Προς το περιεχόμενο

Μεταβαση απο 3GB σε 6 με windows 7 32-bit

tzimaras1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!ειμαι σε triple channel με 3χ1gb corsair και αγορασα σημερα 3χ1gn ths ocz!!εχουν διαφορετικα timings-volts και δεν μπορω να χρησιμοποιησω και τα 6gb!!απο το bios μοθ αναγνωριζει πως εχω 6gb!!τι μπορω να κανω??καποιο φορματ?

• Super Moderators
Δημοσ.
τα 32 bit συστηματα αναγνωριζουν μονο 3 gb ram

4gb συνολικής μνήμης για την ακρίβεια...

αν η κάρτα γραφικών έχει πάνω από 1gb μνήμη τότε η ram που θα αναγνωρίζουν θα είναι κάτω από 3gb...

Δημοσ.

Μαλιστα!!αρα πρεπει να παω σε 64 bit..πως μπορω να το κανω και να σωσω και ολα μου τα αρχεια και τα προγραμματα και να τα εχω και μετα οπως τα εχω τωρα??

Δημοσ.
4gb συνολικής μνήμης για την ακρίβεια...

αν η κάρτα γραφικών έχει πάνω από 1gb μνήμη τότε η ram που θα αναγνωρίζουν θα είναι κάτω από 3gb...

sorry για το offtopic

Thresh,μπορεις να το εξηγησεις αυτο;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 32bit windows αναγνωρίζουν/διαχειρίζονται μέχρι 4gb συνολικής μνήμης, δλδ ram + μνήμη κάρτας γραφικών + μνήμη που μπορεί να έχει μια κάρτα ήχου (πχ κάποιες X-Fi που είχαν 64mb) + pci memory range + acpi + etc etc

άρα ανάλογα με το τι components έχει πάνω το σύστημα θα πάει 4gb μείον τη μνήμη των components για να δούμε πόση RAM θα βλέπει...

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778%28VS.85%29.aspx

* A 32 bit OS can only use 4GB of memory total, that means if you have 4GB of ram and your graphic card has 1GB of ram, you have a total of 5GB of memory.

* Out of that 5GB of memory, you can only use 4GB total. 1GB the graphic card will take up, so now the 32bit OS can only use 3GB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...