parsifal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 μεχρι τωρα υπηρχαν "κωδικοι".του στυλ η νομαρχια πληρωνετε απο τον χ κωδικο λογαριασμου κτλ.(διορθωστε με αν κανω λαθος ) Σωστό, όμως οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν πληρώνονται άμεσα από το κράτος όπως οι Δ.Υ., αλλά από τον αντίστοιχο ΟΤΑ στον οποίον υπάγονται. Και το ποσό που διαχειρίζεται κάθε Δήμος ή Νομαρχία δεν είναι απεριόριστο, προβλέπεται από τον κρατικό προϋπολογισμό (και με τη σειρά του, ο κάθε ΟΤΑ _προσπαθεί_ να κάνει τα κουμάντα του βάσει του δικού του προϋπολογισμού που συντάσσει). Με λίγα λόγια, οι κωδικοί που λες δεν είναι «βρύση» που θα την ανοίξει ο Δήμαρχος ή ο Νομάρχης και θα «τρέχει» όσο αυτός γουστάρει.
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια δε μπορω να κανω απογραφη. Το ΑΦΜ τελειωνει σε 72 και λεει οτι ηταν μεχρι τις 16:00. Τι μλκς ειναι αυτες; Τι θα κανω τωρα;
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια δε μπορω να κανω απογραφη. Το ΑΦΜ τελειωνει σε 72 και λεει οτι ηταν μεχρι τις 16:00. Τι μλκς ειναι αυτες; Τι θα κανω τωρα; Κάποιος σε προηγούμενο post ανέφερε κάτι για παράταση. Πάντως δε πάνε καλά αυτοί... Την πρώτη μέρα που ξεκίνησε (12/7) ήταν και η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ για όσους λήγει το ΑΦΜ σε 1 ? Ελεεινός σχεδιασμός τουλάχιστο.... Εδώ πάντως δίνει ένα πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο οι σε 72 απογράφονται μέχρι τις 16:00, αλλά έπειτα απογράφονται οι σε 1 και σε 2 οπότε δεν ξέρω τελικά... http://apografi.gov.gr/news.html
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ναι δε το προσεξα, απλα παταω επομενο βημα και μου δειχνει αυτη τη σελιδα με τις ωρες. Φαινεται ακομα να αλλαξουν το ωραριο. Καποιος να τους πει οτι περασε η 16:00!! ---------- Προσθήκη στις 17:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ---------- Τι ειναι τα ΤΕ ΔΕ ΠΕ ΥΕ;
e-tic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 TE: Τεχνική Εκπαίδευση (ΤΕΙ) ΠΕ: Πανεπιστημιακή εκπαίδευση (ΑΕΙ) ΔΕ: Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (περιλαμβάνει και ΙΕΚ) ΥΕ: Υποχρεωτική εκπαίδευση
Xdanger Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 να ρωτησω κατι το κρατος δεν ξερει ποσους δημοσιους υπ. εχει? και με την απογραφη θα τους μαθει? και το ζουμι αν εγω πχ που δεν ειμαι δημ. υπ. απογραφω θα γινω? πειτε μου που συμπληρωνω τον λογ. μισθοδοσιας
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 http://apografi.gov.gr:80/ Τα τσακάλια μάλλον κακοπληρώνονται και πού να κάνουνε graphics μόνοι τους (τα 3 που χρειάζονται). Ας πάρουμε το icon του safari για τις οδηγίες συμπλήρωσης
Ather Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 να ρωτησω κατιτο κρατος δεν ξερει ποσους δημοσιους υπ. εχει? και με την απογραφη θα τους μαθει? και το ζουμι αν εγω πχ που δεν ειμαι δημ. υπ. απογραφω θα γινω? πειτε μου που συμπληρωνω τον λογ. μισθοδοσιας δεν κάνει να στο πούμε γιατί θα το μάθουν το κόλπο και θα το κάνουν και άλλοι.
jimarass Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αυτή η υπερβολή σπάει κόκκαλα. Όταν ακούω κάτι τέτοια ξεχνάω και ότι σωστό μπορεί να έχει πεί προηγουμένος... Χαλαρώστε, έχετε γίνει όλοι κριτές των πάντων. ....που που , δημόσιος υπάλληλος??? ΜΑρίαααα την καραμπίνα......... ΜΠΑΜ
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 173123 μεχρι τωρα.. Δε καταλαβαινω γιατι μενει σταθερος ο αριθμος για ώρες! Εγω πιστευω 800.000 θα παει κοντα.. Ισως δεν ειναι παρα πολλοι τελικά... Να βγει κανενα τρελο νουμερο 1,5 εκατομυριο κ ετσι Απο σχεδιασμο ελεινό πάντως! Ουτε ιδιο δε φενεται στους διαφορους browser! Και ειδικά ελεινο να πρεπει να πατησεις εικονα για να ξεκινησεις να γραφεσε..
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 173123 μεχρι τωρα..Δε καταλαβαινω γιατι μενει σταθερος ο αριθμος για ώρες! Εγω πιστευω 800.000 θα παει κοντα.. Ισως δεν ειναι παρα πολλοι τελικά... Τελευταία στιγμή θα σπεύσουν όλοι. Χαλλλαρά.
Ather Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δε θα μπορούν να πάνε τελευταία στιγμή καθώς υπάρχει πρόγραμμα εγγραφών. Ναι καλά διαβάσατε http://apografi.gov.gr/news.html (Πρόγραμμα Απογραφής 13ής και 14ής Ιουλίου 2010). Εδώ γελάμε καθώς αν χάσει κάποιος τη σειρά του θα πρέπει να περιμένει άλλη ώρα Πάντως θα απογραφεί μόνο ο "στενός" δημόσιος τομέας, για τον "ευρύ" (ΔΕΚΟ κλπ) θα γίνει πιο μετά διαφορετική απογραφή (http://www.capital.gr/News.asp?id=1005195) όπου αναφέρει ότι "Το αργότερο έως το τέλος του έτους να ολοκληρωθεί και η καταγραφή του ευρύτερου δημοσίου (ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, ιδιωτικού δικαίου) οι οποίοι θα πληρώνονται μόνο μέσω της Ενιαίας Αρχής από τον Μάρτιο." Με το ρυθμό που πάει πάντως αν τους βάλουμε όλους θα πιάσουμε τρελά νούμερα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δε θα μπορούν να πάνε τελευταία στιγμή καθώς υπάρχει πρόγραμμα εγγραφών. Ναι καλά διαβάσατε http://apografi.gov.gr/news.html (Πρόγραμμα Απογραφής 13ής και 14ής Ιουλίου 2010). Εδώ γελάμε καθώς αν χάσει κάποιος τη σειρά του θα πρέπει να περιμένει άλλη ώρα Εν τω μεταξύ, με το πρόγραμμα αυτό (που εγώ το βλέπω ως κάτι καλό, δεδομένης της εναλλακτικής αρχικής σκέψης), οι προθεσμίες που υπάρχουν στην αρχική σελίδα βγαίνουν άκυρες. Καλώς βέβαια, αλλά σίγουρα θα δημιουργηθεί μπέρδεμα, ειδικά όταν επισημαίνεται εκεί πως "Μετά την καταληκτική ημερομηνία, δε θα γίνεται δεκτή η αίτησή σας". Ιεχ. Btw από Opera ολοκληρώθηκε σωστά η διαδικασία.
nickmorfane Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Πάνω απο 600.000 δεν είναι.... Τα περι 1.500.000 τα λέγανε για να δημιουργήσουν αντιπαλότητα μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και να περάσουν τα μέτρα στην κούτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.