giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σας! Λοιπόν, η ιδέα που σας είχα αναφέρει χθες, έγινε πραγματικότητα και είμαι πλέον σε θέση να σας τη παρουσιάσω. Πριν σας δώσω τον σύνδεσμο όμως, θέλω να πω δύο πράγματα. Η De-SignIt είναι μια ιδέα που είχα, μετά από μια επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου Project μου, που όμως αναγκάστηκα να σταματήσω διότι φοβήθηκα μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα Donations. Η ιδέα μου ήρθε ξαφνικά πριν λίγες μέρες. Σκέφτηκα να την υλοποιήσω, και έτσι έκανα βέβαια. Στην αρχή ήμουν πολύ ευχαριστημένος, αλλά λόγω συζητήσεων που είδα, πίστεψα και ακόμη και τώρα πιστεύω ότι απλά είναι μια αποτυχημένη ιδέα που απλά μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε ως πειραματική. Η ιδέα είναι, όπως λέω και στις Συχνές Ερωτήσεις, η εξής: Ο αρχικός σκοπός της De-SignIt είναι η γρήγορη δημιουργία ενός PortFolio για τους νέους Designers του χώρου, αλλά και η απλή ενασχόληση με το Design, από άτομα που δεν βασίζονται στην αμοιβή. Καθώς το έφτιαχνα, αυτή η ιδέα όλο και μεγάλωνε, μέχρι που έφτασα σε αυτό που θα δείτε σε λίγο. Κάποιοι ίσως αδιαφορήσουν, κάποιοι ίσως "ξινιστούν" από την ιδέα, κάποιοι όμως ίσως να ενδιαφερθούν και πραγματικά τους αρέσει. Θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω όλων την άποψη σας, αλλά θέλω πριν μου την αναφέρετε, να πω κάτι τελευταίο: Η σελίδα μου δεν δέχεται χρήματα από καμία διαφήμιση, και γενικότερα, από καμία ενέργεια που ίσως θα κάνω στο μέλλον. Δεν έχω σκοπό να μαζέψω χρήματα, για αυτό άλλωστε σταμάτησα και το προηγούμενο Project. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου. Όπως είπα, περιμένω όλων σας τη γνώμη, είτε είναι αρνητική, είτε θετική, αλλά θα σας παρακαλούσα να μην είναι "ψυχολογική" επίθεση ώστε να μου πείτε "τι ιδέα ήταν αυτή που είχες". Ήδη γνωρίζω ότι η ιδέα δεν είναι καλή, τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα, και πιστέψτε με, έχω σπαταλήσει πολλές ώρες ώστε να σκεφτώ πώς θα δουλεύει, διότι δεν υπήρχε έτοιμο εργαλείο, και μπορείτε να πείτε ότι όλο είναι μία Custom κατασκευή. Μπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ τη σελίδα. Αυτός ο σύνδεσμος θα σας κάνει Redirect στη κανονική σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.