giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δεν μας τα λες καλα giorgo. Στέκεσαι στη μέση μοιράζοντας καθρεφτάκια. Με τέτοια λογική σε βλέπω να μένεις χωρις βοηθούς. Η open source κοινότητα δεν θα συμμετάσχει και οι αμοιβόμενοι κοστίζουν παραπάνω από απλό hosting (το οποίο βρίσκεις και δωρεάν) Το ότι προσπαθώ να δώσω ένα κίνητρο σε πείραξε; Εφόσον μου λέτε ότι κανείς σας δεν θα σπαταλούσε το χρόνο του ώστε να βοηθήσει κάποιον, ναι, ψάχνω διάφορα παραθυράκια ώστε να κάνω περισσότερα άτομα να θελήσουν να λάβουν μέρος.
mvaggel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Βοήθεια είναι να περάσεις μια γιαγιά απέναντι, βοήθεια είναι να την πας και μέχρι την δίπλα πόλη που έχει προσφορά τις 3D τηλεοράσεις για να βλέπει τη "Ζωή της άλλης". Αν δεν κάνεις το πρώτο είσαι λαλάκας, αν κάνεις το δεύτερο, εκεί κι αν είσαι λαλάκας. Το αν θα βοηθήσεις κάποιον έχει να κάνει με το πόσο εύκολο είναι για σένα, πόσο σημαντικό είναι γι αυτόν, αν αυτός "τσεπώνει" κάτι από τη βοήθεια, πόσο εύκολο είναι γι αυτόν να το κάνει μόνος του (πχ πληρώνοντας κάποιον), πώς το ζητάει και φυσικά με το πως ξύπνησες το πρωί. Επειδή κατά καιρούς έχω συχτηριαστεί με "διάφορους" βοηθημένους, είμαι πια αρκετά επιφυλακτικός.
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Εγω με λιγα λογια εχω καταλαβει πως το Site δεν θα ειναι και τοσο "Αφιλοκερδο"..... Απο την μια ρωτας αλλου για Donations ( Που θα κανουν τα ατομα που θα ειναι ευχαριστημενα απο την δουλεια που θα τους κανουν αλλοι και αρα θα τα τσεπωνεις εσυ ) και απο την αλλη ρωτας για αφιλοκερδη εργασια απο 3α ατομα...... Δουλευομαστε ? Και δεν λαμβανω καν υποψην μου το οτι εισαι ανηλικος.
SOWHAT Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ρε Νικ. χαλάρωσε λίγο...Λες κ κάνει κανείς donations τόσο εύκολα... Πού ξέρουμε αν έχει dedicated servers και πόσο πάει το μήνα το μαλλί; Άλλο το ένα άλλο το άλλο...
Nik.K Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Τι με νοιαζει εμενα αν εχει Dedicated Server ? Ρωταει για Εθελοντικη εργασια στο ενα θεμα και Donations στο αλλο......
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μπορείτε να μη βλέπετε τα Donations; Η ιδεά είναι καινούρια, και δε θα υπάρχει κανένα κουμπί για Donations. Εφόσον είδα και από είδα με το θέμα Donations, προσπαθώ να κάνω κάτι νέο. 15 ετών είμαι. Λέτε να είμαι λαμόγιο; Πριν δείτε και ελέγξετε τι ετοιμάζω, παρακαλώ πολύ μην σχολιάζετε. Το θέμα μπορείτε να το ξαναδείτε στο πρώτο Post. ---------- Προσθήκη 12-07-2010 στις 01:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 11-07-2010 στις 23:17 ---------- Έτοιμη η σελίδα.
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μα καλα ποσα θεματα θα ανοιξεις ? Ενα για Donations, ενα εδω και ενα εκει ? Γιατι δεν τα εκανες ενα merge ?
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μα καλα ποσα θεματα θα ανοιξεις ? Ενα για Donations, ενα εδω και ενα εκει ? Γιατι δεν τα εκανες ενα merge ? Γιατί είσαι τόσο επιθετικός; Το ένα αφορά τα Donations για τις ιστοσελίδες, όχι μόνο για τη δική μου, το δεύτερο αφορά τη γνώμη των ατόμων για το αν θα έπαιρναν μέρος σε μία αφιλοκερδή σελίδα, και στο τρίτο ζητάω τη γνώμη άλλων ατόμων για τη σελίδα. Και στο κάτω κάτω, θα επιλέξουν οι διαχειριστές αν κάνω κάποιο λάθος, την ανάλογη ενέργεια που θα ακολουθήσουν. Τέλος, υπάρχει και αυτό:
nick#18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μισο λεπτακι ρε παιδια? Τι πηδατε να τον φατε ολοι σας? Μια ιδεα δεν ειχε? Δε δοκιμασε να την υλοποιησει? Τα donations αφηστε τα, ειδε οτι δε θα επιανε με τοσα αρνητικα και τα βγαλε απο το μυαλο του οπως λεει... Δηλαδη αμα μια ιδεα να φτιαχνεις logos τσαμπα για την καυλα σου που ειναι το κακο?
