antreaslam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ψάχνοντας στο search δε βρήκα κάτι παρόμοιο, έτσι το ανοίγω προς γνωση των συνφορουμιτών: Αφού υποθέσουμε ότι εξοφλήσαμε το αυτο/το μας (για την ακρίβεια το δάνειο που είχαμε πάρει), ζητάμε μια βεβαίωση από την τράπεζα που είχαμε συνάψει το δάνειο, ότι δεν υπάρχει πια καμία απαίτηση από αυτήν. Στέλνουμε τη βεβαίωση αυτή, μαζί με μια φωτοτυπία της άδειάς μας, στον αντιπρόσωπο από τον οποίο είχαμε πάρει το αυτ/το, ή στα κεντρικά, αν πρόκειται για καποια μεγαλη αντιπροσωπεία (καλτσουνης,παζαρόπουλος κλπ)! Παίρνουμε τηλ, να βεβαιωθούμε ότι τα έλαβαν, και ρωτάμε πότε θα ειναι έτοιμα, και από τα παραλαμβανουμε! Αφού πάρουμε το χαρτί ότι ο αντιπροσωπος επιτρεπει την αρση παρακρατησης, συν το επίσημο ΦΕΚ της εταιρείας του, πάμε είτε υπουργείο μεταφορών, είτε σε ΚΕΠ, με τα χαρτια αυτα, και την αδεια μας, για να μας βγάλουν την καινουργια αδεια! ΚΑι εδώ έρχεται η ερώτησή μου: Το προηγ.αμάξι, είχα πάει στο υπουργείο, χάνοντας όμως 2 πρωινά (ενα για παράδοση, και ενα για παραλαβή)! Εχει χρησιμοποιήσει κανείς σας ΚΕΠ? Για τι χρόνους μιλάμε, που κυκλοφορούμε χωρίς άδεια? Ποσο καιρό κάνουν? (Ρωτάω,γιατι φεύγω κ για διακοπες, δε θελω να κανω ταξίδι χωρίς αδεια)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Φίλε μου το έκανα πριν 2 μήνες. Παρέδωσα τα χαρτιά στα ΚΕΠ, πήρα αποδεικτικό (φωτοτυπία, κάτι σαν πρόχειρη άδεια) και σε 20 ημέρες παρέλαβα την καινούρια μου άδεια από τα ΚΕΠ. Απλό και χωρίς τρέξιμο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 thanks!!! Οι 3 εβδομάδες ειναι μεγάλο χρονικό διάστημα απλά! Οπότε, το αφήνω για μετά τις διακοπές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 (τελικά, ρώτησα...μου ειπαν 4-8 εβδομαδες)!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Τι σε πειράζει το χρονικό διάστημα? Θα μπορείς να κυκλοφορείς κανονικά με το αντίγραφο που θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Τι σε πειράζει το χρονικό διάστημα? Θα μπορείς να κυκλοφορείς κανονικά με το αντίγραφο που θα έχεις. πράγματι. είχα κολλήσει με το προηγ.αμάξι μου, που το είχα πάει στο υπουργείο, και δε μου εδωσαν επικυρωμένη την αδεια πίσω, ώστε να μπορώ να κυκλοφορώ άνετα!! ΥΓ: Ρε σεις, για ανανεωση διπλώματος (αλλαγή του σε "νέου τύπο" θελει 30 ευρώ παράβολο?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ωπ, εγώ ξέχασα να το κάνω εδώ και ενάμιση χρόνο. Τρέχωωωωω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.