waves Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλημέρα, Παρατήρησα, ότι μετά την εγκατάσταση των Windows 7 σε VMware ο iMac μου πραγματικά σέρνεται!!! (iMac 2,8GHz 24άρης) Έχω 2GB Ram και λέω να το πάω στα 4GB. Καταρχάς, πιστεύετε θα σώσει την κατάσταση;;; Λοιπό, από την Crucial βλέπω αυτές ως προτεινόμενες: http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=39D3BF46A5CA7304 Το θέμα είναι, επειδή βιάζομαι, από Πλαίσιο ή e-shop ή κάπου αλλού, μπορώ να προμηθευθώ αυτές ή αντίστοιχες; Ευχαριστώ.
xalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Για να σώσει δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. σε Plaisio δύσκολα. Σε multirama και e-shop θα βρεις.
waves Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα; Ή απλά τους λέω, ότι είναι για iMac;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα; Ή απλά τους λέω, ότι είναι για iMac; Αρκεί να είναι τα σωστά MHz και οι λοιπές τεχνικές προδιαγραφές, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μνήμες ειδικά για Macintosh.
waves Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ, Όμως οι μνήμες, θεωρητικά είναι για φορητούς ε; Επειδή, τις βλέπω μικρές στο μέγεθος. Aυτές είναι οκ; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0399883&catid=020600
georgeadams Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δες τί τύπο μνήμης και σε τί ταχύτητα σου προτείνει το crucial.eu για το συγκεκριμένο Mac σου και κοίτα σε πλαίσιο, e-shop, multirama κλπ για αντίστοιχες.
waves Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ναι, αυτό έκανα. Για αυτό και ρώτησα για τις παραπάνω, γιατί μου φαίνεται, ότι ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά των μνημών από crucial, που παρέθεσα στο πρώτο post. Απλά, ρωτάω, γιατί δε θέλω να κάνω κάποιο λάθος και μετά να μην μπορώ να τις αλλάξω
xalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 kingstong παίζουν, a-data παίζουν. Σου το λέω γιατί σε multirama αυτές τις δύο έχουν
waves Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Εν τέλει αναβάθμισα από Multirama σε 4GB Ram και άνοιξα μαζί σε VMware Windows XP και Windows 7. Μεγάλη διαφορά!! Thanx xalia για την πρότασή σου περί Multirama. Κingston έβαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.