Προς το περιεχόμενο

Xperia X10 Mini VS W995

Antretng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok ξέρω ότι η σύγκριση είναι ίσως λίγο άκυρη, μιας και το ένα είναι smartphone.

Με προβληματίζει η κάμερα με το μηδαμινό ψηφιακό zoom και η μικρή μπαταρία του xperia X10 Mini. Οπότε θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας από τυχόν κατόχους για τα 2 μοντέλα.

Δημοσ.
Ok ξέρω ότι η σύγκριση είναι ίσως λίγο άκυρη, μιας και το ένα είναι smartphone.

Με προβληματίζει η κάμερα με το μηδαμινό ψηφιακό zoom και η μικρή μπαταρία του xperia X10 Mini. Οπότε θα ήθελα λίγο τη γνώμη σας από τυχόν κατόχους για τα 2 μοντέλα.

φίλε μου δεν ξέρω για τα κινητά, αλλά ξέρω σίγουρα ότι ψηφιακό ζουμ ΔΕΝ χρειάζεσαι, γιατί απλά κάνει επέκταση του χρώματος κάθε πιξελ στα διπλανά του. Δηλαδή 1ον, υποβιβάζει σημαντικά την ποιότητα εικόνας, και 2ον αυτό μπορείς να το κάνεις μετά τη λήψη με crop & resize σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας είκονας, και μάλιστα με καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης, ασχετα από όλα αυτά, θα πρότεινα το XPeria λόγω ανοιχτού λειτουργικού.

Δημοσ.

@arxaggelios σωστός για το ψηφιακό zoom. Απλά σε ορισμένες περιπτώσεις βολεύει, δηλαδή δεν χρειάζεται να πας να κάνεις επεξεργασία μετά. (όχι ότι είναι τρελός κόπος αλλά όσο να ναι να κάνεις επεξεργασία μόνο και μόνο για την zoomareis ειναι λίγο σπάσιμο... )

Απλά στην αρχή κοιταζα το w995 στα 260 ευρώ περίπου αλλά διαπίστωσα ότι στα ίδια λεφτά παίρνω το xperia που υπερκαλύπτει τις δυνατότητες του και έχει και android.

Ερωτήσεις προς όποιον γνωρίζει ή έχει έστω άποψη. Πιστεύεται ότι θα με βολεύει στο γράψιμο μηνυμάτων η οθόνη αφής; Ακόμη, μπορώ να εγκαταστήσω ότι πρόγραμμα πλοηγού θέλω; Τέλος η υποβοήθηση του gps μέσω τηλεφωνικής κεραίας κλείνει έτσι; Δεν θα είμαι αναγκασμένος να χρεώνομαι;

@basilis5 επειδή έχω επιδότηση κάπου στα 180 ευρώ, το μοντέλο που προτείνεις υπάρχει στις ελληνικές αγορές;

Δημοσ.

@basilis5 επειδή έχω επιδότηση κάπου στα 180 ευρώ, το μοντέλο που προτείνεις υπάρχει στις ελληνικές αγορές;

Το HTC Wildfire δεν κυκλοφορει ακομα αλλα αναμενεται συντομα. Τωρα ποσο ειναι το συντομα, δεν ξερω:-D

Στο site της Vodafone το εχει στα κινητα που αναμενονται.

Δημοσ.
Ερωτήσεις προς όποιον γνωρίζει ή έχει έστω άποψη. Πιστεύεται ότι θα με βολεύει στο γράψιμο μηνυμάτων η οθόνη αφής;

Αναλογα ποσο χοντρά δακτυλα έχεις...

Ακόμη, μπορώ να εγκαταστήσω ότι πρόγραμμα πλοηγού θέλω;

Ναι μπορείς...

Τέλος η υποβοήθηση του gps μέσω τηλεφωνικής κεραίας κλείνει έτσι; Δεν θα είμαι αναγκασμένος να χρεώνομαι;

Επισης μπορείς...

Δημοσ.

@tsagod thanks για την απάντηση. Απλά είχα ένα navigator (τώρα το χαίρεται κάποιο πρεζόνι :() και δυσκολευομουν στην πληκτρολόγηση μιας και δεν είχε και την καλύτερη αφή και οπότε καταλαβαίνεις τους φόβους μου. Ίσως πρέπει να πάω σε κανένα κατάστημα να το δοκιμάσω. Με το καιρό όμως δεν θα πέφτει σε απόκριση η αφή;

@TSORPK έχει χαλάσει το πληκτρο της επιστροφής στο κινητό που έχω και δεν την πολυπαλεύω... οπότε μες στη βδομάδα θα το παραγγείλω.

Δημοσ.
@arxaggelios σωστός για το ψηφιακό zoom. Απλά σε ορισμένες περιπτώσεις βολεύει, δηλαδή δεν χρειάζεται να πας να κάνεις επεξεργασία μετά. (όχι ότι είναι τρελός κόπος αλλά όσο να ναι να κάνεις επεξεργασία μόνο και μόνο για την zoomareis ειναι λίγο σπάσιμο... )

Απλά στην αρχή κοιταζα το w995 στα 260 ευρώ περίπου αλλά διαπίστωσα ότι στα ίδια λεφτά παίρνω το xperia που υπερκαλύπτει τις δυνατότητες του και έχει και android.

Ερωτήσεις προς όποιον γνωρίζει ή έχει έστω άποψη. Πιστεύεται ότι θα με βολεύει στο γράψιμο μηνυμάτων η οθόνη αφής; Ακόμη, μπορώ να εγκαταστήσω ότι πρόγραμμα πλοηγού θέλω; Τέλος η υποβοήθηση του gps μέσω τηλεφωνικής κεραίας κλείνει έτσι; Δεν θα είμαι αναγκασμένος να χρεώνομαι;

επειδη με ενδιαφερει κι εμενα το εν λογω τηλ εστειλα email κΑΙ μου ειπαν πως δεν ξερουν ποτε θα ερθει επισημα και πως το περιμενουν το 3 τεττραηνο του 2010...

Δημοσ.

Δυστυχώς μου χρειάζεται άμεσα.. οπότε δεν μπορώ να περιμένω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν έχεις να αντιπροτείνεις κάποιο άλλο που βρίσκεται ήδη στην αγορά, be my guest :)

Σας ευχαριστώ όλους. Αν δεν πάρω άλλη απάντηση ως αύριο το παραγγέλνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...