nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 ο φαν contoler εχει 3 επιλογεσκικκινο,μπλε, κλειστο Καλο αυτο.Τωρα εχεις πολλες λυσεις.Κατ'αρχην θεωρω οτι οι ασπρες λαμπες συνδυαζονται με οτιδηποτε χρωμα αλλα κυριως με το μπλε. Οποτε:α)Το κανεις ολο κοκκινο και στην περιπτωση των ροζ λαμπων ψαχνεις για κοκκινη μονωτικη β)Το κανεις ολο μπλε + αλλαγη μπροστινου ανεμιστηρα γ)Συνδιαζεις μπλε με ασπρο+αλλαγη ανεμιστηρα δ)Συνδιαζεις κοκκινο ανεμιστηρα με ασπρες λαμπες αλλα με μεγαλυτερη πιθανοτητα να παρεις καποιο ποιο ροζουλι αποτελεσμα ε)Τα κανεις ολα ασπρα + αλλαγη μπροστινου ανεμιστηρα με καποιο uv.
mokas1234567 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Και ετσι πιστευω πως λυσαμε καθε σου απορια
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αφου εισαι nvdiakias γιατι δεν σκεφτεσαι και την περιπτωση του πρασινου φωτισμου???Εκτος αν εισαι ολυμπιακος οποτε αλλαζει το πραγμα.
mokas1234567 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αφου εισαι nvdiakias γιατι δεν σκεφτεσαι και την περιπτωση του πρασινου φωτισμου??? grrrrrrrrrrrr Λασπη στην Νvidia
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 yep ολομπιακος ειμαι ετσι και δει ο πατερας μου τον pc μες τα πρασινα θα πεταξει καντιλες
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Τοτε συνδιασε καλυτερα ασπρο με πρασινο για να ειναι τρανταχτο το αποτελεσμα
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Τοτε συνδιασε καλυτερα ασπρο με πρασινο για να ειναι τρανταχτο το αποτελεσμα χαχαχαχα μολις παραγγιλα τις μπλε λαμπες, τωρα για τον ανεμιστιρα θα βρο κατι ευχαριστω πολυ
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλοριζικες. Αμα το σεταρεις ανεβασε καμια φωτο να δουμε αποτελεσμα.Επισης πατεντουλα που εχω κανει εγω:Το 932 εχει απο πισω 2 τρυπες για υδροψηξη(μου φενεται το ιδιο ισχυει και για το 922).Ετσι λοιπον μιας και δεν εχω υδροψηξη τους διακοπτες on/off για τις λαμπες τους εβαλα εκει.Με λιγο πιεση μπενουν και πιανουν τελεια.Εμενα με βολευουν αφανταστα σε αυτο το σημειο.
dimitrisak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 μπλε με ασπρο ειναι ωραιο....εχω βαλει τετοια στο κουτι μου και ειναι κατω μπλε πανω ασπρη και στο κεντρο που ενωνονται και τα δυο φωτα γινεται πιο απαλο μπλε...καλη φαση...
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 μπλε με ασπρο ειναι ωραιο....εχω βαλει τετοια στο κουτι μου και ειναι κατω μπλε πανω ασπρη και στο κεντρο που ενωνονται και τα δυο φωτα γινεται πιο απαλο μπλε...καλη φαση... Κοπανας και την γαλανολευκη απο εξω και δενει Γενικα το ασπρο συνδιαζεται με ολα εκτος απο το κοκκινο για το κανει ροζ.
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλοριζικες. Αμα το σεταρεις ανεβασε καμια φωτο να δουμε αποτελεσμα.Επισης πατεντουλα που εχω κανει εγω:Το 932 εχει απο πισω 2 τρυπες για υδροψηξη(μου φενεται το ιδιο ισχυει και για το 922).Ετσι λοιπον μιας και δεν εχω υδροψηξη τους διακοπτες on/off για τις λαμπες τους εβαλα εκει.Με λιγο πιεση μπενουν και πιανουν τελεια.Εμενα με βολευουν αφανταστα σε αυτο το σημειο. ναι και το 922 εχει τρυπες για υδροψηξη και ενοειτε οτι τα ανεβασω photo:-D
Benton Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αυτες οι λαμπες συνδεονται με το απλο molex του τροφοδοτικου ε?γιατι με ψησατε και μενα με τις φωτο που ανεβασατε
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 ναι και το 922 εχει τρυπες για υδροψηξη Οποτε μπορεις να κανεις οτι εκανα και εγω ωστε ουτε να εχεις τα διακοπτακια μεσα χυμα και να μην μπορεις να σβησεις το φως οποτε θες ουτε να τα εχεις απο εξω να κρεμονται. ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:53 ---------- Αυτες οι λαμπες συνδεονται με το απλο molex του τροφοδοτικου ε?γιατι με ψησατε κσι μενα με τις φωτο που ανεβασατε Ναι το απλο τετραπινο. ---------- Προσθήκη στις 14:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ---------- Για την ακριβεια συνδεονται σε ενα μαυρο κουτακι(δεν ξερω πως λεγεται) το οποιο με την σειρα του βγαζει ενα καλωδιακι(2pin-3pin δεν θυμαμαι) που συνδεεται με ανταπτορα στον τροφοδοτικο.Παντως ολα περιλαμβανονται στην συσκευασια με τις λαμπες οποτε δεν θα εχεις προβλημα
Benton Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Για την ακριβεια συνδεονται σε ενα μαυρο κουτακι(δεν ξερω πως λεγεται) το οποιο με την σειρα του βγαζει ενα καλωδιακι(2pin-3pin δεν θυμαμαι) που συνδεεται με ανταπτορα στον τροφοδοτικο.Παντως ολα περιλαμβανονται στην συσκευασια με τις λαμπες οποτε δεν θα εχεις προβλημα Αυτο το κουτακι εβλεπα και γω σε καποιες φωτο και δεν επαιρνα τοσο καιρο...ευχαριστω φιλε!
dimitrisak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 εμενα εχει pci bracket με διακοπτη που τα κανεις μονιμα αναμενα ή σβηστα 'η στον ρυθμο της μουσικης...αλλα εγω σε αυτο το κουτι τις υπογραφης μου εβαλα διακοπτες στο fan controller...(το εκαψα για αυτο....)και με αυτους αναβω κατι φωτα στο γραφειο μου....(τα οποια φωτα ειναι οι 2 απο τις 4 λαμπες που ειχα για το pc)δυο μεσα δυο στο γραφειο... ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:01 ---------- Οποτε μπορεις να κανεις οτι εκανα και εγω ωστε ουτε να εχεις τα διακοπτακια μεσα χυμα και να μην μπορεις να σβησεις το φως οποτε θες ουτε να τα εχεις απο εξω να κρεμονται. ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:53 ---------- Ναι το απλο τετραπινο. ---------- Προσθήκη στις 14:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ---------- Για την ακριβεια συνδεονται σε ενα μαυρο κουτακι(δεν ξερω πως λεγεται) το οποιο με την σειρα του βγαζει ενα καλωδιακι(2pin-3pin δεν θυμαμαι) που συνδεεται με ανταπτορα στον τροφοδοτικο.Παντως ολα περιλαμβανονται στην συσκευασια με τις λαμπες οποτε δεν θα εχεις προβλημα inverter λεγεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.