Προς το περιεχόμενο

πως μπορω να δω απο που και ποτε εγινε τελευταια φορα log in στο msn ?

kallisto19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! μολις εγινα μελος και θα θελα την βοηθεια σας.

Εχω την εντυπωση οτι καποιος εχει βρει τον κωδικο μου απο msn και μπαινει,τσεκαρει επαφες, ψαχουλευει mail κλπ.γιατι φιλοι μου λενε οτι ακυρες στιγμες με βλεπουν online αλλα για δευτερολεπτα ενω εγω ειμαι εκτος ,ενω τα μη αναγνωσμενα μνμτα ειναι λιγοτερα καθε φορα..Πως μπορω να βρω απο που κ ποτε εγινε τελευταια φορα log in στο λογαριασμο μου msn? Η και στο facebook γιατι ποτε δεν ξερεις...σιγουρα θα αλλαξω κωδικους,αλλα θελω να ξερω μηπως μπορω να καταλαβω ποιος και γιατι..επισης μπορει να δει το ιστορικο των συζητησεων η οχι ?(επειδη αυτο αποθηκευεται μονο στο pc μου)ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα! μολις εγινα μελος και θα θελα την βοηθεια σας.

Εχω την εντυπωση οτι καποιος εχει βρει τον κωδικο μου απο msn και μπαινει,τσεκαρει επαφες, ψαχουλευει mail κλπ.γιατι φιλοι μου λενε οτι ακυρες στιγμες με βλεπουν online αλλα για δευτερολεπτα ενω εγω ειμαι εκτος ,ενω τα μη αναγνωσμενα μνμτα ειναι λιγοτερα καθε φορα..Πως μπορω να βρω απο που κ ποτε εγινε τελευταια φορα log in στο λογαριασμο μου msn? Η και στο facebook γιατι ποτε δεν ξερεις...σιγουρα θα αλλαξω κωδικους,αλλα θελω να ξερω μηπως μπορω να καταλαβω ποιος και γιατι..επισης μπορει να δει το ιστορικο των συζητησεων η οχι ?(επειδη αυτο αποθηκευεται μονο στο pc μου)ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Από όσο θυμάμαι το msn δεν παρέχει τέτοια δυνατότητα. To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αρχικά να εξετάσεις τον υπολογιστή σου για trojans, malware, remote control, κλπ και μετά να αλλάξεις όλους τους κωδικούς και τις ερωτήσεις ασφαλείας σε msn, email, facebook, Κλπ

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω φιλε μου τα τσεκαρα ολα αυτα αλλα δεν βρηκε κατι το antivirus.Τους κωδικους επισης τους αλλαξα,ομως πραγματικα ειμαι πολυ περιεργη να μαθω ποιος το εκανε αυτο οπως εγραψα κ στο πρωτο μνμ,για να ξερω απο που να φυλαγομαι...τελος παντων ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!!

Δημοσ.

Τωρα δε νομιζω αφου αλλαξα κωδικους σε ολα κ σκαναρα το pc αλλα σου λεω τα (μη διαβασμενα)εισερχομενα μου ηταν πχ 38 οταν εκλεινα κ οταν ξανα εμπαινα ηταν 25...κ επιλεκτικα,απο φιλους, οχι απο σελιδες η αλλα σαιτ...μεσα στο μενου του hotmail δεν υπαρχει τροπος να το δω αυτο καπως;ποτε μπηκε η απο που;Ειναι τραγικο να σου ψαχνουν ετσι τα προσωπικα σου κι ας μην εχεις και τιποτα να κρυψεις...

Δημοσ.

επισης, προσεξε την ερωτηση που εχεις βαλει ωστε να σου κανει ρεσετ τον κωδικο...επισης, καλο ειναι ο κωδικος να μην σημαινει κατι και να περιεχει αριθμους,γραμματα και special chars σαν αυτα !@#$%...

Δημοσ.

ναι ναι το γνωριζω ακυρη ερωτηση εχω βαλει και κωδικο τελειως περιπλοκο που κι εγω θα τον ξεχασω σε λιγο....σ'ευχαριστω πολυ!

---------- Προσθήκη στις 04:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:38 ----------

Tο εψαξα πολυ ομως βρηκα πως μονο το gmail εχει την last login πληροφορια. σου λεει τα 5 τελευταια login και αν ηταν απο το δικο σου pc - η αν ηταν απο αλλο, σου λεει κ την ip με την οποια μπηκε ο αλλος.επισης σου λεει κ ποτε διαβαστηκε ενα mail.με hotmail δεν παιζει κατι τετοιο.νομιζω οτι θα φτιαξω αλλο στο gmail...

Επισης κατι αλλο που ειδα ηταν αυτο:

We know many web pages have counter embedded in the page to get the statistical data about how many times this page has been visited, and also date, time, ip address and others recoreded in the log for every visit.

We can do this by embeding same code (hide the counter) in the email you preparing, then send it to your hotmail account. When the unauthorized person open this email in your hotmail account, the date time, ip address of that person will be log in the web counter account.

There is more detail about web counter, but you can google "web counter" for more information.

κατα ποσο ισχυει κ πως ακριβως γινεται;;;

Δημοσ.

To antivirus ΔΕΝ φτάνει. Εγκατέστησε κάνε αναβάθμιση και κάνε έλεγχο και με ένα από τα παρακάτω:

-Malwarebytes

-Spybot Search and Destroy

Επίσης να προσέχεις όταν χρησιμοποιείς ξένους υπολογιστές (φίλων, net cafe, κλπ). Δεν βάζουμε κωδικούς όπου να'ναι χωρίς προσοχή

Δημοσ.

Αμα σε βλεπουν για δευτερολεπτα ειναι μαλλον καποιο botακι που μπαινει και στελνει μηνηματα με καποιο link στις επαφες σου για να μπουν και να κολλησουν την αντιστοιχη βλακεια... Οπως τα λεει ο isay +1 ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...