Greek_Legend Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ρε μάγκες όσοι παίζετε στο ps3 red dead redemption στείλτε μου μήνυμα με το psn id σας να παίξουμε κανα online!
nemesiskp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πωωωω δεν μπορουσες να το γραψεις στο θεμα με τα console games;Εγω οταν ειδα τον τιτλο,λεω θα εχουμε κανενα νεο οτι θα βγει στα pc.
manost Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πωωωω δεν μπορουσες να το γραψεις στο θεμα με τα console games;Εγω οταν ειδα τον τιτλο,λεω θα εχουμε κανενα νεο οτι θα βγει στα pc. Μία από τα ίδια. Τί ξενέρα ήταν αυτή
Bigi444444 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Εγώ πάλι σκέφτηκα: ποιός μπέρδεψε πάλι τα θέματα;;;
TallyhawkGr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Βασικα εγω εχω και PS3 και PC και παλι πιστευω οτι χριαζετε να εχεις μια κονσολα γιατι τα παιχνιδια στις εκδοσεις για PC αργουν και πολλεσ φορες δεν ασχολουντε με bug fixes μεχρι να πεθανεις περιμενοντας ! Βλεπε ΝΒΑ 2κ11 που εβγαλαν ΤΩΡΑ το πατσ , και στο ps3 εχει βγει τοσο καιρο ! Τα γραφικα ειναι καλιτερα στον υπολογιστη δεν νοατε συγκριση αλλα φανταζεσε να περιμενα να βγει το Assasins Creed Brotherhood στο πισι ? Θα ειχα παθει ψυχωση ! ΥΓ . Επισης ποδοσφαιρακια , ραλακια και τετοιων τυπων παιχνιδια καλιτερα να τα πεζεις στην 38αρα οθονη να τα φχαριστιεσε κιολας ! Αποψη μου ..
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι ευχάριστα νέα, αλλά στη Rockstar ακόμα δηλώνουν απροθυμία να φέρουν το RDR στο PC (και οι δηλώσεις υποννοούν ότι αυτό μπορει και να μη γίνει ποτέ): Red Dead Redemption Likely To Never Be Released On PC
manost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Όντως πολύ άσχημα νέα. Εγώ δεν άντεξα την αναμονή και το αγόρασα λίγο πριν το καλοκαίρι για το XBOX360. Μιλάμε για απίστευτο παιχνίδι, ένα Grand Theft Auto στην Άγρια Δύση, και είναι κρίμα που δεν πρόκειται να το χαρούν και οι PC Gamers ή όσοι δεν έχουν κονσόλα στο σπίτι τους. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk
spacefart Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μουφα το παιχνιδι, βαρετο , το ειδα σε ps3 . σιγα να πουμε.. ποτε να μη βγει σε pc
gavros10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μουφα το παιχνιδι, βαρετο , το ειδα σε ps3 . σιγα να πουμε.. ποτε να μη βγει σε pc αποψη σου παντα η δικη μου ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο ειδικα με παρεα
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μουφα το παιχνιδι, βαρετο , το ειδα σε ps3 . σιγα να πουμε.. ποτε να μη βγει σε pc Στο "το είδα" κρίνεται όλο το ζουμί.... αν το έπαιζες θα το λάτρευες. Το παιχνίδι είναι κολοσσιαίο, από τα καλύτερα του είδος, από τα καλύτερα ever και κλασσικό παράδειγμα της rockstar.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Κι εγώ που είχα παίξει λίγο... Damn, θέλω Wild West!
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνώ με τους δύο από πάνω (alexzzz & GhostRiderLSOV) Το παιχνίδι έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και ενδιαφέρον σενάριο (και υποσενάρια). Μερικές αποστολές λένε από μόνες τους δικές τους ιστορίες.
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 πχ η υπό αποστολή μετά το τέλος του παιχνιδιού που δεν θα είχα ανακαλύψει αν το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό και δεν με κρατούσε ακόμα και μετά το τέλος του... rockstar ftw
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το game αυτο ειναι τελειο. Τι τελειο, τελειοτατο. Αγαπαμε Rockstar. Θα το ξαναπαιζα στο PC μιας και δεν εχω ps3 πια αλλα απ'οτι βλεπω μαλλον θα αρκεστω στις ωραιες αναμνησεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.