Προς το περιεχόμενο

Xbox360 arcade

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εννοείς από θέμα hardware και μόνο καμία.

Στα υπόλοιπα, είναι λευκή αντί για μαύρη, χωρίς χρωμέ πρόσοψη δίσκου, απουσιάζει ο σκληρός δίσκος και τη θέση του έχει μία memory unit και απουσιάζουν επίσης τα ακουστικά και το καλώδιο ethernet.

Δημοσ.

Εννοείται πως μπορεί. Έχει κανονικά την υποδοχή από πάνω με μία προστατευτική γρύλλια που την αφαιρείς και βάζεις τον δίσκο.

Δημοσ.

δηλαδη αν θελω να παρω 360 να παρω το arcade? επειδη εχω το παλιο ΧΒΟΧ σκετο σκεφτομαι το arcade εφοσον τα παιχνιδια του 360 θα τραβανε οπως κ στα elite....

Δημοσ.

Παντως δεν αξιζει να πας για το arcade...

Τωρα ειδικα που βγαινει το καινουργιο Xbox360 η τιμη του elite εχει πεσει αρκετα αφου κοιτανε να αδειασουν τα ραφια...

Για παραδειγμα...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0283143&catid=070100 arcade στα 169€ με σκληρο 20 GB.

και http://www.multirama.gr/products/product?pid=0459496&catid=070100 elite στα 209€ με σκληρο 120GB

Η διαφορα των 40€, αν εχει φυσικα να τα δωσεις, αξιζει και με το παραπανω για 100GB παραπανω σε σκληρο....

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα περίμενα το καινούριο Xbox 360 S που έρχεται Ευρώπη σε λίγες μέρες νομίζω, μιας και θα έχει λογικά λιγότερες πιθανότητες για RROD. Επίσης έχει και ενσωματωμένο WiFi κάτι που δεν έχουν τα προηγούμενα. Γενικά είναι πιο ολοκληρωμένο από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Δημοσ.

Σε 3 εβδομάδες περίπου θα κυκλοφορήσει το νέο XBOX 360 Arcade 4GB, καλύτερα να περιμένεις αυτό, θα είναι το νέο μοντέλο με 4GB ενσωματωμένη μνήμη.

Δημοσ.

Καλα με την MS δεν μπορεις να βαλεις και το χερι στην φωτια για την καινουργια τεχνολογια...Μπορει να πηξουμε παλι στο RROD.

Παντως ειναι αναλογα και τα χρηματα που εχεις, αν σκοπευεις να το τσιπαρεις/φλασαρεις κτλ....

Δημοσ.
Σε 3 εβδομάδες περίπου θα κυκλοφορήσει το νέο XBOX 360 Arcade 4GB, καλύτερα να περιμένεις αυτό, θα είναι το νέο μοντέλο με 4GB ενσωματωμένη μνήμη.

Ναι αλλα αν παρει το καινουργιο arcade θα κατα 99% θα εχει καινουργιο lite on που δεν φλασαρετε.

Εκτος αν δεν τον ενδιαφερει το φλασαρισμα.

Δημοσ.
Ναι αλλα αν παρει το καινουργιο arcade θα κατα 99% θα εχει καινουργιο lite on που δεν φλασαρετε.

Εκτος αν δεν τον ενδιαφερει το φλασαρισμα.

την στιγμη που δεν εχει σπασει το καινουριο δεν νομιζω οτι απασχολει τοσο πολυ. εκτος κι αν κρατησεις το παλιο φλασαρισμενο και παρεις το καινουριο αφλασαριστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...