Προς το περιεχόμενο

iphone και στρατός

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κέντρο με τίποτα. Δεν ξέρεις καν που θα το φορτίζεις, και αν το κουβαλάς μαζί σου μη το κάτσεις και το διαλύσεις. Στη μονάδα μετά λογικά θα το πάρεις, απλά πήγαινε πρώτα για να δεις ακριβώς τι θα παίζει. Από μονάδα σε μονάδα δεν ειναι ίδια τα πράγματα. Πάντως από την άποψη να ξοδεύεις το χρόνο σου με αυτό, αν εισαι και λίγο γκατζετάκιας, έχει πάαρα πολύ ψωμί, και τα γκάτζετ ειναι must για να περνάει ο χρόνος μέσα στην αηδία που λέγεται στρατός..

Δημοσ.
σορρυ ρε φιλε αλλα ποιο το νοημα αυτου του ποστ...

δεν καταλαβαινω και τους αλλους που απαντανε...

ας μην επεκταθω γιατι θα πω βαριες κουβεντες...

Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς σε θέματα του forum, αν δεν σε αφορά η κουβέντα ή την βρίσκεις γελία απλά δεν διαβάζεις το topic.

αυτό +

είσαι με τα καλά σου; τι να το κάνεις; Γιατί; Γιατί ρωτάς εδω; Η μονάδα τι είναι για να το πάρεις; Και καλά θα είναι χαλαρά; Η συμβουλή μου είναι ότι ο στρατός είναι μια πολύ καλή περίοδος για να σκεφτείς πράγματα για τον εαυτό σου και το μέλλον σου αντί να ασχολείσαι με ..... και αν θα πάρεις το κινητό. LOL

Που να ρωτήσω δηλαδή; Ρωτάω για το iPhone και για ανθρώπους που μήπως έχουνε βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Το μέλλον μου, τον ευατό μου και τις δουλειές μου τις έχω κανονίσει μια χαρά, το κινητό το θέλω για να μπορώ να παρακολουθώ αυτά τα πράγματα από εκεί μέσα που είμαι αναγκαζμένος να βρίσκομαι. Όσο αφορά το κέντρο και την μόναδα, έτσι μου είπαν έτσι λέω, άλλωστε αυτό ρωταω και εδώ στην ουσία.

Ασχετα με ολα αυτα γιατι σκεφτεσαι να αγορασεις ενα κινητο που εχει ως τωρα δειξει αρκετα προβληματα ?

Είμαι ήδη χρήστης iPhone οπότε γνωρίζω για τα οποία προβλήματα και να έχουνε, όσο για το 4 το μοναδικό πρόβλημα που έχει βρίσκεται στην κεραία και αυτο παρατήρειτε στις συχνότητες του AT&T δίκτυο από κάποια μοντέλα και όχι εδώ στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ τους υπόλειπους για τις απαντήσεις, συνοψίζοντας λέτε στο σύνολο να περιμένω και την πρώτη μετάθεση και αν δω ότι το κλίμα το σηκώνει iPhone να προχωρήσω στην αγορά του.

Δημοσ.
......

Που να ρωτήσω δηλαδή; [Σε κάποιο forum για το στρατό] Ρωτάω για το iPhone και για ανθρώπους που μήπως έχουνε βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Το μέλλον μου, τον ευατό μου και τις δουλειές μου τις έχω κανονίσει μια χαρά, το κινητό το θέλω για να μπορώ να παρακολουθώ αυτά τα πράγματα από εκεί μέσα που είμαι αναγκαζμένος να βρίσκομαι. Όσο αφορά το κέντρο και την μόναδα, έτσι μου είπαν έτσι λέω, άλλωστε αυτό ρωταω και εδώ στην ουσία. [Στο στρατό λοιπόν να σε ενημερώσω, δεν επιτρέπεται κινητό με κάμερα και άλλα παπατζιλίκια ούτε στο κέντρο ΟΥΤΕ στη μονάδα και σε οποιαδήποτε μονάδα. Επιτρέπονται κινητά με τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή κατά βάση κινητά χωρίς κάμερα. Αυτό είναι που τους ενοχλεί. Και όπου και να είσαι, μπορεί να τη βιδώσει στον οποιοδήποτε μ*****α και να στο τσιμπήσει και να το ξαναπάρεις στην επόμενη έξοδό σου. ΕΠΙΣΗΣ αν βγάλεις και καμιά χαζοφωτογραφία με παραλλαγές, όπλα κτλ (που θα το κάνεις, αν μπορέσεις) και πέσεις σε κανένα Μ****Α μπορεί αν θέλει να σε πάει μέχρι και στρατοδικείο ή απλά να σου ρίξει μερικές μέρες φυλακή. Έχε υπόψη σου ότι από 20+ μέρες φυλακή (όχι κράτηση) είναι υπηρετήσιμες (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Θα μου πεις, μα είναι δυνατόν, αφού όλοι....και ΑΜΑ και σιγά τώρα...Στο στρατό δεν υπάρχουν αυτά. ΆΜΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ( ; ) ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ δεν ξέρω αν αξίζει ρε φίλε, άμα το έχεις τόσο πολύ ανάγκη...]

Είμαι ήδη χρήστης iPhone οπότε γνωρίζω για τα οποία προβλήματα και να έχουνε, όσο για το 4 το μοναδικό πρόβλημα που έχει βρίσκεται στην κεραία και αυτο παρατήρειτε στις συχνότητες του AT&T δίκτυο από κάποια μοντέλα και όχι εδώ στην Ευρώπη.

