WaReZaKiaS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Χρειαζομε ενα προγραμμα για να μπορω να κανω καποια τηλεφωνηματα προς πολωνια μεσω του PC. θα ηθελα καπιο καλο προγραμμα ή ενα site αν μπορειτε να μου προτεινετε!! Μπορω να τα εμπιστευτω ολα? ή υπαρχει περιπτωση υπερχρεωσεις ή κατι τετιο ή ειναι δωρεαν ολα οπωσ λενε? Επισης τι χρειαζετε για να χρησιμοποιηθει? Πρεπει ν εχει και ο αλλος Voip ή αν εχω εγω μπορω να παρω απευθειας στο τηλεφωνο του?
isay Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Skype και συνδρομή ενός μηνός. Με 5 ευρώ/μήνα μιλάς σχεδόν απεριόριστα με σταθερά στην Πολωνία Με 6 ευρώ/μήνα μιλάς σχεδόν απεριόριστα με σταθερά σε όλη την Ευρώπη Μάλιστα μπορείς να ρυθμίσεις να φαίνεται ως καλούμενος το νούμερο σου (σταθερό ή κινητό)
WaReZaKiaS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ισχυει και για κινητα ή υπαρχει κατι παρομοιο? Ευχαριστω για την βοηθεια!!
isay Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Στο link που σου έδωσα, γράφεις poland και θα δεις όλες τις λεπτομέριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.