Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για αγορά Laptop

king_of_loss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Αυτόν τον καιρο ψάχνομαι για αγορά laptop, και μέχρι στιγμης έχω καταλήξει σ' αυτά τα δύο:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445293&catid=010200

και

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0460494&catid=010200

Εσείς ποιο θα μου προτείνατε? Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση πέραν αυτών των δύο, καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Σε acer δεν θα πήγαινα, το Dell είναι αρκετά καλό μοντέλο, αλλά και το Toshiba από το Getitnow έχει φοβερή τιμή γι αυτά που προσφέρει. Νομίζω οτι αυτό θα επέλεγα.

Δημοσ.
Γιατί είναι ACER :D

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

Φίλε, να πας άφοβα σε ACER, και από προσωπική πείρα και από φίλους/γνωστούς, κανένα απολύτως πρόβλημα.

Και μια πρόταση:

http://www.skroutz.gr/s/258994/Acer-Aspire-5741G-334G32MN.html?keyphrase=ACER+ASPIRE+5741G-334G32MN

Δημοσ.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

Φίλε, να πας άφοβα σε ACER, και από προσωπική πείρα και από φίλους/γνωστούς, κανένα απολύτως πρόβλημα.

Και μια πρόταση:

http://www.skroutz.gr/s/258994/Acer-Aspire-5741G-334G32MN.html?keyphrase=ACER+ASPIRE+5741G-334G32MN

Αν θες να γλιτώσεις 50-100 ευρώ και να πάρεις έναν ACER αντί για ένα Toshiba ή Dell τότε υπάρχει πρόβλημα. Μην αρχίσω να συγκρίνω ποιότητα κατασκευής, after sale support κλπ :D

Μπορείς βέβαια να πάρεις έναν ACER όπως ο φίλος με τα αρχαία ρητά και να το ρίξεις σε υποθέσεις οταν δεν θα έχεις Laptop :D

Πάντως για να μείνω οντοπικ αν πας προς ACER κοίτα και τα TURBO-X

"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..."

Δημοσ.

Κύριοι.....

Νομίζω ότι οδεύουμε προς το off-topic...

Λέω κάτι τελευταίο και τέλος.

Αυτά που έχουν μέσα οι υπολογιστές είναι ίδια για όλες τις εταιρίες. Το εξωτερικό και η επωνυμία αλλάζει.

Όσο για το after sale που λες φίλε, είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύουμε οτι κάποια (πολυεθνική) εταιρία είναι καλύτερη από κάποια άλλη! Όλοι το ίδιο είναι και εξαρτάται από το πού θα πέσεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου γιατί έχει περισσότερο σημασία για εσένα μια "Άποψη" από μια γνώμη βασισμένη σε προσωπική εμπειρία 3+ χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σταματήστε πια αυτά αυτά με τις εταιρίες και μην τρώτε τον πρόλογο μερικών που θέλουν να πουλήσουν!

Κοιτάξτε την τσέπη σας!

Τέλος από μένα...:-D

Δημοσ.
Κύριοι.....

Αυτά που έχουν μέσα οι υπολογιστές είναι ίδια για όλες τις εταιρίες. Το εξωτερικό και η επωνυμία αλλάζει.

Όσο για το after sale που λες φίλε, είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύουμε οτι κάποια (πολυεθνική) εταιρία είναι καλύτερη από κάποια άλλη! Όλοι το ίδιο είναι και εξαρτάται από το πού θα πέσεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου γιατί έχει περισσότερο σημασία για εσένα μια "Άποψη" από μια γνώμη βασισμένη σε προσωπική εμπειρία 3+ χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σταματήστε πια αυτά αυτά με τις εταιρίες και μην τρώτε τον πρόλογο μερικών που θέλουν να πουλήσουν!

Κοιτάξτε την τσέπη σας!

Άντε να ρίξω και εγώ ένα τέλος, φιλικά πάντα.

Δεν φαίνεται η εμπειρία σου εδώ, μιας και στα LAPtop τα πλάστικα που χρησιμοποιούνται είναι μέγιστης σημασίας λόγο των θερμοκρασιών. Μέσα επίσης δεν είναι ίδια καθώς π.χ δύο κάρτες γραφικών διαφέρουν άσχετα αν έχουν το ίδιο όνομα.

Αν σου χαλάσει ένα εξάρτημα απο το dell ή το ίδιο το dell σου στέλνουν ταχυδρομικά άλλο, ενώ για ένα Toshiba σου κάνουν επι τόπου αντικατάσταση χωρίς πολλά πολλα. Επίσης αν ισχυεί αυτό που λες για τις πολυεθνικές ... το αφήνω στην κρίση του κοινού :D

Σάφως όταν αγοράζεις ένα laptop απο τα πιο κύρια που κοιτάς είναι η ποιότητα κατασκευής και η υποστήριξη που σου πρόσφερει μετά, γιάτι δεν είναι Desktop να κάνεις πειράματα μόνος σου

Φιλικά

Δημοσ.

acer ουτε με σφαιρες δες την υπογραφη μου.

εκτος και αν θες κατι φτηνο-φτηνιαρικο που θα το αλλαξεις σε ενα χρονο τοτε ναι παρε acer.

αλλα σε καμμια περιπτωση συγκριση με toshiba dell και sony.

εγω πηρα acer μονο και μονο γιατι δεν υπηρχε αντιστοιχο laptop σε αλλη εταιρια (εκτος ισως απο το macbook pro 13.3) και για το κοστος

φυσικα το μετανιωσα.

---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:17 ----------

Κύριοι.....

Κοιτάξτε την τσέπη σας!

η acer δεν εχει after sales. αν δεν το χεις χρησιμοποιησει δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μπιπ ειναι...

το οτι ησουν τυχερος και δεν ειχες θεμα δεν σημαινει οτι ολες οι εταιριες ειναι ιδιες.

συν οτι η εν λογω εταιρια δινει μολις ενα χρονο εγγυηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...