Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασια ?

endj3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορει καποιος να μου προτεινει μια πολυ καλη ψυκτρα για τον επξεργαστη μου σε καλα λεφτα ομως

Δημοσ.

Value for money νομίζω η:

CoolerMaster Hyper 212 Plus

Αν την χωράει το κουτί σου και η μητρική σου έχει χώρο:

Scythe Mugen 2 Rev.B Cpu Cooler (SCMG-2100)

Αλλά ας προτείνει όμως και κανείς άλλος που ασχολείται περισσότερο με αερόψυξη.

ΥΓ: τελικά καίει ή όχι η ψύκτρα;

Δημοσ.
To core temp..θα δοκιμασω να την αγγιξω..αν δεν καω τι σημαινει/?

βασικα αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι αν κουνιεται η ψυκτρα , αν εχει μπει σωστα δε θα πρεπει να "παιζει" , αλλα να εχει γινει ενα με τη μητρικη

αντιμετωπισα αντιστοιχο προβλημα με φιλο μου τις προαλλες, του οποιου ο αδερφος οταν αποφασισε να καθαρισει το pc , εβγαλε τη ψυκτρα και μετα δεν τη τοποθετησε παλι οπως θα πρεπε

φαινομενικα φαινοταν οκ, ομως πηγαινε πανω κατω οταν πηγα να τη κουνησω και ανεβαζε και αυτος 90αρια..

παλιοτερα ανεβαζε παλι θερμοκρασιες (80 iddle και οταν ξεκινουσε να παιζει εσβηνε) , αλλα επειδη ειχε τιγκαρει στη σκονη

εχει τραβηξει πολλα η cpu του συγκεκριμενου :devil:

Δημοσ.

οποια και να παρεις απο αυτες που προταθηκαν θα ειναι καλυτερη απο αυτη που εχεις διοτι δεν βολευει λογο σχεδιασης και κουτιου που μπιαινει

Δημοσ.

ΥΓ: τελικά καίει ή όχι η ψύκτρα;

Αν εννοεις τα σιδερακια ..ΟΧΙ δεν καινε:cry::cry:

αρα δεν εχει μπει καλα?

που μπορει να βρω καλη θερμαγωγικη?(εκτος απο το πλαισιο)

Δημοσ.

και εγω εκει εμενα τωρα μενουν μονο οι γονεις μου.

εχουμε ενα προβλημα σε αυτη την περιοχη δεν εχει ενα computer store !!

---------- Προσθήκη στις 19:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ----------

το eshop παντως θα σε χρεωσει +3,50ευρω μεταφορικα

Δημοσ.

Δες και αν κουνιέται ("παίζει") η ψύκτρα όπως αναφέρει και ο qsis πιο πάνω.

Λογικά με τις θερμοκρασίες που πιάνεις θα έπρεπε να καίει αρκετά (αν πάταγε σωστά...) ! Ο ανεμιστήρας γυρνάει;

Πριν αγοράσεις καινούρια ψύκτρα πάντως, δοκίμασε να βγάλεις την παλιά, να την καθαρίσεις από σκόνη, να αφαιρέσεις την παλιά πάστα, να βάλεις καινούρια (υπάρχουν πολλές αποψείς για το πώς θα την απλώσεις...) και να τοποθετήσεις εκ νέου την ψύκτρα σου σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...