Προς το περιεχόμενο

Αριθμός Μοναδικών ΑΦΜ που έχουν απογραφεί: 105853

Ather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
... Πάντως θα απογραφεί μόνο ο "στενός" δημόσιος τομέας, για τον "ευρύ" (ΔΕΚΟ κλπ) θα γίνει πιο μετά διαφορετική απογραφή (http://www.capital.gr/News.asp?id=1005195) όπου αναφέρει ότι "Το αργότερο έως το τέλος του έτους να ολοκληρωθεί και η καταγραφή του ευρύτερου δημοσίου (ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, ιδιωτικού δικαίου) οι οποίοι θα πληρώνονται μόνο μέσω της Ενιαίας Αρχής από τον Μάρτιο."

Μηπως ειναι ραδιο αρβυλα η ειδηση στο capital; Εχω γνωστο σε ΟΤΑ (δημο) ο οποιος απογραφεται με το τρεχον συστημα και τις τρεχουσες ημερομηνιες!

Τι ισχυει τελικα; :confused:

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Μηπως ειναι ραδιο αρβυλα η ειδηση στο capital; Εχω γνωστο σε ΟΤΑ (δημο) ο οποιος απογραφεται με το τρεχον συστημα και τις τρεχουσες ημερομηνιες!

Τι ισχυει τελικα; :confused:

Υπάρχει κατατοπιστικό faq:

http://apografi.gov.gr/faq.html

πχ:

42. Τι συμπληρώνω στο πεδίο “υπηρεσία”;

Το πεδίο αυτό συμπληρώνεται ως εξής: α) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε φορείς που δεν έχουν περιφερειακές υπηρεσίες βάζουν στο πεδίο Υπηρεσία μία παύλα (-). β) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε περιφερειακές υπηρεσίες υπουργείων (πχ ΔΟΥ, Εφορείες αρχαιοτήτων κλπ) πληκτρολογούν την περιφερειακή υπηρεσία, πχ. “ΔΟΥ Αργυρούπολης” γ) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε περιφερειακές υπηρεσίες Ν.Π.Δ.Δ. (πχ. ΙΚΑ, ΟΑΕΕ) πληκτρολογούν την περιφερειακή υπηρεσία πχ. “Ι.Κ.Α Γλυφάδας” ή “Ο.Α.Ε.Ε. Αλεξανδρούπολης” δ) Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε Ν.Π.Δ.Δ των Ο.Τ.Α. πληκτρολογούν το συγκεκριμένο Ν.Π.Δ.Δ. που υπηρετούν καθώς και τον Ο.Τ.Α. στον οποίο ανήκει το Ν.Π.Δ.Δ. αυτό πχ “Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Βύρωνα”

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλο ειπα, αναφερομουν στην ειδηση του capital οτι τωρα δεν απογραφονται ΟΤΑ κλπ. το οποιο δεν ισχυει αφου και το εντυπο προετοιμασιας γραφει πανω "απογραφη προσωπικου του δημοσιου των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α και β βαθμου".

Και βεβαια το νουμερο που θα προκυψει δεν αφορα τον αριθμο των ΜΟΝΙΜΩΝ Δ.Υ. αφου απογραφονται οσοι πληρωνωνται ΤΩΡΑ , θα περιλαμβανει δηλαδη συμβασιουχους, και ωρομισθιους κλπ που σε πχ 1-2 μηνες η περισσοτερο δεν θα ειναι πλεον υπαλληλοι

Δημοσ.

Θέλω να κάνω την απογραφή για την μητέρα μου.

Είμαι στο βήμα 1,όπου βάζω κανονικά τα αφμ,επώνυμα,έτος εκκαθαριστικού και αρ.δήλωσης και αμκα και πατάω ''επόμενο βήμα'' .

Και με βγάζει εδώ .

Κάνω κάτι λάθος ή είναι υπερφόρτωση ?

• Moderators
Δημοσ.
Θέλω να κάνω την απογραφή για την μητέρα μου.

(...)

Κάνω κάτι λάθος ή είναι υπερφόρτωση ?

