Προς το περιεχόμενο

Καλώδιο σύνδεσης 12V από αναπτήρα αυτοκ. σε φορητό ψυγείο...;

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Δεν ήξερα πού να ποστάρω το θέμα,οπότε το λέω εδώ.

Έχω ένα φορητό ψυγείο που συνδέεται μέσω καλωδίου 12V στον αναπτήρα του αυτοκινήτου.Το θέμα είναι πως θα ήθελα να βάλω το ψυγείο στο πορτ-μπαγκάζ,οπότε το καλώδιο δεν φτάνει.

Υπάρχει καλώδιο-προέκταση που να είναι αρσενικό-θηλυκό και να έχει βύσματα όπως αυτά που συνδέουμε άλλες συσκευές στο αυτοκίνητο (πχ Navigators),έτσι ώστε να μπορέσω να βάλω το ψυγείο στο πορτ-μπαγκάζ;

Ευχαριστώ.

ΥΓ Σκέφτηκα και να κόψω το βύσμα προσθέτοντας κάποια μέτρα καλωδίου παραπάνω

αλλά αν μπορώ θα ήθελα να το αποφύγω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι να μην υπάρχει έτοιμο, είναι εύκολο να φτιάξεις.

Εγώ θα προτιμούσα να τραβούσες γραμμές κατευθείαν από τη μπαταρία για το ψυγείο.

Πόσα amper κατανάλωση έχει;

Kαι να μην υπάρχει έτοιμο, είναι εύκολο να φτιάξεις.

Εγώ θα προτιμούσα να τραβούσες γραμμές κατευθείαν από τη μπαταρία για το ψυγείο.

Πόσα amper κατανάλωση έχει;

αν το κανει οπως λες καλο θα ηταν να βαλει και μια ασφαλεια οσο πιο κοντα στη μπαταρια γινεται.

μιν το κωψεις γιατι αν συνδεσεις τα καλωδια αναποδα θα εχεις προβλημα

γιατι να τα βαλει αναποδα; ειδικα στα καλωδια για τετοιες συσκευες αυτοκινητου υπαρχει 2κλωνο καλωδιο κοκκινο (+) και μαυρο (-)...ποσο λαθος μπορει να βαλει αυτα τα δυο καλωδιακια; :rolleyes:

Το πιο πιθανό είναι να μείνει από μπαταρία, ξεχνώντας το ψυγείο στο ΟΝ συνέχεια, παρά να το συνδέσει ανάποδα.

Ειδικά με τον τρόπο που είπα πριν.Εκτός αν παρεμβάλει και έναν φωιζόμεο διακόπτη στο ταμπλό με ρελέ.

edit. κάνοντας ένα search είδα κάποια ψυγεία που καταναλώνουν 60w, που αντιστοιχούν σε 4.7amper.

Δεν είναι μεγάλη κατανάλωση βέβαια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...