DeSaad Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Τρεις μέρες τώρα οταν ανοιγω οποιαδηποτε ιστοσελιδα με πεταει ενα κλασμα του δευτερολεπτου μετα σε μια κενη σελιδα σα τη παρακατω! για να δω τη κανονικη σελιδα πρεπει να πατησω μια φορα back. Είχα το Nod32 και δεν εβρισκε κατι, εκανα uninstall/reinstall το Firefox, δουλευε μερικες ωρες και ξανα τα ιδια! Εβαλα δανεικο Kaspersky, βρηκε κατι trojans, δουλευε για μερικες ωρες κανονικα παλι (περισσοτερες αυτη τη φορα), και τωρα ξαναρχισε τα ιδια. Εχω την εντυπωση οτι οτι κολλησα ξεκίνησε απο το isohunt, για καποιο λογο αντι να κατεβασω torrent πατωντας το αντιστοιχο κουμπι με εβγαζε σε μια σελιδα για antimalware, ότι τορρεντ και να δοκιμαζα, νομιμο η (γκουχ)οχι τοσο. Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το βγαλω αυτο το πραγμα που με τυρραναει; Aυτη τη στιγμη εχω το Kaspersky Pure, τιποτε αλλο. Please help me! Υ.Γ. Επισης πολλες φορες απο τοτε που κολλησα το παραπανω οταν μπαινω σε πολλες ιστοσελιδες μεσω Google μου βγαζει μια σελιδα που λεει οτι αυτη η σελιδα δεν υπαρχει. Και μιλαμε για σελιδες οπως αρθρα της wikipedia και συναφη, που ειναι ακυρο να μην υπαρχουν. Μπορω να μπω στις προσωρινα αποθηκευμενες εκδοσεις τους αλλα στο κανονικο λινκ οχι. Μηπως συνδεεται; Υ.Γ.2 Μολις μου πεταξε popup παραθυρα κλασσικα adware. Τι ωραιααα.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Κατέβασε και κάνε ενα scan με ενα antispyware/malware tool όπως το superantispyware. Επίσης μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ http://www.exterminate-it.com/malpedia/remove-gostats-com για το πώς να σβήσεις το cookie απο τον internet explorer και firefox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.