d..b Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 το ξέρω, το είχα δει κι εγώ, αλλά όσες φορές προσπάθησα μ΄άφηνε να προχωρήσω λίγο και μετά τίποτα! όταν τελικά είδα την ανακοίνωση που έβγαζε έξω όλους τους επόμενους κατάλαβα ... το θέμα είναι ότι με αυτές τις εξυπνάδες πάλι θα καταφέρουν να δώσουν στους τελευταίους με αφμ που λήγη στο 0 ... μερικές ώρες μόνο για παράταση δεν άκουσα τίποτα ακόμα, και τις ώρες εκείνες θα είμαι μακριά και από κομπιούτερ και από νετ θα αναγκαστώ δλδ να εμπιστευτώ το γραφείο προσωπικού Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και καταφερα να το τελειωσω στις 3 τα χαραματα...Μονο τοτε δν κολαγε και πηγαινε σφαιρα...
Ather Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 και συμπληρώνω : Κόστος Υλοποίησης : 1.000.000,00€ Αυτό που το είδες; Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, διότι δεν έχω δει να το έφτιαξε ιδιώτης.
Bspus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αυτό που το είδες; Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, διότι δεν έχω δει να το έφτιαξε ιδιώτης. Πλακα κανει. Αναφερεται σε αλλα γνωστα ευτραπελα για site σε δημους που τελικα κοστισαν τοσο. Η εφαρμογη αυτη για την απογραφη απ'οτι λενε πρεπει να αναπτυχθηκε in-house
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 και 800.000 να πάει ειναι μονο ο στενος δημοσιος τομέας...
jpaokx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Σχεδόν 300.000 εφτασε μεσα σε λιγες μερες....Αντε να δουμε τι θα δουν τα ματια μας
Ather Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Αριθμός Μοναδικών ΑΦΜ που έχουν απογραφεί: 367054 Άρχισαν από τώρα τις απολύσεις; Πάει για 700000+ χωρίς τον ευρύτερο τομέα!!! Το νούμερο είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα!
agpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Γιατί είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα; Τα παπαγαλάκια μιλούσαν για 1.500.000 δημοσίους υπαλλήλους και πως η Ελλάδα έχει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους απ' όσους έχει η Μεγάλη Βρετανία. Στην απογραφή συμπεριλαμβάνονται οι μόνιμοι (και οι συμβασιούχοι), οι Ο.Τ.Α., τα σώματα ασφαλείας και το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Όλοι αυτοί στη Μεγάλη Βρετανία δεν υπολογίζονται στους δημοσίους υπαλλήλους (civil service 499.000 μόνιμοι) και για να έχουμε μια τάξη μεγέθους μόνο οι εργαζόμενοι στο NHS φτάνουν το 1.300.000. Να βάλουμε μέσα και τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο ΔΕΚΟ; Αυτές που είναι ιδιωτικοποιημένες να τις θεωρήσουμε δημόσιο τομέα; Ας το κάνουμε και αυτό, πάλι την υπερβολή του 1.500.000 δεν τη φτάνουμε. Ίσως αν βάλουμε τους συνταξιούχους. Αν προσφέρει κάτι η απογραφή είναι πως θα περιορίσει την πολιτική σπέκουλα και θα περιορίσει τις κουβέντες επιπέδου καφενείου (και βέβαια Ather δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Κάτι είναι και αυτό.
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Γιατί είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα; Τα παπαγαλάκια μιλούσαν για 1.500.000 δημοσίους υπαλλήλους και πως η Ελλάδα έχει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους απ' όσους έχει η Μεγάλη Βρετανία. Στην απογραφή συμπεριλαμβάνονται οι μόνιμοι (και οι συμβασιούχοι), οι Ο.Τ.Α., τα σώματα ασφαλείας και το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Όλοι αυτοί στη Μεγάλη Βρετανία δεν υπολογίζονται στους δημοσίους υπαλλήλους (civil service 499.000 μόνιμοι) και για να έχουμε μια τάξη μεγέθους μόνο οι εργαζόμενοι στο NHS φτάνουν το 1.300.000. Να βάλουμε μέσα και τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο ΔΕΚΟ; Αυτές που είναι ιδιωτικοποιημένες να τις θεωρήσουμε δημόσιο τομέα; Ας το κάνουμε και αυτό, πάλι την υπερβολή του 1.500.000 δεν τη φτάνουμε. Ίσως αν βάλουμε τους συνταξιούχους.Αν προσφέρει κάτι η απογραφή είναι πως θα περιορίσει την πολιτική σπέκουλα και θα περιορίσει τις κουβέντες επιπέδου καφενείου (και βέβαια Ather δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Κάτι είναι και αυτό. To θέμα δεν είναι πόσοι είναι και αν είναι πολλοί, αλλά πόσοι πραγματικά χρειάζονται και πόσοι είναι εις βάρος των ελαχίστων που δουλεύουν εκει μέσα.
