Προς το περιεχόμενο

θέλω δυνατό neon φως για pc

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω το ιδιο και με κοκκινες λαμπες.Οποιος θελει να παρει καμια ιδεα (πχ ο topic starter) ανεβαζω.

Ρε φιλε δεν ειναι λιγο αμαρτια να εχεις σε τετοια κουταρααααα τετοιο συστημα??σπαει η καρδια μου

Δημοσ.
Εχω το ιδιο και με κοκκινες λαμπες.Οποιος θελει να παρει καμια ιδεα (πχ ο topic starter) ανεβαζω.

εγω θα ηθελα να παρω καμια ιδεα!:-)

Δημοσ.
Ρε φιλε δεν ειναι λιγο αμαρτια να εχεις σε τετοια κουταρααααα τετοιο συστημα??σπαει η καρδια μου

ΕΙΧΑ τετοιο συστημα...Εχω αλλαξει τωρα απλα βαριεμαι να αλλαξω την υπογραφη:lol:

Τωρα εχω AMD Phenom 965+Xigmatek Dark Night

Gibabyte 5870

4gb μνημης κτλ

Δημοσ.
ΕΙΧΑ τετοιο συστημα...Εχω αλλαξει τωρα απλα βαριεμαι να αλλαξω την υπογραφη:lol:

Τωρα εχω AMD Phenom 965+Xigmatek Dark Night

Gibabyte 5870

4gb μνημης κτλ

αχ νομιζα και εγω:-D

Δημοσ.
Αμα δεις την δευτερη φοτο απο αυτες που σου εστειλα εχω και τα αυτοκολλυτα που "προδιδουν" το περιεχομενο.

ειδα αυτοκολητακια αλλα δεν φενονται καλα

(σορρυ για ορθογραφια αλλα δυσλεξια)

Δημοσ.

εγώ μαλον θα βάλω άσπρο μέσα

αν θα βάλω μπλε θα πρέπει να αλλάξω φαν μπροστά

και το κόκκινο το φοβαμε γιατί όταν βγάζω την προσωπση για να την καθαρίσω από σκόνη τα led του ανεμιστήρα είναι ροζ ,απλώς με την πρόσοψη μπροστά φαίνονται κόκκινα.

και πολοι εχουν παραπονεθεί οτι δεν τους βγαζει κοκκινο...

Δημοσ.

Εγω οταν ειχα αγορασει τις κοκκινες ητανε ροζ:mad: αλλα τους εβαλα μια σχετικα διαφανη κοκκινη μονωτικη ταινια και το αποτελεσμα φενεται παρακατω.Επισης εχω ανεβασει και μια με τις μπλε λαμπες για να δει οτ φιλος mokas1234567 πως φενεται το βραδυ.

post-155833-129063105053_thumb.jpg

post-155833-129063105057_thumb.jpg

post-155833-129063105061_thumb.jpg

post-155833-129063105065_thumb.jpg

post-155833-12906310507_thumb.jpg

Δημοσ.
Tα αγαπαω τα μπλε,αυριο εφυγα για λαμπες

Τον ανεμιστηρα μπροστα να αλλαξεις για να παρεις καλυτερο αποτελεσμα.Εγω ειχα παρει εναν της coolermaster που δενει στο 932 καμπανα.

Δημοσ.
Εγω οταν ειχα αγορασει τις κοκκινες ητανε ροζ:mad: αλλα τους εβαλα μια σχετικα διαφανη κοκκινη μονωτικη ταινια και το αποτελεσμα φενεται παρακατω.Επισης εχω ανεβασει και μια με τις μπλε λαμπες για να δει οτ φιλος mokas1234567 πως φενεται το βραδυ.

εγώ όμως δεν έχω καμια σχετικά διάφανη κόκκινη μονωτική ταινία...:-(

αυτα ειναι καλα?

Δημοσ.
εγώ όμως δεν έχω καμια σχετικά διάφανη κόκκινη μονωτική ταινία...:-(

αυτα ειναι καλα?

Αγορασε καπου θα βρεις δεν μπορει......

Απο αποτελεσματα τι λετε???Μπλε ή κοκκινο???

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:47 ----------

Για τις ασπρες θα σε γελασω δεν εχω δει απο κοντα.Λογικα καλες θα ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...