costis66 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 δεν θελει απολυτως τιποτα....... η κεραια πμαινει στο πισω μερος του usb tuner. η συσκευασια εχει μεσα τα παντα.
hangman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 δεν θελει απολυτως τιποτα.......η κεραια πμαινει στο πισω μερος του usb tuner. η συσκευασια εχει μεσα τα παντα. Μιλάμε πάντα για αυτό από το ebay της προηγούμενης σελίδας? Κάνει δουλειά η κεραιούλα της συσκευασίας (για digea)?
coyote2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μιλάμε πάντα για αυτό από το ebay της προηγούμενης σελίδας? Κάνει δουλειά η κεραιούλα της συσκευασίας (για digea)? εγω ρωταω για το θέμα του topic για το kworld? O costis66 για τι μιλάει?
costis66 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 παιδια εγω εχω το kworld........γι'αυτο μιλαω.....το αλλο δεν το ξερω καθολου......
coyote2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 και απ ότι ξέρω έβαλες drivers για mpeg4? Ετσι νομίζω ότι δουλεύει (έτσι μου είπαν στο eshop)
vasilis1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια έχει χιλιοειπωθει: Το αν λαμβανει mpeg4 ειναι το ιδιο με το αν μπορει ενας υπολογιστης να παίξει ενα βιντεο πχ xvid. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ CODEC και όχι του στικ. Αυτό απλά λαμβάνει το σημα που ειναι συμφωνα με τις νορμες διαμόρφωσης κατα DVB-T (mpeg2/mpeg4 ειναι οι συμπιεστες του σηματος εικονας)
coyote2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια έχει χιλιοειπωθει:Το αν λαμβανει mpeg4 ειναι το ιδιο με το αν μπορει ενας υπολογιστης να παίξει ενα βιντεο πχ xvid. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ CODEC και όχι του στικ. Αυτό απλά λαμβάνει το σημα που ειναι συμφωνα με τις νορμες διαμόρφωσης κατα DVB-T (mpeg2/mpeg4 ειναι οι συμπιεστες του σηματος εικονας) δουλευει πάντως, κέντρο αθηνας πιάνω τα πάντα με τη μικρή κεραία. Εννοείται ότι στην ψηφιακή καμπάνα και στην αναλογική με χιόνια. Στην μπρίζα δε το εχω βάλει ακόμη Η συσκευασία εχει και το αρσενικό για να το βάλεις σε σύρμα κεραίας. Ειναι κοινώς κομπλέ.
aledjo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 το πηρα και γω σημερα! δουλευει αψογα με αναλογικα και ψηφιακα καναλια, mpeg2 &mpeg4! με το media center δουλευει κανονικα και το τηλεχιριστιριο! με το προγραμμα της μανας του ειναι λιγο μπελας...
gred Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Αγόρασα το kworld dvb-t 323u plustv dvb-t hybrid stick.Στο laptop μου ανοίγει κανονικά τα κανάλια της ΕΡΤ αλλά στο PC πιάνει μόνο ήχος κι όχι εικόνα.Τ'αναλογικά ανοίγουν κανονικά και στα δύο.Μήπως φταίει που το PC έχει windows 7?Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος.
coyote2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 λεει στο σιτε τους οτι για windows 7 βαζεις νεους drivers. το κάνει μόνο του με το live update Δε ξέρω αν φταίει αυτό πάντως
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 αυτό με ένα καλώδιο αρσενικό θηλυκό κεραία κανονικής το βάζεις στον τοίχο?Πως ειναι το καλώδιο του? πρεπει να αγοράσουμε και αντάπτορα? Και εγώ αυτή την απορία έχω... για το usb από το ebay. Γενικά όποιος το έχει δοκιμάσει ας πει εντυπώσεις.
gred Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 λεει στο σιτε τους οτι για windows 7 βαζεις νεους drivers.το κάνει μόνο του με το live update Δε ξέρω αν φταίει αυτό πάντως Έβαλα τους drivers για windows 7 και ανοίγει τώρα κανονικά τα κανάλια της ΕΡΤ με εικόνα και ήχο.
coyote2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Γενικά στο Λουτράκι από μπαλκόνι δεν έπιασα τίποτα .... Προσοχή παρατήρησα ότι καλό είναι να μην αλλάζεις θυρα usb γιατί δε το αναγνωρίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.