StoR@GE Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 γεια σας παιδια!! εχω ενα προβλημα με το καινουργιο μου pc--> mobo: Gigabyte GA-770TA-UD3 cpu: AMD's Phenom II X4 955 Black Edition ram: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555823&u gpu: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510730 power supply: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700172 hd: εναν εξωτερικο wd mybook(τν εβγαλα και τν συνδεσα με sata2) λιπον οταν παιζω games μου βγαζει error στο .exe τν games.(4 games που εχω δοκημασει μου συμβαίνει αυτο, τα games einai ενταξει τα εχω δοκιμασει και σε αλλο pc) . εχω βαλει κανονικα ολλους τους driver , και δν εμφανιζει καμια αγνωστη συσκευη. ξεχασα εχω windows xp service pack 3.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Το οτι δεν εμφανίζεται άγνωστη συσκευή δεν σημαίνει οτι ειναι και οκ οι drivers διότι τα windows απο μόνα τους αν δεν βάλεις drivers βάζουν απο μόνα τους compatible drivers. Οπότε σιγουρέψου οτι έχει βάλεις ολους τους drivers σωστά (chipset,γραφικών,ήχου). Το error έχει κανένα νούμερο οπώς error 2034 η κάτι τέτοιο ? η απλά πετάει error και δεν μπάινει καν στο παιχνίδι ?
StoR@GE Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Λοιπον εβαλα WINDOWS 7. Περασα τους driver και εκει που ημουν στο pc ξαφνικα μου πετα αυτο---> απο οτι καταλαβα ειναι προβλημα σε driver usb!!!! τι να κανω?
TheELF Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Για να καταλάβω,έχεις τα παιχνίδια στον εξωτερικό και τρέχουν κανονικά σε άλλα PC, αλλά όχι στο δικό σου;Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα με driver, ιδίως όχι στα win7. προσωπικά μου φαίνεται περισσότερο πρόβλημα με ρύθμιση του bios,η γενική ασυμβατότητα του bios με τον εξωτερικό σου.
StoR@GE Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 οχι οχι καμια σχεση. απλος εχω βγαλει τν σκληρο απο το case του εξωτρικου και τον εχω βαλει στο pc σαν εσωτερικο. οταν λεω τα εχω δοκιμασει και σε αλλα pc εννοω οτι με το ιδιο disk τα εχω κανει εγκατασταση και δουλευουν κανονικα!
StoR@GE Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δες εδω Ευχαριστω φιλε αλλα δν εχει καμια σχεση με το προβλημα μου. δεν εχω τπτ logitech και δν μου το εμφανιζει οταν κλεινω το pc.
Evgenios1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δες για driver συγκεκριμενα του bus collector
StoR@GE Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 δηλαδη τι να κανω? ---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ---------- παιδια εκανα ενα check για drivers απο το site της GIGABYTE---> δεν μπορω ομως να κατεβασω τους σωστος γτ πρεπει να πληρωσω
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες πρώτα να κατεβάσεις τους driver από το windows update,η πέρασες ο,τι είχες;
StoR@GE Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες πρώτα να κατεβάσεις τους driver από το windows update,η πέρασες ο,τι είχες; περασα τους drivers απο το cd της mobo. παιδια τωρα μου εβγαλε αυτο----> και αφου τον εκανα restart και ανεβαζα την φωτο μου βγαζει αυτο:shock:---> τωρα τον εκλεισα και της ανεβασα απο το netbook. τι να κανω??? sorry που σας εχω ζαλισει....αλλα τα εχω παίξει...:cry:
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μιας και είναι καινούργιο, επιστροφή στην εγγύηση, κάποιο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει εδώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Χωρις να εχω δει καν τα minidumps/kernel dumps απο τις μπλε οθονες,τα μηνυματα που παιρνεις καθως και το γεγονος πως εχεις περασει τα 7 και παλι εχεις bsod,οδηγουν στο συμπερασμα πως καποιο hardware part του υπολογιστη σου εχει προβλημα. Ειτε ξεκινας να δοκιμαζεις οτι μπορεις(ram,σκληρους,gpu,cpu κλπ κλπ κλπ),ή το γυρνας πισω αφου ειναι εντος εγγυησης και ελπιζεις να βρουν το προβλημα εκει.
StoR@GE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 παιδια το εχω παρει part part και απο διαφορετικα σημεια!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 παιδια το εχω παρει part part και απο διαφορετικα σημεια!!!! Δηλαδη? Οι μνημες σου περασαν ας πουμε 5ωρο memtest?Bad sectors οι σκληροι?To s.m.a.r.t τους τι λεει?GPU βγαζει benchmarks?Orthos και prime95 για την cpu?Ποσα passes?Ποσο temp πιανει?Τεστ του τροφοδοτικου με occt εχεις κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.