Adam Mimikidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα έχω τον AMD Athlon II X4 635 (AM3/2.9 GHz) με την Gigabyte GA-770TA-UD3 (AM3, DDR3, 770) και θα ήθελα να πάω σε intel.Τι θα μπορούσα να πάρω περίπου στα ίδια χρήματα. Ευχαριστώ
cabdik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 αυτα τα 2 κομματια εχουν περιπου 200€. για να βρεις κατι αντιστοιχο σε αξια και σε επιδοσεις, σε ιντελ, σε αυτα τα χρηματα λιγακι δυσκολο...! και by the way, γιατι θες να κανεις αυτη την αλλαγη? δεν εισαι ικανοποιημενος? εχεις καποιο προβλημα?
Adam Mimikidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 αυτα τα 2 κομματια εχουν περιπου 200€. για να βρεις κατι αντιστοιχο σε αξια και σε επιδοσεις, σε ιντελ, σε αυτα τα χρηματα λιγακι δυσκολο...! και by the way, γιατι θες να κανεις αυτη την αλλαγη? δεν εισαι ικανοποιημενος? εχεις καποιο προβλημα? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά απλά ηθελα να παρω κάτι ιντελ και αν δώσω και κάτι παραπάνω δεν πειράζει.
mchrisober Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 δεν ειναι εποχες για πεταμενα λεφτα, προσωπικη αποψη παντα.. γνωμη μου μεινε με αυτα και απο σεπτεμβριο βλεπεις και καινουργιους επεξεργαστες... αφουν κανεις την δουλεια σου κριμα ειναι γτ δεν θα δεις καμια διαφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.