@_zerocool Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, τον Αύγουστο μπάινω φαντάρος και είμαι σε δίλημα για το iphone 4. Λογικά όταν θα βγεί θα έχω τελειώσει την βασική εκπαίδευση και οπότε θα το έχω όταν θα πάω σε μόναδα. Αξίζει ο κόπος, θα μου το κλέψουν; Θα μου χαλάσει; Τι εμπειρίες έχετε;
Whiteyez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πάρε ένα κινητό τον 5-10 ευρώ και άσε τo iPhone σπίτι, αν το πάρεις μέσα θα είσαι ο νούμερο 1 στόχος.
@_zerocool Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πάρε ένα κινητό τον 5-10 ευρώ και άσε τo iPhone σπίτι, αν το πάρεις μέσα θα είσαι ο νούμερο 1 στόχος. Για την εκπαίδευση θα πάρω το 3310 και γενικά σε περίπτωση που δεν θα είμαι σε καλό μέρος (τωρά αυτο είναι υποκειμενικό) θα έχω αυτό, απλά έχω ακούσει από άλλους ότι δεν παίζει πρόβλημα στην μονάδα συνηθώς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, τον Αύγουστο μπάινω φαντάρος και είμαι σε δίλημα για το iphone 4. Λογικά όταν θα βγεί θα έχω τελειώσει την βασική εκπαίδευση και οπότε θα το έχω όταν θα πάω σε μόναδα. Αξίζει ο κόπος, θα μου το κλέψουν; Θα μου χαλάσει; Τι εμπειρίες έχετε; Αντιστοιχη περιπτωση οταν μπηκα στρατο με το 2G.Δεν το πηρα μαζι μου στην βασικη εκπαιδευση και στην συνεχεια,στην πρωτη μεταθεση το ειχα μαζι μου,προφανως με προσοχη και χωρις τασεις επίδειξης.Προτεινω να κανεις μια"αναγνωριση"και μετα να αποφασισεις αν θα το παρεις στην μεταθεση σου.
windshear Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 θυμάμαι είχα laptopάκι - projectora - htc κινητό - αυτοκίνητο και ποδήλατο μέσα στη μονάδα
@_zerocool Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 θυμάμαι είχα laptopάκι - projectora - htc κινητό - αυτοκίνητο και ποδήλατο μέσα στη μονάδα Πες μας που ήσουνα να ξέρω
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πες μας που ήσουνα να ξέρω Ξερεις που θα πας εσυ μηπως? Στην δικια μου περιπτωση υπηρχαν τουλαχιστον 6 laptop φανταρων,ενα desktop που ειχα φερει απο το σπιτι και wifi με ιντερνετ για τους φανταρους
@_zerocool Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ξερεις που θα πας εσυ μηπως?Στην δικια μου περιπτωση υπηρχαν τουλαχιστον 6 laptop φανταρων,ενα desktop που ειχα φερει απο το σπιτι και wifi με ιντερνετ για τους φανταρους Για αρχή πεζικό Κόρινθο και μετά βλέπουμε..
guido Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 στο κέντρο ξέχνα το. με τπτ όμως . μετά στην μετάθεση ειναι must για σκοπέτα , βαρεμάρα κτλ. θα είστε και λογικά λίγα ατομα και θα ναι κάπως πιο safe η φάση.αλλά και πάλι γίνονται μαλακίες...εδώ έμενα μου είχαν κλέψει τις παντόφλες σε φυλάκιο με 10 άτομα. απλά το έχεις πάντα πάνω σου.έχει αρκετές τσέπες η παραλλαγή και δεν το πολύ δείχνεις γιατί θα σε πρήξουν να το παίρνουν μαζί τους στις σκοπιές κτλ κτλ
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ασχετα με ολα αυτα γιατι σκεφτεσαι να αγορασεις ενα κινητο που εχει ως τωρα δειξει αρκετα προβληματα ?
gatoulis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Πάρε ένα psp για τα σκοπέτα γιατι το iphone θα το φάνε μαζί με τον σάκο σου αν το μυριστουν. αν το θές τόσο πάρτο και δώστο σε μένα να στο στρώσω και στο δίνω όταν απολυθείς.. :-p
vag3d Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Στο κέντρο με τιποτα...! Στην μονάδα κ παλι θα ελεγα οχι- αλλά εξαρτάται απο τα άτομα. Βγαλτην με κατι φθηνο που δεν θα δινει στόχο ουτε για κλέψιμο ουτε για σχόλια κλπ. Αν ομως το παρεις, εχε το πάντα πάνω σου κ μην το δειχνεις σε κανέναν- μην προκαλεις... Ποτέ δεν ξερεις... Sent from my iPhone using Insomnia.app
mchrisober Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 σορρυ ρε φιλε αλλα ποιο το νοημα αυτου του ποστ... δεν καταλαβαινω και τους αλλους που απαντανε... ας μην επεκταθω γιατι θα πω βαριες κουβεντες...
gilardino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 αν το ειχες ηδη αγορασει τοτε νταξει παει κι ερχεται...αλλα τωρα δε νομιζω οτι ειναι σωστη κινηση...
BlackScorpionX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 σορρυ ρε φιλε αλλα ποιο το νοημα αυτου του ποστ... δεν καταλαβαινω και τους αλλους που απαντανε... ας μην επεκταθω γιατι θα πω βαριες κουβεντες... αυτό + είσαι με τα καλά σου; τι να το κάνεις; Γιατί; Γιατί ρωτάς εδω; Η μονάδα τι είναι για να το πάρεις; Και καλά θα είναι χαλαρά; Η συμβουλή μου είναι ότι ο στρατός είναι μια πολύ καλή περίοδος για να σκεφτείς πράγματα για τον εαυτό σου και το μέλλον σου αντί να ασχολείσαι με ..... και αν θα πάρεις το κινητό. LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.