hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 οτι λεει ο τιτλος σε ασπρο ,αλλα αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο χρωμα οκ! τωρα για budget δεν νομιζω να ειναι και πολυ ακριβα (μεχρι 20-30 ευρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 για ρηξε μια ματια εδω http://www.eworld.com.gr/front/products/92 sorry δεν προσεξα οτι θελεις σε ασπρο...αλλα μπορει να βρεις τιποτα αλλο σε αλλο χρωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 εγω έχω 2 τετοιες σε μωβ λιλά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805652 και ειναι πολυ φωτεινές. εχει και διακοπτακι on/off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 μπροστα το κουτι μου ειχει κοκινο led στον 20cm fan και εναν φαν contoler με κοκινα φοτακια , τι χρώμα λετε να ταίριαζε μεσα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 αφου ειναι κοκκινα πιστευω οτι θα ηταν πιο ωραιο να βαλεις παντου κοκκινο...ενας φιλος μου εχει και αυτος το haf και εχει βαλει μεσα μπλε leds και ειναι ωραιο...βασικα αναλογα το γουστο του καθενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 ok ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 εγω ειχα μπλεξει μπλε με μωβ. τωρα που εχεις ηδη κοκκινο,θα ελεγα να βαλεις κατι σε κοκκινο η αν το θεωρεις μονοτονο κατι σε μωβ η ασπρο. αλλα πρασιμο-μπλε νομιζω δεν παει καθολου. δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα χρωματα, αν δεις παντως και σε ebay πρεπει να χει αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 http://www.xoxide.com εκει πηρα τα δικα μου...4 λαμπες(οτι χρωμα θες)και εναν "εγκεφαλο"που το κανει αν θες να αναβοσβηνουν στον ρυθμο της μουσικης 31 ευρω με μεταφορικα σε 1 βδομαδα στην πορτα σου...δεν σου προτινω κοκκινα γιατι οσα παιδια εχουν παρει εδω μεσα τους βγαινουν ή πορτοκαλι ή ροζ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 εκει στο xoxide.com ειναι μονο με πιστοτικη η πληρομη? γιατι δεν εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Για εμενα βαλε κοκκινο(για να συνδιαστει με τον μπροστα ανεμιστηρα) ή οτιδηποτε μονοχρωμο.Καλυτερα μονο-χρωμια παρα συνδυασμους.Προσωπικα εχω δοκιμασει διαφορα χρωματα για συνδυασμο και μονο το πρασινο-μπλε μου αρεσε.Αυτην την στιγμη στο haf 932 εχω αλλαξει τον μπροστινο ανεμιστηρα ο οποιος ητανε κοκκινος με εναν μπλε και εχω βαλει και μπλε λαμπες.Το αποτελεσμα μου αρεσει περισσοτερο απο την αρχη που ειχα τον κοκκινο μαμισιο μπροστα ανεμιστηρα με κοκκινες λαμπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Για εμενα βαλε κοκκινο(για να συνδιαστει με τον μπροστα ανεμιστηρα) ή οτιδηποτε μονοχρωμο.Καλυτερα μονο-χρωμια παρα συνδυασμους.Προσωπικα εχω δοκιμασει διαφορα χρωματα για συνδυασμο και μονο το πρασινο-μπλε μου αρεσε.Αυτην την στιγμη στο haf 932 εχω αλλαξει τον μπροστινο ανεμιστηρα ο οποιος ητανε κοκκινος με εναν μπλε και εχω βαλει και μπλε λαμπες.Το αποτελεσμα μου αρεσει περισσοτερο απο την αρχη που ειχα τον κοκκινο μαμισιο μπροστα ανεμιστηρα με κοκκινες λαμπες. Ειδα την φωτο σου και εμεινα,θα κανω το ιδιο στο ΗΑF932 mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ειδα την φωτο σου και εμεινα,θα κανω το ιδιο στο ΗΑF932 mou Θες καμια καλυτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Θες καμια καλυτερη? μα και βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Παρε τρεις.Δεν ειναι και απο τις καλυτερες αλλα φενεται αρκετα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Παρε τρεις.Δεν ειναι και απο τις καλυτερες αλλα φενεται αρκετα καλα νιωθω noob:mad: εγω οπως το πηρα το εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.