Frank16 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Άν αγοράσω iPad ή iPhone 4 (δεν έχω αποφασίσει ακόμα) απο Αγγλία απο κατάστημα εκεί, οχι μέσω ιντερνετ, θα πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο ? θα δουλεύουν κανονικά στην Ελλαδα ? θα μπορέσω να τους περάσω Ελληνικά κάποια στιγμή ? (το σπάσιμο θα είναι εύκολο ?) τέλος iPad ή iPhone :S
Nik.K Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ναι αγορασε ενα φιλαρακι χθες απο Αγγλια και τα εφερε σημερα μαζι του, ολα καλα.
mastropanagis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Tο μόνο πρόβλημα είναι ότι θα ξαναγυρίσεις Ελλάδα!
mdr21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ειτε το αγοραζεις απο δω ειτε απο την Αγγλια ειναι ακριβως το ιδιο για τα προιοντα apple.
adamch Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 το ίδιο ισχύει και για i-phone από Αμερική? δηλαδή δουλεύουν κανονικά με τις ελληνικές sim? ή είναι κλειδωμένα για να δουλεύουν μόνο εκεί? sorry αλλά είμαι λίγο άσχετος και ψήνομαι να μου φέρουν ένα 3gs
adamch Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 υπάρχει κάποιος τρόπος ξεκλειδώματος ή αν μου το φέρουν θα μου μείνει αμανάτι? γνωρίζει κανείς παιδιά??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.