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Επιθετικος οχι, λογικος ναι. Για τον ιδιο σκοπο ανοιξες 3 διαφορετικα θεματα εφοσον και τα 3 ειναι σχετικα με την σελιδα που εφτιαξες. Δεν τον τρωει κανεις φιλε Nick απλα ολοι σχεδον εχουν μια περιεργη σταση του τυπου "καποιο λακο εχει η φαβα"...
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Επιθετικος οχι, λογικος ναι. Για τον ιδιο σκοπο ανοιξες 3 διαφορετικα θεματα εφοσον και τα 3 ειναι σχετικα με την σελιδα που εφτιαξες. Δεν τον τρωει κανεις φιλε Nick απλα ολοι σχεδον εχουν μια περιεργη σταση του τυπου "καποιο λακο εχει η φαβα"... Ο κάθε διαχειριστής είναι για αυτή τη δουλειά. Μπορείς απλά να τον ενημερώσεις. Είμαι 15 ετών, και δεν έχω σκοπό να πράξω κάτι αρνητικό προς εσάς. Αλλά εφόσον κανείς δε με στήριξε, από αύριο αρχίζω εργασίες για αγγλική έκδοση και απαλοιφή της ελληνικής, μήπως με στηρίξει κανένας εκεί έξω. Α... Και στην επόμενη ιδέα που θα έχεις εσύ και θα προσπαθήσεις να την υλοποιήσεις, θύμισε μου να σε στηρίξω με τον ίδιο τρόπο, να δεις πόσο ωραία είναι.
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Συμβουλη μου ειναι πως καλο θα ηταν να μαθεις απο τωρα πως δεν πρεπει να περιμενεις απο αλλους το παραμικρο, οτι κανεις να το κανεις μονος και αν πετυχει πετυχε. Τωρα περα απο αυτο για σενα στηριξη θα ηταν να πουν ολοι πως ναι θα εκαναν εθελοντικη εργασια, δυστυχως οπως ειδες δεν ισχυει κατι τετοιο και δεν νομιζω πως φταιω εγω για αυτο.
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Επειδή άκρη δε βγαίνει, ενημέρωσα τους διαχειριστές για διαγραφή ή έστω κλείδωμα του παρόντος Thread. Ευχαριστώ για τη "συμμετοχή" σου, και καλό βράδυ. Και αν διάβαζες έστω τις συχνές ερωτήσεις, ή το θέμα που άνοιξα πριν, θα έβλεπες τι λεω: Ο αρχικός σκοπός της De-SignIt είναι η γρήγορη δημιουργία ενός PortFolio για τους νέους Designers του χώρου, αλλά και η απλή ενασχόληση με το Design, από άτομα που δεν βασίζονται στην αμοιβή. Οπότε, δε ζητάω εθελοντική βοήθεια. Θέλω να προσφέρω βοήθεια.
Nik.K Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Οταν λες απο ατομα που Δεν βασιζονται στην αμοιβη δεν μιλας για αφιλοκερδη προσπαθεια ? Αυτο εθελοντικο δεν μπορει να χαρακτηριστει ? Εκει κολησες δλδ σε οσα ειπα ? Τεσπα, οπως ειπαν και αλλοι αδικα συνεχιζουμε.
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Οταν λες απο ατομα που Δεν βασιζονται στην αμοιβη δεν μιλας για αφιλοκερδη προσπαθεια ? Αυτο εθελοντικο δεν μπορει να χαρακτηριστει ? Εκει κολησες δλδ σε οσα ειπα ? Τεσπα, οπως ειπαν και αλλοι αδικα συνεχιζουμε. Το πρόβλημά σου θέλω να μάθω απλά. Και εσύ, γιατί στέκεσαι στο δεύτερο μέρος, και όχι στο Portfolio; Το δεύτερο μέρος έτσι και αλλιώς, είναι για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν στο ελεύθερο χρόνο τους. Ανάγκασα κανέναν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.