Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για Internet "περιστασιακά"...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Στο σπίτι μου δεν έχω σύνδεση ADSL και δεν με έχει απασχολήσει και πολύ γιατί συνήθως βρίσκω διαθέσιμα δίκτυα από τους γείτονες. Τις τελευταίες μέρες όμως δεν βρίσκω κανένα καθώς μένω σε φοιτητοπολυκατοικία και όλοι έφυγαν για διακοπές! Από Σεπτέμβρη με το καλό θα έχω πάλι Internet. Για αυτό και σας ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να έχω adsl internet χωρίς όμως να το πληρώνω κάθε μήνα(ή τουλάχιστον να μην δεσμευόμαι με 12μηνο συμβόλαιο). Ξέρει κανείς αν καμία εταιρία έχει προσφορά για λιγότερο καιρό ή ακόμα καλύτερα αν μπορώ να έχω internet με ογκοχρέωση αλλά χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω κάθε μήνα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
Γεια χαρά. Στο σπίτι μου δεν έχω σύνδεση ADSL και δεν με έχει απασχολήσει και πολύ γιατί συνήθως βρίσκω διαθέσιμα δίκτυα από τους γείτονες. Τις τελευταίες μέρες όμως δεν βρίσκω κανένα καθώς μένω σε φοιτητοπολυκατοικία και όλοι έφυγαν για διακοπές! Από Σεπτέμβρη με το καλό θα έχω πάλι Internet. Για αυτό και σας ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να έχω adsl internet χωρίς όμως να το πληρώνω κάθε μήνα(ή τουλάχιστον να μην δεσμευόμαι με 12μηνο συμβόλαιο). Ξέρει κανείς αν καμία εταιρία έχει προσφορά για λιγότερο καιρό ή ακόμα καλύτερα αν μπορώ να έχω internet με ογκοχρέωση αλλά χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω κάθε μήνα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ρίξε μια ματιά στο καρτοίντερνετ που λέει η vodafone τώρα πρέπει να είναι αυτό που ψάχνεις..

Δημοσ.

εάν σου αρκεί ταχύτητα 1,2 mbps και μέχρι 120 ΜΒ το μήνα και έχεις συσκευή κινητής που υποστηρίζει HSDPA, τότε

1) συνδέεις το κινητό ως μοντεμ (αν έχεις nokia ή sony ericsson είναι πανεύκολο με τα αντίστοιχα PC Suite).

2) αγοράζεις μια κάρτα CU (5 ευρώ η μπορεί και να βρεις τσαμπέ σε κάποια προωθητική) και αγοράζεις το πακέτο surf&mail που με 3 ευρώ σου δίνει 120 ΜΒ για ένα μήνα. Υπόψην οτι η πρώτη ενεργοποίηση είναι δωρεάν, άρα θα σου χρεώσει τα 3 ευρώ στην αυτόματη ανανέωση.

3) Αν δεν σου φτάνουν τα 120ΜΒ, τότε αγόρσε 2 κάρτες CU, στη μια ενεργοποίησε το surg&mail την 1η του μήνα, και στην άλλη στις 15... οπότε θεωτηρικά έχεις 240 ΜΒ για ένα μήνα.

Δημοσ.

το καρτοίντερνετ είναι μόνο για λίγη χρήση, ούτε για κατέβασμα κτλ.

αυτή τη στιγμή υπάρχει όμως προσφορά από hol - 24mb ταχύτητα στα 15 ευρώ το μήνα για 1 χρόνο. τα 2 πρώτα πάγια δώρο + δώρο το στικάκι της vodafone για καρτοίντερνετ (με τις πρώτες 10 ημέρες απεριόριστη χρήση)

η hol παίζει να έχει κ τέλος ενεργοποίησης γύρω στα 35 ευρά.

Δημοσ.

Αφού είσαι φοιτητής με 27 ευρώ τον μήνα νομίζω μπορείς να έχεις και Internet και τηλεφωνία αν πας τα φοιτητικά σου χαρτιά. Ε βρες και κάποιον φίλο σου εκεί να μοιράζεστε το internet με τον ίδιο κωδικό και να πληρώνετε από 13.5 ευρώ τον μήνα (και θα έχεις και πιο γρήγορο internet καθώς χάνεις ταχυτήτα μέσω wifi...

P.S Αυτό που είπε ο gs20309, 15 ευρώ το μήνα, βρίσκεις και έναν φίλοι να το μοιράζεστε και έχεις Internet με 7.5 ευρώ/μήνα...

Δημοσ.

Η wind εχει προσφορα ,καρτοιντερνετ με 10 ευρω για 1 γιγα το μηνα και μπορεις να ανανεωσεις,αν σου τελειωσει με αλλα 10 ευρω,νομιζω κορυφαια προσφορα σε καρτοιντερνετ!!

Δημοσ.
εάν σου αρκεί ταχύτητα 1,2 mbps και μέχρι 120 ΜΒ το μήνα και έχεις συσκευή κινητής που υποστηρίζει HSDPA, τότε

1) συνδέεις το κινητό ως μοντεμ (αν έχεις nokia ή sony ericsson είναι πανεύκολο με τα αντίστοιχα PC Suite).

.

πως βλεπω αν το κινητο μου υποστηριζει HSDPA?

και εγω που εχω whats up μπορω να το κανω αυτο?

υπαρχει υπηρεσια?

Δημοσ.
πως βλεπω αν το κινητο μου υποστηριζει HSDPA?

και εγω που εχω whats up μπορω να το κανω αυτο?

υπαρχει υπηρεσια?

τι κινητό έχεις? σίγουρα το λέει το μανουάλι ή ψάξε στο νετ.

Για το what's up δεν ξέρω λεπτομέρειες, σε άλλο φόρουμ λέγανε οτι η Voda το έκανε 120 ΜΒ (από 60) για να απαντήσει στην αντίστοιχη προσφορά της Cosmote, δες στο site ή αν έχει καποιος φίλος θα σου απαντήσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...