jpaokx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Γιατί είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα; Τα παπαγαλάκια μιλούσαν για 1.500.000 δημοσίους υπαλλήλους και πως η Ελλάδα έχει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους απ' όσους έχει η Μεγάλη Βρετανία. Στην απογραφή συμπεριλαμβάνονται οι μόνιμοι (και οι συμβασιούχοι), οι Ο.Τ.Α., τα σώματα ασφαλείας και το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Όλοι αυτοί στη Μεγάλη Βρετανία δεν υπολογίζονται στους δημοσίους υπαλλήλους (civil service 499.000 μόνιμοι) και για να έχουμε μια τάξη μεγέθους μόνο οι εργαζόμενοι στο NHS φτάνουν το 1.300.000. Να βάλουμε μέσα και τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο ΔΕΚΟ; Αυτές που είναι ιδιωτικοποιημένες να τις θεωρήσουμε δημόσιο τομέα; Ας το κάνουμε και αυτό, πάλι την υπερβολή του 1.500.000 δεν τη φτάνουμε. Ίσως αν βάλουμε τους συνταξιούχους.Αν προσφέρει κάτι η απογραφή είναι πως θα περιορίσει την πολιτική σπέκουλα και θα περιορίσει τις κουβέντες επιπέδου καφενείου (και βέβαια Ather δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Κάτι είναι και αυτό. Μιας και αναφερθηκε για την Μεγαλη Βρετανια, δειτε καποια στοιχεια ενδεικτικα http://www.statistics.gov.uk/pdfdir/pse0610.pdf Τρομαχτικα νουμερα. Νομιζω οτι γι'αυτο τωρα κανουν περικοπες εκει! Απλα φιλε, το προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι ο αριθμος των απασχολουμενων ειναι γυρω στα 4.4 εκατομ. και οι οικονομικα ανενεργοι 4.3. Οταν υπαρχει τετοια σχεδον αντιστοιχια και επισης απο τους 4.4 εκατομ. το 1 εκατομ ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, ε καπου εχουμε προβλημα και μαλιστα πολυ σοβαρο. Δηλαδη μηδενικα εσοδα, πολλα εξοδα, μη καλυψη συνταξεων, παγωμα μισθων και γενικα κοινωνικη και οικονομικη υποβαθμιση.
Ather Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Γιατί είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα; Τα παπαγαλάκια μιλούσαν για 1.500.000 δημοσίους υπαλλήλους και πως η Ελλάδα έχει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους απ' όσους έχει η Μεγάλη Βρετανία. Στην απογραφή συμπεριλαμβάνονται οι μόνιμοι (και οι συμβασιούχοι), οι Ο.Τ.Α., τα σώματα ασφαλείας και το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Όλοι αυτοί στη Μεγάλη Βρετανία δεν υπολογίζονται στους δημοσίους υπαλλήλους (civil service 499.000 μόνιμοι) και για να έχουμε μια τάξη μεγέθους μόνο οι εργαζόμενοι στο NHS φτάνουν το 1.300.000. Να βάλουμε μέσα και τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο ΔΕΚΟ; Αυτές που είναι ιδιωτικοποιημένες να τις θεωρήσουμε δημόσιο τομέα; Ας το κάνουμε και αυτό, πάλι την υπερβολή του 1.500.000 δεν τη φτάνουμε. Ίσως αν βάλουμε τους συνταξιούχους.Αν προσφέρει κάτι η απογραφή είναι πως θα περιορίσει την πολιτική σπέκουλα και θα περιορίσει τις κουβέντες επιπέδου καφενείου (και βέβαια Ather δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Κάτι είναι και αυτό. 1. Τα ιδιωτικού δικαίου είναι η μεγαλύτερη μούφα που υπάρχει διότι είναι δημοσίου μεν αλλά η υπαλληλική σχέση είναι ιδιωτικού τύπου (δηλαδή δεν έχουν τους μισθολογικούς περιορισμούς του δυ). Άλλωστε όπως είπε και ο Λεάνδρος Ρακιντζής εκεί γίνεται το μεγάλο φαγοπότι. 2. Πόσοι από αυτούς διαλέχτηκαν με κάποιο αντικειμενικό τρόπο; Αν εσύ έχει περάσει νόμιμα δε νιώθεις χαζός με το όλο νούμερο;
SlimData Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Γιατί είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα; Τα παπαγαλάκια μιλούσαν για 1.500.000 δημοσίους υπαλλήλους και πως η Ελλάδα έχει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους απ' όσους έχει η Μεγάλη Βρετανία. Στην απογραφή συμπεριλαμβάνονται οι μόνιμοι (και οι συμβασιούχοι), οι Ο.Τ.Α., τα σώματα ασφαλείας και το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Όλοι αυτοί στη Μεγάλη Βρετανία δεν υπολογίζονται στους δημοσίους υπαλλήλους (civil service 499.000 μόνιμοι) και για να έχουμε μια τάξη μεγέθους μόνο οι εργαζόμενοι στο NHS φτάνουν το 1.300.000. Να βάλουμε μέσα και τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο ΔΕΚΟ; Αυτές που είναι ιδιωτικοποιημένες να τις θεωρήσουμε δημόσιο τομέα; Ας το κάνουμε και αυτό, πάλι την υπερβολή του 1.500.000 δεν τη φτάνουμε. Ίσως αν βάλουμε τους συνταξιούχους.Αν προσφέρει κάτι η απογραφή είναι πως θα περιορίσει την πολιτική σπέκουλα και θα περιορίσει τις κουβέντες επιπέδου καφενείου (και βέβαια Ather δεν αναφέρομαι σ' εσένα). Κάτι είναι και αυτό. Μήπως είσαι δημόσιος υπάλληλος?? Ή μήπως είναι διορισμένοι οι πάντες στον περίγυρό σου?
agpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ναι είμαι δημόσιος υπάλληλος και έχω διοριστεί με διαγωνισμό γραπτών εξετάσεων του ΑΣΕΠ. Μήπως αλλάξε κάτι σε όσα έγραψα; Μήπως έχεις κάτι περισσότερο να συνεισφέρεις; ---------- Προσθήκη στις 12:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ---------- 1. Τα ιδιωτικού δικαίου είναι η μεγαλύτερη μούφα που υπάρχει διότι είναι δημοσίου μεν αλλά η υπαλληλική σχέση είναι ιδιωτικού τύπου (δηλαδή δεν έχουν τους μισθολογικούς περιορισμούς του δυ). Άλλωστε όπως είπε και ο Λεάνδρος Ρακιντζής εκεί γίνεται το μεγάλο φαγοπότι. 2. Πόσοι από αυτούς διαλέχτηκαν με κάποιο αντικειμενικό τρόπο; Αν εσύ έχει περάσει νόμιμα δε νιώθεις χαζός με το όλο νούμερο; Με μια λέξη, ναι. Έχω, όμως, υπομονή να περιμένω να δω πόσοι είναι και αυτοί, γιατί έχω την εντύπωση πως έχουν ακουστεί οι ίδιες υπερβολές που ακούστηκαν και για το στενό δημόσιο τομέα. Κάτι ακόμα, αυτές είναι επιχειρήσεις που έχουν άμεσα έσοδα και αυτό συνιστά ουσιώδη διαφορά.
oneofthem Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 αφού έχει δίκιο σε αυτό που έγραψε o agpr τι αντιδράτε, διαφωνείτε κάπου? πού? στις 'συγκρίσεις' αναφέρθηκε όχι στο πως προσλαμβάνονται - δεν αναιρεί το ένα το άλλο, συμφωνούμε? νομίζω το έχω γράψει κι εγώ κάπου και δεν έχω καμμία σχέση με τον τομέα ούτε τρέφω καμμιά συμπάθεια για τους ΔΥ - το αντίθετο (προσωπικά δεν διαφωνώ ούτε καν με το τελικό νούμερο αν ποτέ βρεθεί) η σύγκριση μεγεθών που κάνουν στα κανάλια και χάφτουν και παπαγαλίζουν οι πολίτες είναι λάθος και λαϊκισμός εκ μέρους των πολιτικών και υποκρισία, αφέλεια το να μην ακολουθούμε τους λαϊκισμούς δε σημαίνει πως δεν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, και πρόβλημα και με το μέγεθος αλλά πως για να το λύσουμε πρέπει να το θέσουμε σε πραγματικές βάσεις κι όχι ακολουθώντας ότι λένε αυτοί που.. το δημιούργησαν (όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, μα όλα) είναι καθαρά λαϊκισμοί, γιατί αποπροσανατολίζουν, τι σου λένε; πολύ εύκολα 'αυτό είναι το πρόβλημα και άρα αυτή είναι και η λύση' από τη στιγμή όμως που δεν είναι έτσι το πρόβλημα σημαίνει πως η λύση που ευαγγελίζονται όλοι αυτοί δεν θα πιάσει και αύριο θα είμαστε στα ίδια για μένα μακάρι να ήταν απλό το θέμα και θέμα μιας απλής απόφασης γιατί μπλοκάρει σε μεγαλο ποσοστό όλη χώρα με το κράτος και το δημόσιο έτσι όπως είναι να ρωτησω κατιτο κρατος δεν ξερει ποσους δημοσιους υπ. εχει? και με την απογραφη θα τους μαθει? το θέμα είναι πως δεν ξέρει πόσοι πληρώνονται, πόσες φορές και από πόσες μεριές ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται το παρακράτος καθαρά που απλά χάνεις το λογαριασμό με το τι γίνεται γιατί δεν έχεις καν πρόσβασηυπεραπλουστευμένα για μια πολύ χοντρή αντίληψη της ιδέας θα μπορούσες να πεις ότι είναι πρακτικά δύσκολο να βρεις στοιχεία αφού δεν υπάρχει ομοιοογενής μηχανογράφηση, υπεραπλουστευμένα αυτό δυστυχώς αμφιβάλλω αν η απογραφή στο θέμα θα λύσει το θέμα του ποιος πληρώνεται από το κράτος, αλλά δεν διαφωνώ ότι είναι ένα ... μπουσούλημα προς τα εμπρός, οπότε είμαι υπέρ, για μένα βασικό θέμα είναι η μηχανογράφηση και η απογραφή είναι κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.