john4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 γεια σας παιδια,λοιπον στο συστημα της υπογραφης μου εχω THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME,σημερα εκατσα να δω πως ειμαι τωρα το καλοκαιρι απο θερμοκρασιες και εχουν ανεβει αρκετα,εφτασε μεχρι του 75 βαθμους και γενικα ηταν γυρο στους 70 με 73 βαθμους...Για'υτο λεω να αλλαξω την ψυκτρα με την corsair h50 μιας και ερχεται ο θειος μου απο τον Kαναδα και μου βγαινει πολυ πιο φτηνα απο εκει,45 ευρω...Εχω ακουσει καλα λογια για την συγκεκριμενη ψυκτρα,εσεις τι λετε αξιζει να την παρω..??
kanesaxo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Eιναι πολυ καλη επιλογη,ειδικοτερα αν σου κοστιζει μολις 45ε. Δηλαδη μια καλη αεροψυκτρα,με τους ανεμιστηρες της σιγουρα θα κοστισει πολυ παραπανω. Υπάρχουν αρκετα τεστς στο νετ,που περιλαμβάνουν την Η50 εν συγκρισει με κορυφαιες αεροψυκτρες.Κανε ενα τσεκ. Θαρρω πως πηρε το ματι μου πριν καιρο κι ενα ελληνικο ριβιου. Επισης η Η50 εχει αριστα αποτελεσματα στο σοκετ που χεις,γιατι κι εγω οταν εψαχνα,με απετρεψαν τα παιδια ελεω σοκετ 775.
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Εγω θα ελεγα να καθαρισεις την ψυκτρα σου και να βαλεις νεα παστα, λιγοτερη γιατι για να εχεις τετοιους βαθμους η το πλακωσες με πολυ παστα η εχεις ανεβασει πολυ τα Volt.
john4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 φιλε μου ευχαριστω για την βοηθεια,το γνωριζω οτι ειναι πολυ καλη και οτι υπαρχουν πολλα συγκριτικα...ηθελα και παλαιοτερα να την παρω και ειχα ψαχτει!απο την THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME μεχρι τωρα δεν ειχα παραπονο και πραγματικα ειναι απο τις καλες που κυκλοφορουν στην αγορα,αλλα η h50 για 45 ευρω πιστευω και εγω οτι με συμφερει πολυ...
nick#18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Eιναι πολυ καλη επιλογη,ειδικοτερα αν σου κοστιζει μολις 45ε. Δηλαδη μια καλη αεροψυκτρα,με τους ανεμιστηρες της σιγουρα θα κοστισει πολυ παραπανω. Υπάρχουν αρκετα τεστς στο νετ,που περιλαμβάνουν την Η50 εν συγκρισει με κορυφαιες αεροψυκτρες.Κανε ενα τσεκ. Θαρρω πως πηρε το ματι μου πριν καιρο κι ενα ελληνικο ριβιου. Επισης η Η50 εχει αριστα αποτελεσματα στο σοκετ που χεις,γιατι κι εγω οταν εψαχνα,με απετρεψαν τα παιδια ελεω σοκετ 775. Σε 775 δεν ειναι τοσο καλη? Και την εχω βαλει στο ματι...
john4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Εγω θα ελεγα να καθαρισεις την ψυκτρα σου και να βαλεις νεα παστα, λιγοτερη γιατι για να εχεις τετοιους βαθμους η το πλακωσες με πολυ παστα η εχεις ανεβασει πολυ τα Volt. την ψυκτρα τη εχω καθαρισει και δεν εχω βαλει πολυ παστα ισα να καλυφθει ο επεξεργαστης...απο το χειμωνα ειμαι με την ιδια παστα και ειχα πολυ καλες θερμοκρασιες,γυρο στους 63-65...και απο ρευματα οκ ειμαι core voltage ειναι στα 1,240!
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Εγω εχω στα PC μου 3.8 και 3.9 με 1.2v...Γιατι δεν το ριχνεις λιγο ?
kanesaxo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Σε 775 δεν ειναι τοσο καλη? Και την εχω βαλει στο ματι... ετσι λεγεται! Δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη. Ισως τα παιδια,μπορουν να δωσουν καποιο λινκ ως αποδειξη.
john4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Εγω εχω στα PC μου 3.8 και 3.9 με 1.2v...Γιατι δεν το ριχνεις λιγο ? ισως να ριξω λιγο,τωρα τρεχω everest να δω πως ειναι...αν με περνει θα ριξω λιγο!η βλακεια ξερεις πια ειναι?πριν λιγες μερες εκανα lear cmos και ειχα ενα τετραδιο με ολλες τις ρυθμισεις που ειχα κανει,οταν εψαχνα το τετραδιο θυμηθηκα οτι το ειχα πεταξει μια μερα καταλαθος και τωρα παλευω να το σταθεροποιησω...
nick#18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ετσι λεγεται! Δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη. Ισως τα παιδια,μπορουν να δωσουν καποιο λινκ ως αποδειξη. Θα το ψαξω... θενξ
profi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 δείτε εδώ... http://www.hwbox.gr/reviews/8598-corsair-cooling-hydro-series-h50-cpu-cooler-review-5.html
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Και γιατι να μην ψαξει στο Google και να δει αναμεσα σε απειρα ξενα reviews ?
FaRMaKhs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Τσιμπα τη κοτσαρε πανω τoν Noctua και εισαι κομπλε
F1XER Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Εγω δεν θα την αλλαζα αν ημουν στη θεση σου, θα εβαζα και αλλον εναν noctua και ολα ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.