Evgenios1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πριν κανεις τα τεστ τσεκαρε για το driver bus collector (ή bus controller ή chipset controller εχει περιεργο ονομα ), αυτο συνηθος σου πεταει random bsods.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αυτο συνηθος σου πεταει random bsods. Γενικως μιλας ή ειδικα στον Stor@ge?
StoR@GE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πριν κανεις τα τεστ τσεκαρε για το driver bus collector (ή bus controller ή chipset controller εχει περιεργο ονομα ), αυτο συνηθος σου πεταει random bsods. τους εχω κοιταξει. εχω κατεβαση και απο το site της GIGABYTE τους τελευταιους. Δηλαδη?Οι μνημες σου περασαν ας πουμε 5ωρο memtest?Bad sectors οι σκληροι?To s.m.a.r.t τους τι λεει?GPU βγαζει benchmarks?Orthos και prime95 για την cpu?Ποσα passes?Ποσο temp πιανει?Τεστ του τροφοδοτικου με occt εχεις κανει? εννοω οτι ειναι απο διαφορετικα μαγαζια οχι απο ενα που να τα παω να τα δοκιμασουν? και κατι αλλο πως γινεται να εχω περασει λαθος drivers αφου αλλοι ειναι απο τα cd που συνόδευαν την mobo και την καρτα γραφικων?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 τεννοω οτι ειναι απο διαφορετικα μαγαζια οχι απο ενα που να τα παω να τα δοκιμασουν? Οποτε δεν το πας πουθενα.Κανε μονος σου.Σου ανεφερα τροπους στο προηγουμενο post.Ξεκινα τα test με αρχη τις μνημες και το memtest για ενα 5ωρο min.
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Αν δεν μπορείς μόνος σου παν το σε κάποιον τεχνικό.
StoR@GE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Οποτε δεν το πας πουθενα.Κανε μονος σου.Σου ανεφερα τροπους στο προηγουμενο post.Ξεκινα τα test με αρχη τις μνημες και το memtest για ενα 5ωρο min. οκ. δηλαδη θα κατεβασω το memtest το γραφω σε cd και κανω boot μετα απο αυτο και το αφηνω για ενα 5ωρο!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 οκ. δηλαδη θα κατεβασω το memtest το γραφω σε cd και κανω boot μετα απο αυτο και το αφηνω για ενα 5ωρο! Yeap.Προφανως αν δεις errors,δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις να τεσταρεις.
StoR@GE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 δεν χρειάστηκε και πολυ για να βγαλει error! ΜΟΝΟ---> 17 λεπτα. το αφησα λιγο ακομα και---> τι να κανω τωρα , εχω OCZ ram αγορασμενη απο το e-shop.! ram---> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555823&u
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πριν την στειλεις απο κει που ρθε(eshop) για αλλαγη,να ρωτησω κατι αλλο:Δεν εχεις κανει overclocking,δεν εχεις πειραξει τις τασεις στις μνημες,δεν εχεις αγγιξει τα timings τους και γενικα μιλαμε για default καταστασεις στο bios,σωστα? (το λινκ δεν λειτουργει)
StoR@GE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πριν την στειλεις απο κει που ρθε(eshop) για αλλαγη,να ρωτησω κατι αλλο:Δεν εχεις κανει overclocking,δεν εχεις πειραξει τις τασεις στις μνημες,δεν εχεις αγγιξει τα timings τους και γενικα μιλαμε για default καταστασεις στο bios,σωστα? (το λινκ δεν λειτουργει) δεν εχω πειραξει τιποτε στο bios ολλα default. (εφτιαξα τι link) ---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:58 ---------- τι να τους πω στα e-shop?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 δεν εχω πειραξει τιποτε στο bios ολλα default. Στειλτες για αλλαγη(εντος εγγυησης προφανως).Κ καλο ξεμπερδεμα τι να τους πω στα e-shop? Προβληματικες μνημες,πετανε μπλε οθονες,"σκανε"στα πρωτα λεπτα του memtest,ολα οσα εχεις κανει μ αλλα λογια.
StoR@GE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ελπιζω να ξεμπερδεψω γρηγορα Ευχαριστω παντως!!
StoR@GE Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 παιδια θα μου τν αλλαξουν αλλα δν εχουν τν ιδια . πια προτινετε? κοντα στα 58.50 euro? modo---> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526865
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παρε ενα κιτ της kingston στα 58 http://www.e-shop.gr/s/PER.552634/KINGSTON-KVR1333D3N9K2-2G-2GB-2X1GB-PC10666-1333MHZ-VALUE-RAM-DUAL-CHANNEL-KIT.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.