Προς το περιεχόμενο

Αγορά απο Amazon.com

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο amazon.com έχω βρει συγκεκριμένα πάρα πολλα βιβλία σχετικά με τις γλώσσες προγραμματισμού:

C++/HTML/CSS/JAVASCRIPT/PHP/MYSQL/ACTIONSCRIPT.

Τα χρείαζομαι γιατι τα ελλήνικα βιβλία σε καμία περιπτωση δεν με καλύπτουν.

Πως μπορω να τα αγορασω με αντικαταβολη ? (πιστωτικη δεν εχω).

Πηγα σε βιβλιοπωλειο και μου λένε οτι θέλουν 15 - 30 μερες να μου τα φέρουν αμα τους

κανω μια παραγγελεια τωρα. Δηλαδη πρεπει να μαζεψω τα λεφτα 500 ευρω π.χ και

να τους τα παω μια και καλη.

Ξερετε αν γινεται να τα παιρνω ενα ενα και να ερχονται φυσιολογικα σε 1 βδομαδα?

Ωστε να προλαβαινω να τα διαβαζω κιωλας.

Δεν με πειραζουν τα μεταφορικα εφοσον δεν ειναι βεβαια 30 κ 40 ευρω.

Δημοσ.

Αντικαταβολή δε γίνεται. Θες πιστωτική, χρεωστική. Μπορείς ν ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα για τις αγορές μέσω internet και να τραβάς χρήματα από κει.

Μια βδομάδα δε μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς εκτός κι αν πληρώσεις αρκετά παραπάνω για μεταφορικά. Πριν κανα χρόνο που χα πάρει κάτι βιβλία για φίλο ήρθαν σε κανα μήνα.

Επίσης είναι πιθανό, αν είναι μεγάλο το ποσό/όγκος του δέματος, να περάσει από τελωνείο. Δεν ξέρω πόσο παραπάνω μπορεί να επιβαρυνθείς.

Δημοσ.

Ένα βιβλίο που έιχα αγοράσει πρόσφατα έκανε γύρω στις 15 μέρες να έρθει και έιχα δώσει 40 euro περίπου μεταφορικά.

Είναι ανάλογα το είδος που θα πάρεις και το βάρος τους , δες και εδώ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194

Δημοσ.

Εφοσον το Amazon δεν κολλάει. Μπορείτε να μου πείτε ενα ευρωπαικό παρόμοιο website που να

πουλαει βιβλία? Για να μην χρειαστει να περιμενω ένα μήνα και να πληρώσω 40 ευρώ μεταφορικά

γιατι είναι σκέτη τρέλα!? Αν υπάρχει ελλήνικο πειτε μου και αυτο (δεν πιστεύω να σας κάνει κόπο)

αλλά σιγά μην έχει τα βιβλία που θέλω εγώ. Δεν υπαρχει κάποιο ευρωπαικό με την ίδια ποικιλία

ή τουλαχιστον να συνεργάζεται με το Amazon.

Δημοσ.

Με την κανονικη αποστολη το amazon.co.uk τα φερνει σε 12 περιπου μερες. Με τη γρηγορη δεν εχω δοκιμασει. Η κανονικη αποστολη εχει εξοδα ,αν θυμαμαι καιλα, 5λιρες + 1 λιρα για το καθε βιβλιο. Φυσικα δεν υπαρχει τελωνειο και ερχονται στην πορτα σου. Κυριολεκτικα ομως στην πορτα σου ,μπορει ο ταχυδρομος να τα παρατησει και στην εξωπορτα της πολυκατοικιας μαζι με τα φυλλαδια απο τις πιτσαριες, αλλα αυτο εχει να κανει με την καθε περιοχη .

Δημοσ.

κοίτα και αυτό http://www.bookdepository.co.uk/.Έχει πολύ καλές τιμές (σίγουρα καλύτερες από amazon), και δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα βιβλία!Έχω πάρει τουλάχιστον 20 βιβλία και με κανένα δεν είχα θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...