plaths Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Οπως ο τιτλος λεει θελω ενα προγραμμα που να διαβαζει της εντολες που γραφω και να δουλευει σε windows 7*
Directx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένος ως προς το τι θες (έτσι όπως το θέτεις νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι προς command line parser πάντως).
plaths Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ακριβως!Οπως το Hello World Που γραφουμε και ετσι να το παταω και να εμφανιζεται στην οθονη
Evgenios1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 http://www.microsoft.com/express/Downloads/#2010-Visual-CPP
3c0r1z Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αν εννοεί compiler μπορεί να ρίξει μια ματια στις πρώτες πέντε απαντήσεις εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=388431
plaths Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πως θα κανω αυτο το Hello world Να δουλεψει ενοο τ παταω και ετσι ειδα κτ βιντεο αλλα αυτο δεν το αναγνωριζει -) >#include <stdio.h> main() { printf("hello, world\n"); }
parsifal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Βοήθα μας να σε βοηθήσουμε. Και να θέλει κάποιος να βοηθήσει, με τέτοια περιγραφή προβλήματος: Πως θα κανω αυτο το Hello world Να δουλεψει ενοο τ παταω και ετσι ειδα κτ βιντεο αλλα αυτο δεν το αναγνωριζει -) ...και τον ξενερώνεις και του δένεις τα χέρια. Δεν είναι η πρώτη φορά, σου έχει επισημανθεί κι άλλες φορές, σε άλλα θέματα που έχεις ανοίξει με ερωτήσεις! Π.χ. γράφεις «παταω». Πού πατάς; Εγκατέστησες στο PC σου κάποιο πρόγραμμα ή περιβάλλον ανάπτυξης ή σκέτο compiler για να κάνεις compile τον παραπάνω C κώδικα; Και αν ναι, τί είναι αυτό που πατάς; Μετά, τα «βιντεο» που λες ότι είδες σε τί αναφέρονταν; Μπορείς να δώσεις link από ένα τέτοιο video να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται;
plaths Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Βοήθα μας να σε βοηθήσουμε. Και να θέλει κάποιος να βοηθήσει, με τέτοια περιγραφή προβλήματος: ...και τον ξενερώνεις και του δένεις τα χέρια. Δεν είναι η πρώτη φορά, σου έχει επισημανθεί κι άλλες φορές, σε άλλα θέματα που έχεις ανοίξει με ερωτήσεις! Π.χ. γράφεις «παταω». Πού πατάς; Εγκατέστησες στο PC σου κάποιο πρόγραμμα ή περιβάλλον ανάπτυξης ή σκέτο compiler για να κάνεις compile τον παραπάνω C κώδικα; Και αν ναι, τί είναι αυτό που πατάς; Μετά, τα «βιντεο» που λες ότι είδες σε τί αναφέρονταν; Μπορείς να δώσεις link από ένα τέτοιο video να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται; Λοιπον ειμαι αρχαριος και δεν ξερω πως να το κανω complile and run sto visual studio 2010 και ο κωδικας δειχνει το hello World!
jtsc21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Λοιπον ειμαι αρχαριος και δεν ξερω πως να το κανω complile and run sto visual studio 2010 και ο κωδικας δειχνει το hello World! Για να κάνεις compile στο Visual Studio πρέπει πρώτα να φτιάξεις ένα project. Αφού είσαι αρχάριος θα σου πρότεινα να αφήσεις προς το παρόν το visual studio και να εγκαταστήσεις το devC++ που είναι πιο απλό στη χρήση του. //δες και το παραπάνω link του 3c0r1z που παραπέμπει σε ένα νήμα με παρόμοιο θέμα
plaths Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Για να κάνεις compile στο Visual Studio πρέπει πρώτα να φτιάξεις ένα project. Αφού είσαι αρχάριος θα σου πρότεινα να αφήσεις προς το παρόν το visual studio και να εγκαταστήσεις το devC++ που είναι πιο απλό στη χρήση του. //δες και το παραπάνω link του 3c0r1z που παραπέμπει σε ένα νήμα με παρόμοιο θέμα δουλεψε αλλα αναρωτιομουνουν τη διαφορα εχει to visual απο αυτο?
Aesmade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Το Visual Studio δεν είναι τζάμπα, αλλά το προτιμώ γιατί σου δείχνει τις παραμέτρους που θέλει κάθε διαδικασία (πώς την λέμε την function στα Ελληνικά ρε παιδιά, τα μέλη των κλάσεων και των structs κτλ. Μπορεί αυτό να υπάρχει και στην Dev C++, την είχα κατεβάσει μια φορά και δεν τα βρήκα αλλά δεν μπορώ να πω ότι πολυασχολήθηκα. Το VS υποστηρίζει και άλλες γλώσσες, όπως Visual Basic και C#. Βέβαια αν απλώς θες να μάθεις C++ δεν θα δεις μεγάλη διαφορά, άρχισε στην Dev C++ και όταν μάθεις τα βασικά μπορείς να δοκιμάσεις και το Visual Studio.
_tasos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Το Visual Studio δεν είναι τζάμπα.... Υπάρχουν κ οι express εκδόσεις για όλη τη σουίτα του Visual Studio που είναι δωρεάν. Οι διαφορές που έχουν είναι σε πολύ advanced επίπεδο κ πρακτικά μπορείς να δουλέψεις άνετα με το Visual Studio Express.
plaths Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ευχαριστο για μια ακομη φορα για να μην ξανανοιγω αλλο θεμα . Πρωσπαθω να καταλαβω αυτο και λεει οτι : >#include <stdio.h> main() { char myname[100]; // holds 100 characters int myage; printf("What is your name? "); scanf("%s", myname); printf("How old are you? "); scanf("%d", &myage); printf("The first letter in your name is %c, your name is %s and you are %d years old.\n", myname[0], myname); } και αφου το κανω compile and run πρεπει να μου εμφανιζει αυτο: What is your name? phr0z How old are you? 1337 Your name is phr0z and you are 1337 years old The firrst letter in your name is p,your name is phr0z and you are 18 years old. και μου βγαζει μια λανθασμενη κινηση εδω: printf("The first letter in your name is %c, your name is %s Πως μπορεις να μαθεις οταν καπιος γραφει κατι στραβα αν οχι ολο εστο κ η λεπτομερια κτ σου δημιουργει ...
imitheos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 > printf("The first letter in your name is %c, your name is %s and you are %d years old.\n", myname[0], myname); Εδώ το format σου χρησιμοποιεί τρεις μεταβλητές, παρόλα αυτά εσύ του δίνεις δύο. Ξέχασες να βάλεις την ηλικία.
plaths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Εδώ το format σου χρησιμοποιεί τρεις μεταβλητές, παρόλα αυτά εσύ του δίνεις δύο.Ξέχασες να βάλεις την ηλικία. δηλαδη πως ειναι το σωστο? ενας φιλος μου ,μου το εδειξε ετσι αλλα το scanf εκεινο τη σημαινει μηπως μπορει κανεις να μου πει?συγνωμη για την ενοχληση κιολας. >#include <stdio.h> main() { char myname[100]; // holds 100 characters int myage; printf("What is your name? "); scanf("%s", myname); printf("How old are you? "); scanf("%d", &myage); printf("The first letter in your name is %c, your name is %s and you are %d years old.\n", myname[0], myname, myage); return 0; }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.