ALXIOA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Σχετικα με τον πρωτο σκορερ του μουντιαλ θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι κι η bet365 πληρωσε Δια 4.Κατι τετοιο βεβαια δεν αναφεροταν πουθενα οτι θα συμβει σε περιπτωση ισοβαθμιας περισσοτερων του ενος παικτων.οποτε απο τη στιγμη που καποιος πονταρε χωρις να γνωριζει κατι τετοιο οι εταιρειες οφειλουν ν αποδωσουν στο ακεραιο τα πονταρισματα!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ να μην αποδιδουν τα κερδη επειδη ισοβαθμισαν 4 παικτες στην θεση του πρωτου σκορερ... ΟΤAΝ ΜΑΣ ! ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ..... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΑΖΙ....ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ.. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕ
Sadamiraq Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πρωτον ειμαι σιγουρος οτι καπου αναφερεται,απλα οι περισοτεροι παραπαληψανε να διαβασουνε τους κανονες Δευτερον ειναι πιο λογικο να δωσουν τα κερδισμενα επι 4 ε?στην ουσια δωσανε οτι ηταν να δωσουν για εναν σκορερ, Τριτον καλυτερα που εγινε ετσι ειχε περισοτερους νικητες,και μην τρελενεστε καποιοι που εγινε ετσι γτ ο σκορερ που βαλατε ο καθενας μπορει να μην εβγαινε πρωτος οποτε κατι πηρανε παλι Τεταρτο και τελευταιο,δεν υπαρχει δικαιο και αδικο στο τζογο,μην προσπαθεις να τα βαλεις με τετοια ατομα
Code_Assassin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πρωτον ειμαι σιγουρος οτι καπου αναφερεται,απλα οι περισοτεροι παραπαληψανε να διαβασουνε τους κανονες * Φίλε η απάντηση σου μου θυμίζει αγόρευση δικηγόρου σε ανώτατο δικαστήριο . . . Δεν ξέρω τι δουλειά κανεις αλλα επρεπε ασχολείσαι με τον κλάδο της νομικής . . Sadamiraq , τζόγος είναι τι περιμένεις ? να βγεις κερδισμένος ? αφου στο τέλος πάντα παλι χαμένος θα είσαι . . και νομίζω πρέπει να υπάρχει κάπου γραμμένο στους όρους του site ( οτι η εταιρεία δικαιούται να αλλάξει τις αποδόσεις οτι ώρα θέλει . . .) και εσύ όπως όλοι μας πριν να κάνεις εγγραφή πάτησες Accept (Terms & Conditions ) .. . Διορθώστε με αν κανω λαθος . . .
Sadamiraq Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 * Φίλε η απάντηση σου μου θυμίζει αγόρευση δικηγόρου σε ανώτατο δικαστήριο . . . Δεν ξέρω τι δουλειά κανεις αλλα επρεπε ασχολείσαι με τον κλάδο της νομικής . . Sadamiraq , τζόγος είναι τι περιμένεις ? να βγεις κερδισμένος ? αφου στο τέλος πάντα παλι χαμένος θα είσαι . . και νομίζω πρέπει να υπάρχει κάπου γραμμένο στους όρους του site ( οτι η εταιρεία δικαιούται να αλλάξει τις αποδόσεις οτι ώρα θέλει . . .) και εσύ όπως όλοι μας πριν να κάνεις εγγραφή πάτησες Accept (Terms & Conditions ) .. . Διορθώστε με αν κανω λαθος . . . αχαχαχα οχι καμια μα καμια σχεση με την νομικη απλα τονισα αυτο που κανουμε ολοι,κανουμε το οτιδηποτε και μετα κλαιγομαστε για την αδικια την κλεψια και τα μικρα γραμματα,μικρα γραμματα η οχι η εταιρια απεναντι σου ειναι καλυμενη και οπως πολυ σωστα ειπες υπαρχουν παντα accept terms and conditions τα οποια ολοι παντα παταμε οκ χωρις να τα διαβασουμε
haHa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Σχετικα με τον πρωτο σκορερ του μουντιαλ θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι κι η bet365 πληρωσε Δια 4.Κατι τετοιο βεβαια δεν αναφεροταν πουθενα οτι θα συμβει σε περιπτωση ισοβαθμιας περισσοτερων του ενος παικτων. Μαλλον δεν διαβασες καλα τους κανονισμους: http://help.bet365.com/home/mainpage.asp?ibpid=5020&isb=0&lng=20&rn=48708657082 Κανονισμοι για Σπορ-> Ποδοσφαιρο ->ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ->Κορυφαίος σκόρερ Υπολογίζονται γκολ που έχουν επιτευχθεί σε 90 λεπτά και παράταση. Δεν υπολογίζονται γκολ σε διαδικασία των πέναλτι. Εφαρμόζονται κανόνες Dead-Heat (παρά ο παίκτης που λαμβάνει το Χρυσό παπούτσι κλπ). Το όνομα της ομάδας είναι ενδεικτικό μόνο. Γενικοι Κανονες-> Καλυψη στοιχηματων: Dead-Heats - όπου δύο επιλογές τερματίσουν σε Dead-Heat το μισό ποσό του στοιχήματος χάνεται και οι πλήρεις αποδόσεις πληρώνονται στο υπόλοιπο. Αν συμβούν περισσότερες από δύο Dead-Heat το στοίχημα χωρίζεται ανάλογα. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γραφει χαρακτηριστικα οτι ισχυουν κανονες Dead-Heat για τον πρωτο σκορερ μια διοργανωσης.(και σου εξηγει τι ειναι το Dead-Heat και τι συμβαινει) Το ιδιο ισχυει σε ΟΛΕΣ τις εταιριες στοιχηματων.
tlmamps Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 @ALXIOA Αλλωστε θα μπορουσαν καλλιστα να πληρωσουν μονο αυτον που πηρε το χρυσο παπουτσι (σε περιπτωση ισοβαθμιας η FIFA το δινει σε αυτον που εχει τις περισσοτερες ασσιστ, δλδ το πηρε ο Muller). Τοτε ομως δεν θα σου αρεσε να πληρωσουν τον Muller αν ειχες παιξει Φορλαν,Βιγια η Σναιντερ ε? :P Τεσπα, για μενα το δικαιοτερο ειναι το /4 και αφου δηλωνεται και στους κανονες απο την αρχη,no point..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.