Προς το περιεχόμενο

Αριθμός Μοναδικών ΑΦΜ που έχουν απογραφεί: 105853

Ather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έλεγα 400000 προς 500000 αλλά με το νούμερο της πρώτης μέρας δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Αν βάλουμε τη σημαία UK και ο paul διαλέξει εμάς να υποθέσω ότι τους έχουμε σε αριθμό; :)

---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ----------

Δεν θα απογραφεί η Αστυνομία (και Στρατός; ) νομίζω.

Σωστά

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

872 χιλιάδες. Ψυχολογικά είναι καλό νούμερο. Αυτό για τα λεφτά του συντελεστή.

Αλλιώς 1,2 εύκολα αν και με προβληματίζει πολύ που δεν είναι μέσα στρατός/αστυνομία και ίσως είμαστε πολύ έξω.

Δημοσ.
Θα έλεγα 400000 προς 500000 αλλά με το νούμερο της πρώτης μέρας δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Αν βάλουμε τη σημαία UK και ο paul διαλέξει εμάς να υποθέσω ότι τους έχουμε σε αριθμό; :)

---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:38 ----------

Σωστά

Δεν θα απογραφεί η Αστυνομία (και Στρατός; ) νομίζω.

Λάθος!!!...........

Δημοσ.

Εσείς δηλαδη πιστευετε ότι το γενικο λογιστηριο του κρατους δεν ξερει ποσους πληρωνει;

ή αν δεν το ξερει δεν μπορούσε να βρει με αλλο τροπο ποιους πληρωνει; (π.χ. τραπεζες)

επειδη καποιο λακο εχει η φαβα θα σας πω κι εγω μια προβλεψη της απογραφης! πάνω από 1 εκατομμυριο θα ανακοινωσουν! και επειδή για το 1 μυριο δεν φτανουν τα λεφτα θα ανακοινωσουν και ένα νεο πακετο μετρων...

Δημοσ.
Εσείς δηλαδη πιστευετε ότι το γενικο λογιστηριο του κρατους δεν ξερει ποσους πληρωνει;

ή αν δεν το ξερει δεν μπορούσε να βρει με αλλο τροπο ποιους πληρωνει; (π.χ. τραπεζες)

επειδη καποιο λακο εχει η φαβα θα σας πω κι εγω μια προβλεψη της απογραφης! πάνω από 1 εκατομμυριο θα ανακοινωσουν! και επειδή για το 1 μυριο δεν φτανουν τα λεφτα θα ανακοινωσουν και ένα νεο πακετο μετρων...

Βρε αυτοί ξέρουν πόσοι είναι εγγεγραμμένοι πόσοι από αυτούς πάνε στην δουλειά το ξέρουνε όμως?? Δεν θυμάται κανείς τι λέγανε για την ΕΡΤ? υπάρχουν 5000 άτομα και

αρκετοί είναι άγνωστοι εκεί μέσα.

Δημοσ.
Βρε αυτοί ξέρουν πόσοι είναι εγγεγραμμένοι πόσοι από αυτούς πάνε στην δουλειά το ξέρουνε όμως?? Δεν θυμάται κανείς τι λέγανε για την ΕΡΤ? υπάρχουν 5000 άτομα και

αρκετοί είναι άγνωστοι εκεί μέσα.

γιατι τωρα που γινετε απογραφη θα μαθουν ποιοι πανε για δουλεια και ποιοι οχι;

Δημοσ.

Τους πληρώνουν όλους μέσω τραπεζών και δεν ξέρουν πόσοι είναι; FAIL.

Κάτι άλλο βρωμάει εδώ. Μια κίνηση εντυπωσιασμού μυρίζομαι.

Δημοσ.
γιατι τωρα που γινετε απογραφη θα μαθουν ποιοι πανε για δουλεια και ποιοι οχι;

Όντως!:-D:-D Τουλάχιστον τώρα δεν θα μπορούν να γραφτούν 2-3 φορές και να τ'αρπάζουν διπλά και τριπλά. Άσε που όσοι την έκαναν για πάνω θα σταματήσουν να πληρώνονται... αλήθεια δεν πέρναν χαμπάρι και συνεχίζουν να τους πληρώνουν?? Πόσο ανίκοι πρέπει να είναι άραγε??????? :mad:

Δημοσ.
Τους πληρώνουν όλους μέσω τραπεζών και δεν ξέρουν πόσοι είναι; FAIL.

Κάτι άλλο βρωμάει εδώ. Μια κίνηση εντυπωσιασμού μυρίζομαι.

Δεν είναι έτσι.

Π.χ. στα σχολεία. Πληρώνονται από κάποιον εκπαιδευτικό που έχει αναλάβει την μισθοδοσία.

Δημοσ.

Αυτός που λες είναι ο εκκαθαριστής. Ο φορέας βγάζει μία "πρόταση" πληρωμής όπου το γενικό λογιστήριο του κράτους την κάνει "εντολή" και τα χρήματα τα πληρώνει η εφορία (δημόσιο ταμείο). Όλος αυτά γίνονται με χαρτιά, σωστός ωκεανός. Κάποτε ήταν να πάρω μία επιστροφή και ο υπάλληλος της εφορίας μου είπε ότι πρέπει να πάρω ένα χαρτί από τον εργοδότη της υπηρεσίας μου, διότι δεν μπορεί να βρει την εντολή πληρωμής και να κάνει εξακρίβωση!!! Θεωρητικά θα μπορούσαν να το κάνουν μόνο απο τις υπηρεσίες, αλλά θα ήθελε πολύ προσπάθεια από τους υπαλλήλους. Από την άλλη τα μεγάλα ποσά δεν παίζονται στις τακτικές αποδοχές αλλά στις έκακτες (υπερωρίες, οδοιπορικά προγράμματα κλπ κλπ). Ερώτημα παραμένει το μαύρο-λαδί χρήμα πώς θα πιάσουν.

Δημοσ.

Π.χ. στα σχολεία. Πληρώνονται από κάποιον εκπαιδευτικό που έχει αναλάβει την μισθοδοσία.

Σιγά να μην ξέρει να βγάζει ο εκπαιδευτικός μισθοδοσία. Εννοείς ότι είναι έτοιμη υπολογισμένη και δίνει εντολή να παν να την εισπράξουν.

Δημοσ.

ειναι ξεκαθαρο οτι απογραφονται οσοι ειναι υπαλληλου του δημοσιου....

ξερουν στο υπ.οικονομιας ποσα χαλαμε για πληρωμες αλλα δεν ξερουν ποσα παιρνει ο καθενας τους.οποτε θελει να τους φακελωσει ο ιδιος και να δεινει ο ιδιος τα χρηματα.

μεχρι τωρα υπηρχαν "κωδικοι".του στυλ η νομαρχια πληρωνετε απο τον χ κωδικο λογαριασμου κτλ.(διορθωστε με αν κανω λαθος )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...