηκεύει τις επιλογές του σε ένα μικρό αρχείο μορφής text το οποίο είναι ανεξάρτητο από την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Γι' αυτό και όταν μετέφερες τα περιεχόμενα του folder που υπέδειξα στο προηγούμενο post, ήταν αρκετό για να έχεις ακριβώς αυτό που ήθελες ΣΕ ΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Σε ένα σύστημα win τα αρχεία ρυθμίσεων δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο που ακολουθούν τα ΛΣ που ανέφερα παραπάνω. Για την ακρίβεια νομίζω πως κατά κύριο λόγο οι ρυθμίσεις που θέλεις αφορούν καταχωρήσεις σε μία δεντρική database που λέγετε registry (φτου-φτου, μακριά μας). Άρα νομίζω πως είναι αδύνατον να κάνεις αυτό που θέλεις. Sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.