Προς το περιεχόμενο

Samsung OmniaII + Acer Aspire netbook = surfing από το netbook

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung OmniaII + Acer Aspire netbook = surfing από το netbook

Έχουμε αυτά τα "υλικά" και το καλωδιάκι usb του κινητού. Μπορώ τώρα που θα φύγω για διακοπές να βάλω κάποιο προσωρινό πρόγραμμα ιντερνετ στο κινητό μου ( έχω συμβόλαιο Βονταφον χωρίς καποιο πακέτο ιντερνετ) και να σερφάρω από το νέτμπουκ?

Δημοσ.

http://www.junefabrics.com/pdanet/index.php

Ορίστε φίλε μου...σε Android και Iphone μου δουλεύει μια χαρά...δεν έχω δοκιμάσει WM αλλά όπως βλέπω δουλεύει το ίδιο καλα...Η διαδικασία λέγεται Internet Tethering οπότε αν δεν σε βολέψει ο τρόπος που σου είπα μπορείς να ψάξεις κάτι παρόμοιο στο google...

Δημοσ.

για να δούμε....παιζει κανονικά δλδ με ενα λαπτοπ ετσι?Xmmm πρεπει να βαλω και καποιο προγραμμα ιντερνετ φανταζομαι τωρα στο κινητο

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι πρόσθετο πρόγραμμα στο Ομνια ΙΙ. Απλά επιλέγεις "κοινή χρήση ιντερνετ" από τις εφαρμογές. Αυτό για ενσύρματο. Για ασύρματο μπορείς να δεις αυτό που εμένα μου έκανε πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν, και να ξέρεις ότι όλα τα αντιστοιχα προγράμματα ρουφάνε την μπαταρία σαν κρύα μπύρα τον αυγουστο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν ενεργοποίησα το internet στο κινητό (VODAFONE UNLIMITED ME 300 MB) και θα κάνω...λέω δλδ στις διακοπές που αρχιζουν από αυριο tethering με το netbook της κοπέλας μου. Ερώτηση: θα χρεωθώ παραπάνω για αυτή τη δουλειά από την Βόνταφον με το όμνια???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...