Σε αυτή τη σελίδα που σε βγάζει, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα. Είσαι μέσα σε αυτό βάσει του ΑΦΜ που θα δηλώσεις;

Δημοσ.

Απ'όσο γνωρίζω,αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν ισχύει, μιας και όλοι κυττάνε να κάνουν τις δηλώσεις τους ανεξαρτήτως αυτού.

Γι'αυτό και δώθηκε παράταση μιας εβδομάδας (?) νομίζω.

Και πέραν αυτού,είχα προσπαθήσει και χτες το βράδυ κατά τις 11.30 να την κάνω αλλά μου έβγαζε το ίδιο

(Το αφμ τελειώνει σε 1.)

• Moderators
Δημοσ.

Όχι, ισχύει και ενημερώνεται τακτικά (θα ήταν ανόητο να το ενημέρωναν και να μην ίσχυε).

Κοίταξε επίσης και αυτό που λέει στο κάτω μέρος (για κεφαλαία και υποχρεωτικά πεδία), όπως και τις οδηγίες που έχει σε pdf και τις πρόσθετες ερωτήσεις στο faq του site: εδώ και εδώ.

Δημοσ.

Δεν με βοηθάς.

Φυσικά και έχω κοιτάξει τα περί κεφαλαίων και υποχρεωτικών πεδίων,όπως και τις οδηγίες.

(Ποιός πάει να συμπληρώσει μια φόρμα χωρίς να κοιτάξει βασικά πράματα όπως το αν θέλουν κεφαλαία η μικρά ?)

Έχω κοιτάξει τα πάντα,αλλά δουλειά δεν γίνεται.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν με βοηθάς.

Έχω κοιτάξει τα πάντα,αλλά δουλειά δεν γίνεται.

Αφού το πρόγραμμα λέει καθαρά και ξάστερα ότι αν λήγει σε 1 το ΑΦΜ η απογραφή θα γίνεται (για σήμερα) από τις 16:00 και μετά... Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να βοηθήσω.

Δημοσ.

Είπα και παραπάνω ότι έχω πληροφορηθεί ότι γίνεται χαμός και δεν πολυισχύει αυτό το ωράριο + ότι έχει παραταθεί για μια εβδομάδα.

Εκτός των πληροφοριών της σελίδας,γνωρίζεις κάτι παραπάνω και εκ των έσω ?

Ευχαριστώ για την προσπάθεια να με βοηθήσεις,αλλά δεν βοηθάς.

Δημοσ.

θα σε βοήθαγε να καταλάβεις οτι το ωράριο δεν ειναι παράκληση....αλλά το τι αφμ δέχεται το σύστημα κάθε ώρα.

τώρα αν αυτό δεν μπορείς να το δεχθείς γιατι έχεις "πληροφόρηση" οτι "γίνεται χαμός και δεν πολυισχύει αυτό το ωράριο" ..

Δημοσ.

βάλε ενα random αφμ με τελευταίο ψηφίο που να ειναι δεκτό αυτην την ώρα και θα δεις οτι θα σε αφήσει να συνεχίσεις. (εκτός και αν βγάλει άλλου είδους error , όπως να γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων από εκείνο το σημείο )

αν έχει υπερφόρτωση απλά θα βγάλει error

αυτό εγινε γιατί την δευτέρα ήταν down σχεδόν όλη μέρα το site από το traffic . επρεπε να το κάνω για μία φιλη και μου έσπασαν τα νεύρα...

• Moderators
Δημοσ.

Οπως ακριβως σου τα λενε οι φιλοι...

Το ωραριο που εχουν σαν ανακοινωση καθε μερα ειναι το μονο που ισχυει, μπορεις να το τσεκαρεις και μονος σου οπως σου ειπε και ο guido. Το οτι γινεται μπαχαλο που σου ειπαν και φιλοι σου, αφορα τις προηγουμενες ανακοινωσεις εδω και 15-20 μερες περι του ποτε μπορει ο καθενας να μπει, που ολες ειναι πλεον ακυρες. Φιλτραρουν λοιπον γιατι το συστημα δεν αντεχει και πεφτει συνεχως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...