tolisspi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Εχω XP Home edition με PLEXTOR PX750A (αντιγραφικο), PLEXTOR PX130A (αναγνωσης) και ενα εξωτερικο LG (αντιγραφικο). Εκανα εγγραφη δυο Verbatim DVD+R DL με αρχεια 8GB με το Ashampoo Burning Studio 9 στο πρωτο προαναφερομενο αντιγραφικο. Η εγγραφη ηταν επιτυχης αλλά μετα οταν πηγα να κανω αναπαραγωγη ΚΑΝΕΝΑ απο τα 3 DVD δεν εβλεπε τα αρχεια. Εβαλα το τελευταιο driver στο πρωτο DVD αλλά και παλι τιποτα. Ωστοσο ανοιγοντας το παρπανω προγραμμα ωστε (και καλα) να κανω πολλαπλη εγγραφη και τα ειδε κανονικα. Δοκιμασα τα δισκακια σε ενα laptop με W7 και τα ειδε κανονικα. Τι συμβαινει? Ευχαριστω...
gdriver Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καποιος κατι καπως? φιλε μου μην ανησυχεις.δεν ειναι τιποτα. σε διπλης στρωσης και σε μερικα μονης το κανει αυτο. απλως στα μηχανηματα που τα εβαλες δεν ηταν συμβατα. να θυμασαι πως τα dl πρεπει να τα καις σε dvd-rom mode. επισης βεβαιωσου πως το plextor ειναι συμβατο με τα δισκακια που αγορασες. τι επιλογες εγγραφης εκανες; επισης με αλλο προγραμμα δοκιμασες;
tolisspi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μα πως γινεται το Ashampoo να τα βλεπει και ο explorer οχι (στο pc μου γιατι το laptop τα βλεπει). ? Θα δοκιμασω καποια αλλη μαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.