Προς το περιεχόμενο

sony bloggie 1080p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Camcorders/Video-Cameras/SONY-DIGITAL-VIDEOCAMERA-MHS-CM5V-MHSCM5V-CE7.htm

την εχει δοκιμαση παιδια κανενας ?ειναι τοσο καλη οσο δειχνει ?θελω μια καλη λυση ΗD αλλα δεν θελω να ξεφυγω στα λεφτα. στην 46αρα που εχω δεν δειχνουν καλα οι SD καμερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την είχα εγώ, αλλά την πουλησα από εδώ μέσα.

Κατ'αρχας μέχρι 1080i βγάζει. 1080p βγάζουν μόνο κάτι ψηφιακές άνω των 1000€(και αν).

Σε εξωτερικό χώρο με μπόλικο φως, στα 720p βγάζει αρκετά καλή ποιότητα και σχετικά σταθερή. Στα 1080i η ποιότητα βελτιώνεται λίγο, αλλά αν την κρατάς στο χέρι και τραβας, θα φαίνεται λες και τράβηξε το βιντεακι καποιος που έχει παρκινσον ή ήπιε 10 φραπεδες. Πολύ τρεμουλο.

Ψάξε στο YouTube τον κωδικό της καμερας και θα βρεις πολλά sample videos.

Tigran ευχαριστω πολυ φιλε!και γω ειδα στο youtube κατι video που ειναι τραβιγμενα απο αυτην καμερα και λεει 1080p γιαυτο το εγραψα.αρα 1080i ειναι.αυτο το τρεμουλο το ειδα και γω σε αρκετα βιντεο.

• 1 μήνα μετά...

τελικα την πηρα την καμερα και τραβαει πραγματικα πολυ καλα ειδικα για 200 ευρω καμερα.στον υπολογιστη που εχω η οθονη ειναι 1920*1080 και παιζει πολυ καλα.με τη προγραμμα να το γραψω για να παιζει στο dvd τις τηλεορασεις?εχω ενα philips που κανει και upscaling σε 1080p .τα αρχεια που κανει η καμερα ειναι mp4 1920*1080.ξερει κανενας να βοηθησει?

τελικα την πηρα την καμερα και τραβαει πραγματικα πολυ καλα ειδικα για 200 ευρω καμερα.στον υπολογιστη που εχω η οθονη ειναι 1920*1080 και παιζει πολυ καλα.με τη προγραμμα να το γραψω για να παιζει στο dvd τις τηλεορασεις?εχω ενα philips που κανει και upscaling σε 1080p .τα αρχεια που κανει η καμερα ειναι mp4 1920*1080.ξερει κανενας να βοηθησει?

1080p βγάζουν μόνο κάτι ψηφιακές άνω των 1000€(και αν).

http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/Zi8_Pocket_Video_Camera/productID.156585800

1080p και τιμη κοντα στα 150

Εγω παντως σε αυτην κλινω για αγορα

1080p βγάζουν μόνο κάτι ψηφιακές άνω των 1000€(και αν).

http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/Zi8_Pocket_Video_Camera/productID.156585800

1080p και τιμη κοντα στα 150

Εγω παντως σε αυτην κλινω για αγορα

wow! Περίεργο! Σε τέτοια τιμή 1080p. Something seems not quite right here...

τιποτα περιεργο! Απλως δεν εχει πολλες ρυθμισεις. Την βγαζεις απο την τσεπη και τραβας κατευθειαν video

Ετσι πλασαρετε οπως και ολες οι τυπου flip cameras. Ειναι φθηνες καμερες που τραβανε hd οι οποιες ειναι πολυ ευχρηστες για βιντεακια που κυριως τα ανεβαζεις στο internet ( youtube, blog ......)

Γιαυτο εχει και ενσωματωμενο το βυσμα usb ωστε να μην κουβαλας καθολου καλωδια (Η συγκεκριμένη εχει και hdmi out)

wow! Περίεργο! Σε τέτοια τιμή 1080p. Something seems not quite right here...

τιποτα περιεργο! Απλως δεν εχει πολλες ρυθμισεις. Την βγαζεις απο την τσεπη και τραβας κατευθειαν video

Ετσι πλασαρετε οπως και ολες οι τυπου flip cameras. Ειναι φθηνες καμερες που τραβανε hd οι οποιες ειναι πολυ ευχρηστες για βιντεακια που κυριως τα ανεβαζεις στο internet ( youtube, blog ......)

Γιαυτο εχει και ενσωματωμενο το βυσμα usb ωστε να μην κουβαλας καθολου καλωδια (Η συγκεκριμένη εχει και hdmi out)

Διάβασε το βιβλίο του DVD για να δεις τη μορφές video είναι ικανό να αναπαράγει,κάποια dvd βλέπουν και mp4 οπότε απλά τα γράφεις σαν αρχεία π.χ. με το

CDBurnerXP

Διάβασε το βιβλίο του DVD για να δεις τη μορφές video είναι ικανό να αναπαράγει,κάποια dvd βλέπουν και mp4 οπότε απλά τα γράφεις σαν αρχεία π.χ. με το

CDBurnerXP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...