[Γιατί δεν παίρνεις το παλιό λοιπόν, να είσαι και εξασφαλισμένος ότι δεν θα πάθει τίποτα το 4;]

Κοίτα τώρα...αν είσαι ο υιός του κ. Ζαγορίτη ή κάτι αντίστοιχο, πάρε ότι θες φίλε, πάρε και iphone 4 και 5 και 6, πάρε και τη Τζούλια και τη Ντούβλη, πάρε και ένα f-16 καθώς θα φεύγεις, μην ανησυχείς, για σένα είναι η ζωή :lol::lol:

Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει το SE p910 μόλις είχε βγει όταν ήμουν στα Γιαννιτσά φαντάρος. Βέβαια ήμουν γραφίδη και ήμουν όλη μέρα στα γραφεία σε πάρα πολύ ελεγχόμενο χώρο.

Αν δεν έχεις μπει ακόμα δεν σου προτείνω να κάνεις ταρζανίες... πάνε, δες και κρίνε.

Δημοσ.

Στο κέντρο (Τρίπολη _ Υπέρτατες Μαμηστερές Ειδικότατότατες Δυναμεις Υπεραεροπορίας) με motorola των 50 ευρώ.... Στην είσοδο μας τα ψάχναν για κάμερα και τα κρατούσαν τα κινητά στην ασφάλεια. Φυσικά με λίγο καλό κρύψιμο περνάς ότι θες

iphone είχε βάλει ένα άτομο στο θάλαμο και το κράτησε για 15 μέρες περίπου και μετά έπεσε σε έλεγχο εκπαιδευτή στο θάλαμο και του το πήρε... το ξαναείδε όταν βγήκε από το κέντρο...

Γένικά όμως πολλά παιδιά είχαν στο κέντρο καλά κινητά και δεν είχαμε κλοπές. Εγώ έβαλα το δικό μου μετά την ορκωμοσία.

Στη μονάδα τώρα ... ανάλογα με το που πέσεις.... εντάξει εμείς τα πολιτισμένα παιδιά στην αεροπορία... lol... κλοπές δεν είχαμε... να μου πεις βέβαια... τρεις τέσσερις ήμασταν στο θάλαμο... καμιά δεκαρά ΜΑΦ τρεις μεταφορών κτλ ποιος να κλέψει ποιον και γιατί......

Τέσπα.. καλή θητεία φίλε.... μακριά από στρατόκα..ους εκπαιδευτές και φαντάρους, υπομονή.... πολύ υπομονή.. θα ακούσεις και θα δείς τα απίστευτα.... αλλά δε θα καταλάβεις για πότε θα τελειώσει......

---------- Προσθήκη στις 12:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:01 ----------

Εγώ είχα αγοράσει το SE p910 μόλις είχε βγει όταν ήμουν στα Γιαννιτσά φαντάρος. Βέβαια ήμουν γραφίδη και ήμουν όλη μέρα στα γραφεία σε πάρα πολύ ελεγχόμενο χώρο.

Αν δεν έχεις μπει ακόμα δεν σου προτείνω να κάνεις ταρζανίες... πάνε, δες και κρίνε.

Γραφείο δικαστικού εδώ.... με λαπτοπ, κινητό και ίντερνετ κάθε μέρα όλη μέρα...... τι να κάνουμε οι ΕΔΕ βλέπεις ήτανε πολλές..... πολλή και η κούραση........

Βέβαια τις σκοπιές μου τις τράβηξα ο άοπλος αλλά και εκεί λαπτοπ και φακέλους είχα....

Δημοσ.

Συνοπτικα:

Στο κεντρο ενα κινητο της πλακας για πολλους λογους.

Στη μοναδα σου , πηγαινε πρωτα διερευνητικα να δεις τι παιζει. Αν και ανουσιο αφου κατα 99% θα μπορεις να το παρεις και 100% σιγουρα θα σου ειναι χρησιμο. Το οτι θα προσεχεις μην στο κλεψουν ειναι αυτονοητο. Πιο ευκολα παντως εχεις το νου σου για το κινητο που θα το κουβαλας παντα μαζι σου , παρα για το psp που θα το εχεις στη βαλιτσα.

Ετσι κι αλλιως αποκλειεται να το εχεις πριν απο τελη Σεπτεμβριου οποτε μην αγχωνεσαι απο τωρα...

Offtopic ο στρατος ειναι χρησιμη και ενδιαφερουσα εμπειρια ζωης και κερδιζεις πολλα , οποτε μην πηγαινεις αρνητικα προδιαθετειμενος και ασε να λενε οι πολιτικα κολλημενοι τις ιδιες καραμελες περι στρατου.

Ναι χανεις επαγγελματικες ευκαιριες/χρονο , ναι εχεις αμορφωτους καραβαναδες να πατανε το εγω σου , αλλα περνας μια εμπειρια-μαθημα ζωης , που δεν μπορεις να τη ζησεις αλλιως.

Δημοσ.

εγω στο στρατο φροντιζα να μη μου κλεψουν το οπλο.

Τωρα κοιταμε να μη μας κλεψουν το κινητο....

Αλλαξαν οι καιροι.... :lol:

Δημοσ.
εγω στο στρατο φροντιζα να μη μου κλεψουν το οπλο.

Τωρα κοιταμε να μη μας κλεψουν το κινητο....

Αλλαξαν οι καιροι.... :lol:

Ποιόν στρατό;; εδώ μιλάμε για κολλέγιο και μάλλον για αμερικάνικο το κόβω......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...