Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγώ δεν έπαιξα τόσο σεναριακές αποστολές, όσο το πήγαινα sandbox. Γενικά, αυτό το feeling, δεν το είχε σε άλλο παιχνίδι Άγριας Δύσης για μένα. Αν έπαιρνα κονσόλα για μερικά παιχνίδια, στα τοπ θα ήταν αυτό.
JohnVani18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καιρός να πάρεις λοιπόν! Κάλιο αργά παρά ποτε!
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Είναι κρίμα πάντως αν δεν βγει σε pc όπου τα mods και οι βελτιώσεις είναι σίγουρες... θα έδιναν άλλο ενδιαφέρων στο παιχνίδι.
jason_rethymno Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Περιμένουν να πουλήσουν όσα περισσότερα αντιτυπα του παιχνίδιού και κονσόλες PS3 εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού ώστε να ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ Κ*Λ* ΦΡΑΓΚΑ τους και μετά να το βγάλουν σε PC ,σε κανα 3-4 χρόνια ,όπως το Crysis(στο οποίο έγινε αντίθετα βέβαια)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Καιρός να πάρεις λοιπόν! Κάλιο αργά παρά ποτε! Κάλιο αυγά, παρά πουρέ! Δεν παίρνω κονσόλα.
Erwdios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Κάλιο αυγά, παρά πουρέ! Δεν παίρνω κονσόλα. Γι' αυτό σ'αγαπάω
JohnVani18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Κάλιο αυγά, παρά πουρέ! Δεν παίρνω κονσόλα. Πάρε και θα με θυμηθείς, κι εγώ έτσι έλεγα, μέχρι που είδα την γλύκα. Εννοείται PC Gaming PWNS all! Αλλά τι να κάνουμε.. Exclusives that kick ass είναι αυτά..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Γι' αυτό σ'αγαπάω Και όχι γιατί είμαι Παναθηναϊκός; Πάρε και θα με θυμηθείς, κι εγώ έτσι έλεγα, μέχρι που είδα την γλύκα. Εννοείται PC Gaming PWNS all! Αλλά τι να κάνουμε.. Exclusives that kick ass είναι αυτά.. Υπάρχει και η άλλη λύση: Έχω έναν φίλο με 360 κι έναν με PS3. Απλά πάω εκεί. Συμφωνώ ότι it kicks ass το RDR.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πές του να σου δανίσει κάποιο αν σε εμπιστεύεται να το παίξεις. Και δεν εννοώ μόνο το RDR kick ass, γενικά ότι είναι console exclusive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.