miha Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γεια σας, 1) Έχω το battlefield 2142 (αυθεντικό) και έχω συνδέσει δύο υπολογιστές μεταξύ τους από τις κάρτες δικτύου τους (ασύρματα), δεν ξέρω όμως πώς θα παίξω το battlefield 2142 μέσω lan multiplayer και όχι μέσω internet, αν κάποιος ξέρει τι να κάνω ας μου πει. 2) Έχω και το medal of honor allied assult. Μπορώ να το παίζω αυτό μέσω lan; 3) Μπορώ να παίξω το need for speed carbon/most wanted,underground μέσω lan; Αν, ναι , πώς; Ευχαριστώ
BadGuy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Από τη στιγμή που οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι και ο ένας αναγνωρίζει τον άλλο χωρίς προβλήματα(πρέπει να έχεις κλείσει firewall,antivirus και όλα τα σχετικά) το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις το παιχνίδι εγκατεστημένο και στους δύο υπολογιστές,να μπεις στην επιλογή multiplayer και να επιλέξεις εκεί που λέει για lan ,να φτιάξεις ένα server και είσαι έτοιμος!Τα παιχνίδια που γράφεςι παραπάνω μπορείς όλα να τα παίξεις σε lan!Ελπίζω να βοήθησα!
Nate Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Έχω ένα router και με αυτό συνδέομαι εγώ και ο αδερφός μου, από άλλο υπολογιστή ο καθένας. Πώς θα μπορέσουμε να παίξουμε μαζί μέσω LAN?
mokas1234567 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Fps ή κάποιο racing. Για fps ξερω πως καποιος απο τους 2 σας θα φτιαξει καποιον server και μετα θα παει ο αλλος στην καρτελα λαν και θα τον βγαλει
Nate Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Για fps ξερω πως καποιος απο τους 2 σας θα φτιαξει καποιον server και μετα θα παει ο αλλος στην καρτελα λαν και θα τον βγαλει Τόσο απλά? Δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλω κάποιο πρόγραμμα ή να πειράξω τις ρυθμίσεις του router?
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Τόσο απλά είνα ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω
Nate Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δηλαδή θα πάω στο μενού, πατάω multiplayer, μετά lan και θα μου δείξει με ποιον θέλω να παίξω?
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Θα πάς multiplayer μετά LAN και κάπου θα σου έχει την επιλογή create server η κάτι παρόμοιο.Στην σύνεχεια αφου φτιάξεις server θα στον εμνφανίσει στο lan στο δικό σου pc,ο φίλος σου θα πάει απο το δικό του pc multiplayer,LAN και θα βρεί τον server που έχεις φτιάξει,στην συνέχεια join και οι 2 και μπήκατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.