goozlo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Τώρα το freezlo σας δίνει την δυνατότητα που όλοι περιμένατε. Σχολιάστε τις αναρτήσεις του δημοφιλούς blog "troktiko" χωρίς λογοκρισία και χωρίς περικοπές. Κάθε ανάρτηση του "troktiko" δημοσιεύεται και στο freezlo μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Σχολιάστε όποια ανάρτηση σας ενδιαφέρει και μοιραστείτε τις απόψεις σας κάνοντας διάλογο και με άλλους αναγνώστες. πατήστε εδώ
antreaslam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 αηδιαστική υποκλοπή ενός αηδιαστικού μπλογκ μου κανει εμενα ολο αυτο.... ή αλλιως.... θελω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη...
isay Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δηλαδή τώρα θα βλέπουμε εις διπλούν ατάκες του τύπου «Ποιος φορά αυτή την μπλούζα; » και «Δεν μου δώσανε απόδειξη, αλλά εγώ ήμουν κότα να ζητήσω»; Ωϊμέ!
Centurion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δηλαδή τώρα θα βλέπουμε εις διπλούν ατάκες του τύπου «Ποιος φορά αυτή την μπλούζα; » και «Δεν μου δώσανε απόδειξη, αλλά εγώ ήμουν κότα να ζητήσω»;Ωϊμέ! Κι όχι μόνο. Θα βλέπουμε εις διπλούν και την άθλια ορθογραφία των αναρτήσεων. isay πρέπει να τους στείλεις την υπογραφή σου να τη διαβάσουνε μπας και ξεστραβωθούν λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.