geotri314 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια, Ήθελα σήμερα, έτσι καθαρά από ενδιαφέρον να δω τι ταχύτητες upload προσφέρονται από τους διάφορους παρόχους στην Ελλάδα. Ίσως εγώ να είμαι λιγάκι ανάπηρος, αλλά δε μπόρεσα να βρω τι προσφέρει σε upload η κάθε εταιρεία. Ούτε στις επίσημες σελίδες (όπου ανέφεραν μόνο το download) ούτε και σε διάφορα φόρουμ όπου συζητούσαν παρόμοια ζητήματα. Ξέρει κανείς ποιο είναι το μέγιστο upload που μπορεί να έχεις από conn-x? Επίσης ξέρει κανείς πως μπορούν μερικοί που έχω δει στο utorrent να χτυπάνε Upload 800 kb/s και να έχουν ελληνική σημαιίτσα διπλα τους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 από ότι γνωρίζω μόνο On Telecoms & Forthnet δίνουν annex-m στις συνδέσεις τους για 2mbit upload, o OTE με Conn-x μέχρι 1mbit... αυτοί που χτυπάνε τέτοια uploads είναι λογικά από σχολές είτε ΑΕΙ είτε ΤΕΙ και ίσως αυτοί που είναι στο πιλοτικό του ΟΤΕ για vdsl (50/10mbit)
antonl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Παίζει να ναι typo, κι έχω να χρησιμοποιήσω utorrent καιρό, αλλά 800kb/s είναι normal τιμή για τους περισσότερους.
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Download ναι, Upload οχι. 800Kbps ειναι καπου 7MB καθαρου upload....
antonl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Download ναι, Upload οχι. 800Kbps ειναι καπου 7MB καθαρου upload.... 800kbps είναι κάπου 100kB/s καθαρού upload.
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ναι sorry αυτα τα 2 εγω τα μπερδευω απο μονος μου συνεχεια....Θα επρεπε να τα ειχαν διαφοροποιησει αλλιως τα μεγαλα μυαλα ωστε να μην εχουμε bits και bytes αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.