pp6210 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 εμένα μου μυρίζει fishing.... εκτός από το άκυρο απόσπασμα, άκυρο είναι και το εμαιλ που σου έστειλε το μύνημα: managerXXX@facebooκ.com (ξεκινήσαμε!!! σε λίγο θα έρθει και μαιλ από τον [email protected] που θα μας ενημερώνει οτι βρήκε επιτέλους τα λεφτά που έψαχνε!)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 φίλε μoυ nicos00 καλησπέρα,έχω μια απορία,είχα σβήσει και γω το προφίλ μου ,όλα κανονικά,τ΄ςρα προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο προφίλ απο το ιδιο τον υπολογιστη αλλά με διαφορετικό εμαιλ και δεν γίνεται,βάζω όλα τα στοιχεία της εγγραφής και βγάζει δίπλα μια μπάρα που φορτ'ωνει και μετά δεν γίνεται τίποτα,μένει αυτό μ'ονο,έχεις καμία ιδέα για το τι γίνεται? Πιθανότατα τα κλασσικά κολλήματα του facebook... Δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή, ή από κάποιον άλλο υπολογιστή. Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει πρόβλημα λόγω του παλιού σου λογαριασμού, μάλλον απίθανο.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 εμένα μου μυρίζει fishing.... εκτός από το άκυρο απόσπασμα, άκυρο είναι και το εμαιλ που σου έστειλε το μύνημα: managerXXX@facebooκ.com (ξεκινήσαμε!!! σε λίγο θα έρθει και μαιλ από τον [email protected] που θα μας ενημερώνει οτι βρήκε επιτέλους τα λεφτά που έψαχνε!) έτσι κι είναι σε άψογα αγγλικά αυτό του Τζέφρυ θα το πάρουν πολλοί για αληθινό
orotoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 εμένα μου μυρίζει fishing.... εκτός από το άκυρο απόσπασμα, άκυρο είναι και το εμαιλ που σου έστειλε το μύνημα: managerXXX@facebooκ.com (ξεκινήσαμε!!! σε λίγο θα έρθει και μαιλ από τον [email protected] που θα μας ενημερώνει οτι βρήκε επιτέλους τα λεφτά που έψαχνε!) άλλα χρειάζεται να του δώσουμε τον αριθμό λογαριασμού μας για να μπορέσει να τα αποδεσμεύσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.