Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή λογαριασμού facebook

MpOuKaLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι συμβαινει και δεν μπορω να σβησω τον λογαριασμο του facebook ?

επιλέγω βοηθεια -> αναζητηση με λεξη κλειδι delete account -> επιλεγω το How do I delete a Page? και μετα το λινκ που εχει click here αλλα μου εμφανιζει αυτο :

Υπάρχει ένα πρόβλημα με την πρόσβαση στο FAQ που ζητήσατε

Δημοσ.

Οκ ενταξει αλλα πριν απο καιρο μπορουσα να το διαγραψω τελειως με τον τροπο που ανεφερα ενω αυτες τις μερες δεν μπορει να γινει.

αυτο που λες ειναι η απενεργοποιηση του λογαριασμου που εχει διαφορες με την διαγραφη ?

Δημοσ.

ναι ειναι το βήμα που περιγράφει το παραπάνω..απλά λέει αναλυτικά πως πρέπει πρώτα να έχεις σβήσει manual ότι υπάρχει ,φίλους , posts κτλ .

Δημοσ.

Aκομα και να σβησεις τον λογαριασμο σου τα παντα αποθηκευονται και υπαρχουν επι μονιμου βασεως μεσα στο facebook γενικα ειναι το καλυτερο φακελωμα που υπαρχει στο ιντερνετ.

Μακρια και αγαπημενοι!

Δημοσ.

ναι αυτο ισχυει...μπορει να εχεις κατσει να σβησεις ενα ενα ολα τα στοιχεια σου και μετα το account,

αλλα αν πας στο site και κανεις πως ξαναμπαινεις, εμφανιζονται ολα κανονικα οτι ειχες αφησει.. !

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ παιδιά είχα σβήσει εντελώς υποτίθεται τον λογαριασμό μου πριν κανα χρόνο. Διέγραψα πρώτα τα πάντα μόνος μου, φωτογραφίες, posts, links, επαφές, άλλαξα τα στοιχεία μου σε ψεύτικα, και τους ζήτησα να διαγραφεί. Μου είπαν οτι για μερικές μέρες γίνεται απενεργοποίηση και μπορώ να κάνω login και να ενεργοποιηθεί πάλι, και σε κάποιες μέρες θα διαγραφεί εντελώς. Δεν ξανασχολήθηκα. Μετά από κάνα χρόνο έκανα πάλι προφίλ, και χρησιμοποίησα το ίδιο e-mail που είχα παλιότερα. Το facebook εμφάνισε κανονικά καινούρια σελίδα. Όταν όμως έβαλα στο iPod touch ένα app με ημερολόγιο που εμφανίζει τα status updates μου και έκανα import το προφίλ του facebook, άρχισε να βγάζει όλα τα παλιά μου status updates! Ενώ στη σελίδα του facebook δεν φαίνεται τίποτα και το wall μου είναι άδειο, φαίνεται πως τα status updates και ό,τι είχα γράψει εξακολουθούν να είναι αποθηκευμένα παρ' όλο που τα διέγραψα και ένα-ένα ξεχωριστά, και ολόκληρο τον λογαριασμό στο τέλος. Φακέλωμα δεν λέτε τίποτα. Γι αυτό προσοχή τί στοιχεία δίνουμε και τί δημοσιεύουμε. Απ' ότι φαίνεται ό,τι αποθηκεύεται δεν διαγράφεται ποτέ.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

φίλε μoυ nicos00 καλησπέρα,έχω μια απορία,είχα σβήσει και γω το προφίλ μου ,όλα κανονικά,τ΄ςρα προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο προφίλ απο το ιδιο τον υπολογιστη αλλά με διαφορετικό εμαιλ και δεν γίνεται,βάζω όλα τα στοιχεία της εγγραφής και βγάζει δίπλα μια μπάρα που φορτ'ωνει και μετά δεν γίνεται τίποτα,μένει αυτό μ'ονο,έχεις καμία ιδέα για το τι γίνεται?

Δημοσ.

Παλια το ειχα σβισει αλλα τωρα νομιζω δεν γινεται,οπως ειπας και οι υπολοιποι ολα μενουν στην βαση δεδομενων οποτε....

Δημοσ.

και εγώ είχα κάνει delete πριν αρκετούς μήνες και αυτές τις μέρες έλαβα το παρακάτω mail:

Σήμανση αυτού του μηνύματος

Facebook Service. Your account is blocked. ID377

Παρασκευή, 19 Νοέμβριος 2010, 3:08

Από:

"Facebook Service" <[email protected]>

Προσθήκη του αποστολέα στις Επαφές

Προς:

*****@***.gr

Ιδιαίτ. κοιν.:

[email protected]

Μήνυμα που περιέχει συνημμένα αρχεία

1 αρχείο (33ΚΒ)

* Facebook_document_Nr3192.zipFacebook_document_Nr3192.zip

This is a post notification!

A spam is sent from your Facebook account.

Your password has been changed for safety.

Information regarding your account and a new password is attached to the letter.

Read this information thoroughly and change the password to complicated one.

Thank you for your attention,

Facebook Service.

The red blood mounted into the cheeks of the Massagetan warrior on hearing these words, and he answered in a voice trembling with excitement: You err, O King, if you imagine that we have lost our old courage, or learnt to long for slavery.But we know your strength; we know that the small remnant of our nation, which war and pestilence have spared, cannot resist your vast and well-armed hosts. This we admit, freely and honestly as is the manner of the Massagetae, declaring however at the same time, that we are determined to govern ourselves as of yore, and will never receive laws or ordinances from a Persian satrap. You are wroth, but I can bear your angry gaze and yet repeat my declaration.

!!!

προσπάθησα να μπω με το συγκεκριμένη διεύθυνσή μου να δω τι γίνεται αλλά μου βγαίνει μήνυμα:

Facebook Login

Incorrect Email

The email you entered does not belong to any account. You may try clearing your browser's cache and cookies by following these instructions.

You can login using any email, username or mobile phone number associated with your account. Make sure that it is typed correctly.

any ideas?

Δημοσ.

αυτό

The red blood mounted into the cheeks of the Massagetan warrior on hearing these words, and he answered in a voice trembling with excitement: You err, O King, if you imagine that we have lost our old courage, or learnt to long for slavery.But we know your strength; we know that the small remnant of our nation, which war and pestilence have spared, cannot resist your vast and well-armed hosts. This we admit, freely and honestly as is the manner of the Massagetae, declaring however at the same time, that we are determined to govern ourselves as of yore, and will never receive laws or ordinances from a Persian satrap. You are wroth, but I can bear your angry gaze and yet repeat my declaration.

ήταν στο μήνυμα που σου στείλαν? Τι άκυρο είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...